Frank Pembleton Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 imam jos jednu koja je slikana pre te, ali ova je bolja. usonju su pokusali da ukradu pre neki dan. uzeli su ga iz dvorista, skinuli mu ogrlicu i odveli su ga negde. na srecu, sledeceg dana se sam vratio.Jbte, pokusavam da udjem u glavu budali koji je to uradio....Koji mozak treba da imas za to.Pa ima milion stenica koji cekaju da ih neko uzme idi uzmi nekog mozda ceka bas tebe..
aram Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nova zver.Ahaha, kako je sladak :wub:a koja je to marka, molicu lepo?
TheBigFlegma Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Može da bude samo slatka, ne generalizuj. A rasa je labrador.
aram Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 izvinjavam se devojcici, i mislio sam da je labrador, meni najlepsi psi
kim_philby Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 jel moze dzukac da mi se prosere od one paste protiv crevnih napasti?
Аврам Гојић Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ne znam za dzukce, ali macke itekako mogu. valjda je i poenta da to cudo izbaci parazite putem kenjanja, ja se ne bih uznemiravao zbog toga
kim_philby Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 pa kiki je vesala. danas je revakcinisana ali je sasvim ok. osim sto se epski israla na terasi.
Аврам Гојић Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ne obracaj paznju. pasta je uradila svoj posao.
Indy Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nemamo topik specijalizovan za ovce, pa ću ovo staviti ovde (a ima neke veze s psima, kao što ćete videti).http://www.youtube.com/watch?v=jf6E_SHTzHQ
Recommended Posts