July 8, 201410 yr Jel treba nekome onaj mali usisivač, ručni, gorenje, lep, plav? Osetno ispod cene. :D
July 11, 201410 yr Nisam ni znao da imam avan. I to mnogo lep drveni :) Odlicno posluzio za moj prvi cili sos.
July 26, 201410 yr nisam znao gde drugo da stavim: Quote milivoje spasojevic @milivojespasoj1 2hKOJA NAPRAVA? pic.twitter.com/IhzC1HWOL5
July 31, 201410 yr On 31. 7. 2014. at 15:01, Host said: Kupio ovakvo lonce samo crveno. Bio sam posao po rende sta li tek kupis kada odes caskom po flasu viskija, bolje i da ne pitam :P
July 31, 201410 yr On 31. 7. 2014. at 15:01, Host said: Kupio ovakvo lonce samo crveno. Bio sam posao po rende Jel to ima za nas srbe gde da se kupi?
July 31, 201410 yr On 31. 7. 2014. at 15:01, Host said: Kupio ovakvo lonce samo crveno. Bio sam posao po rende odlicni
August 29, 201410 yr http://proizvodi.kuponko.rs/spiralni-gefu-secko-od-visoko-kvalitetne-plastike-i-nerajuceg-celika-reze-u-dve-velicine-tanje-i-deblje-iz-siroke-ponude-dvor-shop-proizvoda-odlican-za-pripremu-povrca-za-jela-salate-ili-ukrasavanje/ reklo bi se da je korisna sprava i za pravljenje spageta od cvekle, tikvica, sargarepe...imal' ko iskustva sa ovim?
August 30, 201410 yr e i ja gledao taj gofu, mene generalno loze svi ti spiralajzeri i sve bi ih kupio. pa ne znam, na amazonu isti kosta $20 znaci ako nista drugo cena je OK. ne vidim sta tu moze da bude lose.
September 9, 201410 yr stavili smo u pogon 1 slow cooker tipa ovako nešto(vidi sliku)....i posle prvobitne skepse,posto nisam otkrila pa samim tim nisam ni bila pristalica toliko dugog kuvanja hrane posebno povrca, danas se desilo 1 oduševljenje a stavili smo sv. rebra,krompir,kupus sečen na krupno i začine..dakle najjednostavnija varijanta kupusa sa rebrima koji se u tome kuvao od jutros u 6 do 14h i oduševljenje odjekuje tokom celog dana,mnoogo je dobro..odoh istraživati još recepata..ovo vredi istražiti i primenjivati!! a ako neko ima iskustva i spreman recept ili je provalio i izvežbao koncept neka javlja :P Edited September 9, 201410 yr by ivy
September 9, 201410 yr bas si kupila crock pot? ti su za slow cookere isto sto i caladont za pastu za zube
September 9, 201410 yr nije crock pot,okacila sam prvu sliku sa neta..otkud znam koji je ovaj moj,sad me mrzi da idem da vidim,isto ima tu keramicku posudu i samo 4 dugmeta ..stoji po kuci vec godinama,kupilo se u neko davno vreme.. ali taj rad kuvanja,kao 1 koncept sto je za mene apsolutna novost..i odusevljenje.. Edited September 9, 201410 yr by ivy
September 9, 201410 yr jel ima preporuka za sokovnik? manjih gabarita i da se ne pere i cisti previse komplikovano. koleginica je svojevremeno preporucivala neki filips, nesto tipa 15000 din... na sta uopste treba paziti kada se kupuje... Edited September 9, 201410 yr by gazza1
September 9, 201410 yr On 9. 9. 2014. at 12:54, gazza1 said: jel ima preporuka za sokovnik? manjih gabarita i da se ne pere i cisti previse komplikovano. koleginica je svojevremeno preporucivala neki filips, nesto tipa 15000 din... na sta uopste treba paziti kada se kupuje... mi imamo ovo i preko zime cedimo svaki dan 1,5 soka od sargarepe,cvekle.jabuke,narandze i tog mekanog juznog,sve guta ko lud.pulpa suva,ima 4 dela da se operu tj isperu pod mlazom vruce vode i mrezica eventualno izriba plasticnom cetkicom,moze i u masinu osim te mrezice... ovaj primerak koji je sad u pogonu radi evo vec 4ta godina,bez prestanka.. Edited September 9, 201410 yr by ivy
September 9, 201410 yr a za slow cooker kratkom pretragom sam nasla sledeca 2 recepta http://allrecipes.com/Recipe/Slow-Cooker-Mediterranean-Stew/Detail.aspx?evt19=1 i npr. http://allrecipes.com/Recipe/Chicken-and-Fresh-Tomato-Slow-Cooker-Stew/Detail.aspx?evt19=1&scale=8&ismetric=1 odoh traziti dalje :p