zmanic Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 (edited) Vreme je za njih ! Edited February 9, 2023 by zmanic 1
Taihoskopija Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Rekli na vestima (ispraviće me neko ako lupetam), dok su izveštavali o našim ljudima i psima koji su otišli u Tursku, kako obučen pas tragač menja trideset obučenih ljudskih bića u potragama i malo mi puklo srce i eto. ❤️ 1 3
slepa živana Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Just now, slepa živana said: daško i mlađa su ovih dana udomili jedno mnogočlano hopovsko leglo iz prirode. ostao je još jedan pas osoba kog su udarila kola. skupljene su pare za operaciju, to će biti obavljeno danas a onda mu je potreban čovek za suživot, ishranu i generalno majmunisanje drug daško isporučuje na kućnu adresu
mustang Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 O ljubim ga u koleno, sta se toliko uozbiljio?
roksi Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 bombarduju me kucama u poslednje vreme, presmesni su 🤣 zna algoritam moje preference kucemaceipatike 😆 4
maheem Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Kupio ženi za rođus i sad je zabila nos u knjigu a mene ko šiša <_< 1
Recommended Posts