Jump to content
IGNORED

Umro Bris Taton, Francuz pretučen u Beogradu od huligana

borris_

Recommended Posts

Posted (edited)
ne zivim u srbiji vec duzi vremenski period, ne da sam odsutan 'ovih nedelja'. potpuno ti verujem da su beogradjani potreseni ovim sto se desilo pa shodno tome i sustinski reaguju, nisam to ni sporio.nisam uopste mislio na sliku u svet.
taj deo sa slikom i nije bio replika na tvoj post. mene je samo interesovalo da li si (bez obzira na to sto ne zivis ovde) bio ili ne fizicki prisutan u bgd ovih nedelja. hvala sto si pojasnio da nisi. edit: ono sto ti zelis da ti se pojasni smatram nevaznim. odnosno - uopste me ne zanima da li je premlacivanje namrtvo turiste (ili ma kog neduznog coveka) koji je dosao na sportski mec u sred bela dana u sred centra grada ucestala pojava u svetu/evropi/galaksiji. to nije nesto sa cim zelim da zivim i to nije nesto sto je normalno. sustina je u tome! Edited by PointTaken
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

57

• yolo

41

• Eraserhead

36

• Idioteque

29

Posted

Jucerasnji festival nesikrenosti i blentavosti niko nikada nece premasiti, sve i da danas licno Djilas dodje da odrzi govor u kom ce izgovoriti najopstije mesto ikad upotrebljeno. Gorcine, sve oci i usi su uprte u tebe!!

Posted

ne mogu da dođem danas. daleko mi i skupo, a i imam obaveze večeras. svoju sliku u svet šaljem samo putem facebook-a i ovog foruma. MP, šta je bilo juče? ti bio?

Posted

Garant sam bio!Bili studenti, zabrinuti... Fezbuk aktivizam i produzena sa mlekom. Jedina svetla tacka, koliko sam vido na TV bio neki ludi Hranislav koji se seko i pravio Blood 4 Blood performans.

Posted
ne brinite miletic je najavio najmanje 20 govornika, mozete i oko 7 uvece da navratite po svemu sudeci:)
20 govornika!?Toliko njih ima nesto pametno da kaze i to u radno vreme :isuse: @111qqqNije mi jasno zasto ti smetaju Tasovac i Beogradski Sindikat?
Posted
@111qqqNije mi jasno zasto ti smetaju Tasovac i Beogradski Sindikat?
mozda zbog ovoga
Posted (edited)
pa ne gresis nista, o tome pisemo ovde - da nije tacno da se ovo desava svuda kao sto se relativizuje celom ovom propagandom paradom i da nije tacno da smo mi normalno drustvo koje svoju normalnost pokazujem ovim masovnim saosecanjem i izjavama saucesca. ubistvo ovog coveka nije izolovani incident ni cin ludjaka, ovakva masinerija upregnuta u pranje mrlja ti dovoljno pokazuje da je i vlasti jasno da su predigra i koreni dogadjaja jako duboki. pa i BBT je nesto juce smandrljao na tu temu, po obicaju nesvestan utovara na sopstveni racun za necinjenje za DS vakta na vlasti.
Zapravo, BBT je reagovao na sliku o slici.Fascinantno je kako se brzo presaltavaju u hodu - kada se primetilo da slika ide na onu stvar gradjanstvu, odma' o nasoj duznosti, nasilje ideologija, nema veze sa EU i sl.Reakcija promptna iodgovarajuca, ali i pokazuje konfuziju i iznenadjenje dogadjajima koji nsu bili programirani.Naravno, ako nije rec o slici vec o nasilju kao takvom dobar novinar bi pitao pa sto ste otkupljivali Miladina? Edited by Budja
Posted
Nije mi jasno zasto ti smetaju Tasovac i Beogradski Sindikat?
I sta sad mi da pricamo... i kome??? Eto, malo nekima od nas smetaju nacisti...
Posted (edited)
16h? Jel' ovo neka zavera da se na skupu pojave samo nezaposleni kloshari?Ko bre radi do 15:30 ovde?Jebo ih miting, cao dovidjenja.
Vaso, nisam u toku, ali je obicaj da miting najavljen u 4 pocne u 5. Stoga...+20 govornika... Edited by Budja
Posted
Vaso, nisam u toku, ali je obicaj da miting najavljen u 4 pocne u 5. Stoga...+20 govornika...
Pa i jes. Vidimo se.
Posted
Garant sam bio!Bili studenti, zabrinuti... Fezbuk aktivizam i produzena sa mlekom. Jedina svetla tacka, koliko sam vido na TV bio neki ludi Hranislav koji se seko i pravio Blood 4 Blood performans.
ok, moe glupo pitanje. :D
Posted
I sta sad mi da pricamo... i kome??? Eto, malo nekima od nas smetaju nacisti...
Citas li ti kolumnu u Politici jednog od istaknutijih clanova sindikata Fedje Dimovica? Procitaj ponekad, pa objasni gde vidis nacizam? :huh: Mani se tog etiketiranja.
Posted
mozda zbog ovoga Aha. Da li je neko ostvario tu, da je tako nazovem , pretnju?Uzgred, bio si skoro na Kosovu sa Bg, Kg, Ni, itd tablicama.? Pritom ne mislim na srpski deo Mitrovice, naravno.
Posted
Citas li ti kolumnu u Politici jednog od istaknutijih clanova sindikata Fedje Dimovica? Procitaj ponekad, pa objasni gde vidis nacizam? :huh:
E, čitam ja. To mi je baš nekako guilty pleasure. Dobro, MP preteruje, nacizma u kolumnama nema, al nema ni ičega blizu pameti. Prosto je perverzno zadovoljstvo pročitati takvu masu neinteligencije i gluposti zbijene u tih nekoliko rečenica gustinom belog patuljka.