Frank Pembleton Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 cenim da je aramov nož par tisuća € nego koji od ovih keramičkih valja, al da je gabaritan. naravno, ključno pitanje je gde ga naći? A za šta ti treba?Jel zapravo on baš i nije za "masivne" zahvate.Ja dobio neki set i onako prilično razočaran mada nisam nešto ni očekivao ni znao tim noževima.Uglavnom ne vole ozbiljne kosti na mesu ;) Послато тетејцем
Caligula Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) 18 ojra u Zemunu, granitni avan, celog zivota sam ga trazio dvostrani, ima manju i vecu zdelu. Edited June 10, 2014 by Caligula
Frank Pembleton Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 18 ojra u Zemunu, granitni avan, celog zivota sam ga trazio dvostrani, ima manju i vecu zdelu. Au jbte ja zapomagao, bantjanin rece da ce da potrazi pa da javi ali valjda ode nesto....Gde si uzeo ovo?
boshoku Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 pošto košta, te gde ima se kupi tiganj od tučenog mjetala? neki, baš ono pravi
Frank Pembleton Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 pošto košta, te gde ima se kupi tiganj od tučenog mjetala? neki, baš ono pravi Stavio neko gasiks.com
Caligula Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) @Vasa i Frank: ostao je jos jedan, napuknut. Ja sam narucio da mi donesu i doneli su. Ali nemajte brige, to je iz IKEA-inog programa i kosta 10 eura u Madjarskoj. Ili u prizemlju robne kuce u Zemunu 2000 dinara. Ali vredi svaku paru, razmisljam da ga stavim na policu, u spavacu sobu. Ne znam kako cu bez njega do jutra Edited June 10, 2014 by Caligula
Frank Pembleton Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 @Vasa i Frank: ostao je jos jedan, napuknut. Ja sam narucio da mi donesu i doneli su. Ali nemajte brige, to je iz IKEA-inog programa i kosta 10 eura u Madjarskoj. Ili u prizemlju robne kuce u Zemunu 2000 dinara. Ali vredi svaku paru, razmisljam da ga stavim na policu, u spavacu sobu. Ne znam kako cu bez njega do jutraEeee nećeš se tako lako izvući!Gde si naručio?Kako? Послато тетејцем
Caligula Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Pa u toj radnji, zamolio sam ih da mi donesu iz Ikee. Radnja je u prizemlju robne kuce pored McDonaldsa u Zemunu. cena oko 2000.
dekki Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Таква је и цена на купујем/продајем. Edited June 11, 2014 by dekki
belch Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Hvala kauboje na preporuci, uzela sam poslednji iz radnje :)
Recommended Posts