teacher Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Mislim da sam ovo cudo za rezance video u Dzordza Vasingtona za nekih 2-3 hiljade. Ako ste zainteresovani bacicu pogled kad budem isao na Bajloni. ako je Imperia, onda vredi. ako nije, onda bih to uzeo sa velikim oprezom. pogotovo ako je od plastike. imperijina ima podosta kilograma.
katamaran Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 (edited) Maltene potpuno isto je izgledala ali ne mogu da se zakunem da je Imperia. Prilicno sam siguran da je od metala. Radnja je nesto pre pijace http://binged.it/1mTo40X Imaju neke silne lampe u izlogu. Edited June 4, 2014 by katamaran
*edited by mod Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 A moze i ovako... http://akihabaranews.com/2014/06/04/article-en/philips-automatic-fresh-noodle-maker-customized-japanese-market-466616770
nera Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Bogme, ja bih to rado posedovala (smajlikomecurebale) Ja imam neku staru masinicu za rezance, doduse ima samo za razvlacenje testa i tanke rezance ali moze da posluzi. Moracu da je izvucem iz ostave.
katamaran Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Par dana posle forumskog pominjanja Imperia sekaca za rezance slucajno mi iskace reklama za njega na fejsu Ajde kad ti reklamiraju nesto sto guglas al ovo je previse. Chrome je zavrsio karijeru kod mene. Jrednom mi je izasla reklama a nesto sto smo pomenuli u privatnom cetu na fejsu Edited June 6, 2014 by katamaran
katamaran Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Pogledao sam vam za ovu masinu za rezance. Metalna i relativno masivna. Cena - 1850 dinara
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 cenim da je aramov nož par tisuća € nego koji od ovih keramičkih valja, al da je gabaritan. naravno, ključno pitanje je gde ga naći?
Recommended Posts