Jump to content
IGNORED

Umro Bris Taton, Francuz pretučen u Beogradu od huligana

borris_

Recommended Posts

Posted

Samo na kratko da oživim ovaj topik i priupitam upućenije forumaše da li postoje bilo kakve naznake da će suđenje uskoro početi? Ili čekamo sve izvesniji bankrot Francuske kako bismo iskoristili raspad njihovog sistema da oslobodimo optužene usled nedostatka dokaza?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

57

• yolo

41

• Eraserhead

36

• Idioteque

29

Posted
Samo na kratko da oživim ovaj topik i priupitam upućenije forumaše da li postoje bilo kakve naznake da će suđenje uskoro početi? Ili čekamo sve izvesniji bankrot Francuske kako bismo iskoristili raspad njihovog sistema da oslobodimo optužene usled nedostatka dokaza?
Sudjenje će početi negde u Maju, jer su bila neka proširenja istrage, a nadaju se da će možda navatati još nekoga do tada.
  • 2 weeks later...
Posted
Evo sad i konkretno. Trebalo je u Maju, al su ga pomerili za pre. Još bolje.
Zakazano suđenje za ubistvo Tatona12. april 2010. | 14:32 | Izvor: TanjugBeograd -- Početak suđenja 15-orici huligana optuženih zbog učešća u ubistvu francuskog državljanina Brisa Tatona, zakazan je za 21. april pred Višim sudom u Beogradu. Izuzev Đorđa Prelića i Dejana Puzigaće kojima će se zbog bekstva, naverovatnije suditi u odsustvu, svi ostali optuženi su u pritvoru. Tokom suđenja očekuje se i svedočenje zaštićenih svedoka, koji su saslušani u istrazi, ali se njihov identitet iz razloga bezbednosti neće saopštavati, a javnost će biti isključenja sa glavnog pretresa. Zbog krivičnog dela teško ubistvo sudiće se Preliću, Puzigaći, zatim Ljubomiru Markoviću zvanom Kića, Ivanu Grkoviću, Jovanu Karbiću, Draganu Tomasoviću zvanom Gagi, Milanu Vujoviću, Branimiru Četniku, Vladanu Suvajcu zvanom Suvi, Stefanu Veličkoviću zvanom Veleč, Milanu Tarlaću zvanom Taki, Bojanu Matijeviću, Stepi Petroviću i Dejanu Stankoviću zvanom Džekson. Optužnica ih tereti da su kao saizvršioci počinili krivično delo teško ubistvo, jer su 17. septembra u Beogradu na Obilićevom vencu, u stanju uračunljivosti, svesni svog dela i njegove protivpravnosti, pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, ubili francuskog državljanina Tatona. Okrivljeni Vladimir Bošković optužnicom se tereti da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i on se jedini brani sa slobode.
Posted (edited)
Evo sad i konkretno. Trebalo je u Maju, al su ga pomerili za pre. Još bolje.
Ako ih osude, u kojem rasponu se proteze kazna?Da prefolmulisem pitanje: Koliko se dobija za krivicno delo teskog ubistva? Edited by BlackGeorge
Posted (edited)
Ako ih osude, u kojem rasponu se proteze kazna?Da prefolmulisem pitanje: Koliko se dobija za krivicno delo teskog ubistva?
najmanje 10, najviše 40 Edited by Tresko
Posted

Neka se pripremi gradska čistoća...

Posted (edited)

popice sigurno maksimalne kazne jer im se, izmedju osalog, odbrana svodi na jebo vas boris tadic, picke ustaske, mamu vam jebem...

Edited by Bright Billy
Posted

A rekao bih da je bilo vec i Uros Misic style: mislili smo da je peder!

Posted

za to ne znam, al ovo sto sam ja napiso im je navodno bio nastup kod istaznog.

Posted (edited)
ako je ovo tačno, onda im smesta treba dati Darvinovu nagradu.uopšte mi nije teško da zamislim njihovog advokata kako se kljuka barbituratima dok oni ovako verbalno brane srbstvo... :lol:goveda. Edited by Joshua
Posted
Mene bi takva odbrana jako obradovala. :)
Posted
Mene bi takva odbrana jako obradovala. :)
I mene. Tako bi sebi zagarantovali zasluženu kaznu od jedno 30-ak godinica.
  • 2 weeks later...
Posted

Sad kad vidim ko ih brani, siguran sam da će da fasuju max. kazne.

Posted
Sad kad vidim ko ih brani, siguran sam da će da fasuju max. kazne.
iz tvojih ustiju..