Jump to content

Kitchen Appliances

Featured Replies

Jel treba nekome onaj mali usisivač, ručni, gorenje, lep, plav? Osetno ispod cene. :D

Nisam ni znao da imam avan. I to mnogo lep drveni :)

Odlicno posluzio za moj prvi cili sos.

• 2 weeks later...
  On 31. 7. 2014. at 15:01, Host said:

Kupio ovakvo lonce samo crveno. Bio sam posao po rende :isuse:

:lolol:

sta li tek kupis kada odes caskom po flasu viskija, bolje i da ne pitam :P

Staub-Cocotte-vapore-540x540.jpg

Jel to ima za nas srbe gde da se kupi?

odlicni

• 4 weeks later...

e i ja gledao taj gofu, mene generalno loze svi ti spiralajzeri i sve bi ih kupio. pa ne znam, na amazonu isti kosta $20 znaci ako nista drugo cena je OK. ne vidim sta tu moze da bude lose.

• 2 weeks later...

stavili smo u pogon 1 slow cooker

tipa ovako nešto(vidi sliku)....i posle prvobitne skepse,posto nisam otkrila pa samim tim nisam ni bila pristalica toliko dugog kuvanja hrane posebno povrca, danas se desilo 1 oduševljenje

a stavili smo sv. rebra,krompir,kupus sečen na krupno i začine..dakle najjednostavnija varijanta kupusa sa rebrima koji se u tome kuvao od jutros u 6 do 14h i oduševljenje odjekuje tokom celog dana,mnoogo je dobro..odoh istraživati još recepata..ovo vredi istražiti i primenjivati!!

a ako neko ima iskustva i spreman recept ili je provalio i izvežbao koncept neka javlja :P905605_enlarged_1.jpeg

Edited by ivy

bas si kupila crock pot? ti su za slow cookere isto sto i caladont za pastu za zube

nije crock pot,okacila sam prvu sliku sa neta..otkud znam koji je ovaj moj,sad me mrzi da idem da vidim,isto ima tu keramicku posudu i samo 4 dugmeta ..stoji po kuci vec godinama,kupilo se u neko davno vreme..

ali taj rad kuvanja,kao 1 koncept sto je za mene apsolutna novost..i odusevljenje..

Edited by ivy

jel ima preporuka za sokovnik? manjih gabarita i da se ne pere i cisti previse komplikovano. koleginica je svojevremeno preporucivala neki filips, nesto tipa 15000 din... na sta uopste treba paziti kada se kupuje...

Edited by gazza1

On 9. 9. 2014. at 12:54, gazza1 said:

jel ima preporuka za sokovnik? manjih gabarita i da se ne pere i cisti previse komplikovano. koleginica je svojevremeno preporucivala neki filips, nesto tipa 15000 din... na sta uopste treba paziti kada se kupuje...

mi imamo ovo i preko zime cedimo svaki dan 1,5 soka od sargarepe,cvekle.jabuke,narandze i tog mekanog juznog,sve guta ko lud.pulpa suva,ima 4 dela da se operu tj isperu pod mlazom vruce vode i mrezica eventualno izriba plasticnom cetkicom,moze i u masinu osim te mrezice...

ovaj primerak koji je sad u pogonu radi evo vec 4ta godina,bez prestanka..

juice_color_pjxw.png

Edited by ivy