Muwan Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Samo na kratko da oživim ovaj topik i priupitam upućenije forumaše da li postoje bilo kakve naznake da će suđenje uskoro početi? Ili čekamo sve izvesniji bankrot Francuske kako bismo iskoristili raspad njihovog sistema da oslobodimo optužene usled nedostatka dokaza?
Tresko Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Samo na kratko da oživim ovaj topik i priupitam upućenije forumaše da li postoje bilo kakve naznake da će suđenje uskoro početi? Ili čekamo sve izvesniji bankrot Francuske kako bismo iskoristili raspad njihovog sistema da oslobodimo optužene usled nedostatka dokaza?Sudjenje će početi negde u Maju, jer su bila neka proširenja istrage, a nadaju se da će možda navatati još nekoga do tada.
Tresko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Samo na kratko da oživim ovaj topik i priupitam upućenije forumaše da li postoje bilo kakve naznake da će suđenje uskoro početi? Ili čekamo sve izvesniji bankrot Francuske kako bismo iskoristili raspad njihovog sistema da oslobodimo optužene usled nedostatka dokaza?Evo sad i konkretno. Trebalo je u Maju, al su ga pomerili za pre. Još bolje.Zakazano suđenje za ubistvo Tatona12. april 2010. | 14:32 | Izvor: TanjugBeograd -- Početak suđenja 15-orici huligana optuženih zbog učešća u ubistvu francuskog državljanina Brisa Tatona, zakazan je za 21. april pred Višim sudom u Beogradu. Izuzev Đorđa Prelića i Dejana Puzigaće kojima će se zbog bekstva, naverovatnije suditi u odsustvu, svi ostali optuženi su u pritvoru. Tokom suđenja očekuje se i svedočenje zaštićenih svedoka, koji su saslušani u istrazi, ali se njihov identitet iz razloga bezbednosti neće saopštavati, a javnost će biti isključenja sa glavnog pretresa. Zbog krivičnog dela teško ubistvo sudiće se Preliću, Puzigaći, zatim Ljubomiru Markoviću zvanom Kića, Ivanu Grkoviću, Jovanu Karbiću, Draganu Tomasoviću zvanom Gagi, Milanu Vujoviću, Branimiru Četniku, Vladanu Suvajcu zvanom Suvi, Stefanu Veličkoviću zvanom Veleč, Milanu Tarlaću zvanom Taki, Bojanu Matijeviću, Stepi Petroviću i Dejanu Stankoviću zvanom Džekson. Optužnica ih tereti da su kao saizvršioci počinili krivično delo teško ubistvo, jer su 17. septembra u Beogradu na Obilićevom vencu, u stanju uračunljivosti, svesni svog dela i njegove protivpravnosti, pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, ubili francuskog državljanina Tatona. Okrivljeni Vladimir Bošković optužnicom se tereti da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i on se jedini brani sa slobode.
Kreator Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 (edited) Evo sad i konkretno. Trebalo je u Maju, al su ga pomerili za pre. Još bolje.Ako ih osude, u kojem rasponu se proteze kazna?Da prefolmulisem pitanje: Koliko se dobija za krivicno delo teskog ubistva? Edited April 12, 2010 by BlackGeorge
Tresko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 (edited) Ako ih osude, u kojem rasponu se proteze kazna?Da prefolmulisem pitanje: Koliko se dobija za krivicno delo teskog ubistva?najmanje 10, najviše 40 Edited April 12, 2010 by Tresko
Bright Billy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 (edited) popice sigurno maksimalne kazne jer im se, izmedju osalog, odbrana svodi na jebo vas boris tadic, picke ustaske, mamu vam jebem... Edited April 12, 2010 by Bright Billy
Ryan Franco Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A rekao bih da je bilo vec i Uros Misic style: mislili smo da je peder!
Bright Billy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 za to ne znam, al ovo sto sam ja napiso im je navodno bio nastup kod istaznog.
Joshua Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 (edited) za to ne znam, al ovo sto sam ja napiso im je navodno bio nastup kod istaznog.ako je ovo tačno, onda im smesta treba dati Darvinovu nagradu.uopšte mi nije teško da zamislim njihovog advokata kako se kljuka barbituratima dok oni ovako verbalno brane srbstvo... :lol:goveda. Edited April 12, 2010 by Joshua
Dankan Ajdaho Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 za to ne znam, al ovo sto sam ja napiso im je navodno bio nastup kod istaznog.Mene bi takva odbrana jako obradovala. :)
Tresko Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Mene bi takva odbrana jako obradovala. :)I mene. Tako bi sebi zagarantovali zasluženu kaznu od jedno 30-ak godinica.
Bebler Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Velika sudnica u Palati pravde bila je ispunjena gotovo do poslednjeg mesta, a rođaci i prijatelji optuženih su u jednom trenutku zastupnicu odbrane Zoru Dobričanin Nikodinović nagradili aplauzom... Od kakvih su, nije ni čudo što su stasali u čopor monstruma...
Tresko Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sad kad vidim ko ih brani, siguran sam da će da fasuju max. kazne.
Gonzo Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sad kad vidim ko ih brani, siguran sam da će da fasuju max. kazne.iz tvojih ustiju..
Recommended Posts