Mil@n Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Jel treba nekome onaj mali usisivač, ručni, gorenje, lep, plav? Osetno ispod cene. :D
katamaran Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Nisam ni znao da imam avan. I to mnogo lep drveni :) Odlicno posluzio za moj prvi cili sos.
Prospero Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 nisam znao gde drugo da stavim: milivoje spasojevic @milivojespasoj1 2hKOJA NAPRAVA? pic.twitter.com/IhzC1HWOL5
Pontijak Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Kupio ovakvo lonce samo crveno. Bio sam posao po rende sta li tek kupis kada odes caskom po flasu viskija, bolje i da ne pitam :P
Frank Pembleton Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Kupio ovakvo lonce samo crveno. Bio sam posao po rende Jel to ima za nas srbe gde da se kupi?
aram Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Kupio ovakvo lonce samo crveno. Bio sam posao po rende odlicni
nezvanova Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 http://proizvodi.kuponko.rs/spiralni-gefu-secko-od-visoko-kvalitetne-plastike-i-nerajuceg-celika-reze-u-dve-velicine-tanje-i-deblje-iz-siroke-ponude-dvor-shop-proizvoda-odlican-za-pripremu-povrca-za-jela-salate-ili-ukrasavanje/ reklo bi se da je korisna sprava i za pravljenje spageta od cvekle, tikvica, sargarepe...imal' ko iskustva sa ovim?
yolo Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 e i ja gledao taj gofu, mene generalno loze svi ti spiralajzeri i sve bi ih kupio. pa ne znam, na amazonu isti kosta $20 znaci ako nista drugo cena je OK. ne vidim sta tu moze da bude lose.
ivy Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) stavili smo u pogon 1 slow cooker tipa ovako nešto(vidi sliku)....i posle prvobitne skepse,posto nisam otkrila pa samim tim nisam ni bila pristalica toliko dugog kuvanja hrane posebno povrca, danas se desilo 1 oduševljenje a stavili smo sv. rebra,krompir,kupus sečen na krupno i začine..dakle najjednostavnija varijanta kupusa sa rebrima koji se u tome kuvao od jutros u 6 do 14h i oduševljenje odjekuje tokom celog dana,mnoogo je dobro..odoh istraživati još recepata..ovo vredi istražiti i primenjivati!! a ako neko ima iskustva i spreman recept ili je provalio i izvežbao koncept neka javlja :P Edited September 9, 2014 by ivy
yolo Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 bas si kupila crock pot? ti su za slow cookere isto sto i caladont za pastu za zube
ivy Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) nije crock pot,okacila sam prvu sliku sa neta..otkud znam koji je ovaj moj,sad me mrzi da idem da vidim,isto ima tu keramicku posudu i samo 4 dugmeta ..stoji po kuci vec godinama,kupilo se u neko davno vreme.. ali taj rad kuvanja,kao 1 koncept sto je za mene apsolutna novost..i odusevljenje.. Edited September 9, 2014 by ivy
yolo Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) jel ima preporuka za sokovnik? manjih gabarita i da se ne pere i cisti previse komplikovano. koleginica je svojevremeno preporucivala neki filips, nesto tipa 15000 din... na sta uopste treba paziti kada se kupuje... Edited September 9, 2014 by gazza1
ivy Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) jel ima preporuka za sokovnik? manjih gabarita i da se ne pere i cisti previse komplikovano. koleginica je svojevremeno preporucivala neki filips, nesto tipa 15000 din... na sta uopste treba paziti kada se kupuje... mi imamo ovo i preko zime cedimo svaki dan 1,5 soka od sargarepe,cvekle.jabuke,narandze i tog mekanog juznog,sve guta ko lud.pulpa suva,ima 4 dela da se operu tj isperu pod mlazom vruce vode i mrezica eventualno izriba plasticnom cetkicom,moze i u masinu osim te mrezice... ovaj primerak koji je sad u pogonu radi evo vec 4ta godina,bez prestanka.. Edited September 9, 2014 by ivy
ivy Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 a za slow cooker kratkom pretragom sam nasla sledeca 2 recepta http://allrecipes.com/Recipe/Slow-Cooker-Mediterranean-Stew/Detail.aspx?evt19=1 i npr. http://allrecipes.com/Recipe/Chicken-and-Fresh-Tomato-Slow-Cooker-Stew/Detail.aspx?evt19=1&scale=8&ismetric=1 odoh traziti dalje :p
Recommended Posts