November 19, 20168 yr Pa ne knjiga, nego dokumenata. Pošalju im svima materijal za sastanqk.npr Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
November 19, 20168 yr Ma to ok, za te pare može ipad da se kupi Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
November 19, 20168 yr za profesionalno citanje knjiga u kancelarijama? moguce, ako to ima. hello, nice to meet you ^_^
November 21, 20168 yr cekaj, cemu sluzi crnobeli citac knjiga od preko 13 inca? ne bih ovo uzo sve da sam milijunas. poenta je valjda da se moze turiti udzep ili torbu za plaju. A4 edit: The Need for a 13.3" E-Reader Most of our workload nowadays involves sitting in front of a computer monitor and/or staring at tablet/smartphone screens. It is common for people to experience eye fatigue due to these activities. Having used multiple tablets and phablets for content consumption, I realized that none of them fit the bill when it came to reading technical documents or annotating them for future reference. In addition, all these technical documents are typeset in either A4-sized (8.27" x 11.69") or US Letter-sized (8.5" x 11") pages. This ruled out usage of any of the large number of e-readers based on the 6" E-Ink platform. A4 and US Letter correspond to diagonals of 14.3" and 13.9" respectively. 13.3" with an aspect ratio of 4:3 is ideal for displaying documents typeset in either A4 or US Letter-sized pages. http://www.anandtech.com/show/9860/sony-digital-paper-system-dpts1-review Edited November 21, 20168 yr by bigvlada
December 4, 20168 yr Norvežani, trebalo bi da izađe u avgustu, oko 500 dolara za format od 10 inča. Zanimljivo, inače ja sam počeo "na silu" da ponovo pišem u sveske.Provalio sam da mi se mozak i ruka "ulenjili" što se tiče pisanja, od svog ovog kuckanja...
December 4, 20168 yr Uh, i meni se to desilo pre par meseci, morao sam da se prisećam kako se pišu pisana slova latinice, strašno. :)
December 5, 20168 yr Zanimljivo, inače ja sam počeo "na silu" da ponovo pišem u sveske. Provalio sam da mi se mozak i ruka "ulenjili" što se tiče pisanja, od svog ovog kuckanja... Ima dosta kognitivnih prednosti pisanje u odnosu na kuckanje. 1 sličica na temu
December 5, 20168 yr A klince počelo da smara da kuckaju pa sada snime poruku na viber ili whats pa šalju...