morgana Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 (edited) u parku na donjem dorcolu, u pancicevoj, bacen je otrov, jedan pas je jutros uginuo, drugi je spasen u psoljednjem momentu imbecilu zelim da crkne u mukama Edited December 29, 2021 by morgana
beta Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 skota treba nahraniti tim otrovom. @morgana otvori četvoro očiju kad izvodiš kuci u šetnju. 2
morgana Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 1 minute ago, beta kentauri said: skota treba nahraniti tim otrovom. @morgana otvori četvoro očiju kad izvodiš kuci u šetnju. nego sta. necemo ni ici u parkic jedno vrijeme, lola srecom svakako vise voli ulice.
mustang Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 (edited) Odmah mi preskace srce na ovakve stvari. Idem mother in law da okrenem da joj prenesem. --- Javila joj...bas ga tuda seta! Hvala. Nisam joj je rekla da je kuce jedno umrlo da se ne potresa Hvala, hvala za info Edited December 29, 2021 by mustang 1
morgana Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 21 minutes ago, mustang said: Odmah mi preskace srce na ovakve stvari. Idem mother in law da okrenem da joj prenesem. --- Javila joj...bas ga tuda seta! Hvala. Nisam joj je rekla da je kuce jedno umrlo da se ne potresa Hvala, hvala za info ne treba da zahvaljujes. i ja sam saznala od kuckarke iz zgrade. svi cuvamo nase kucice
Popular Post April Posted January 18, 2022 Popular Post Posted January 18, 2022 Bella5 meseci, 21kgI sad je kao vreme za sterilizaciju... ja prosto nemam srca za to.Braćo i sestre kučkari, kako ste vi to rešili? Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 11
gospa buba Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 nikako.(boze shto lep kuche)sent from novi mnogo jak bubamoto.
Skyhighatrist Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 Mi smo se par godina premišljali i odlagali, pa onda ovu curu sa avatara pustili da se pari i sterilisali je pola godine kasnije. Štenci su radost neopisiva, ali i ozbiljan disruption za četvoročlanu porodicu u stanu od 55m2 Poučeni iskustvom, ovu lepoticu smo sterilisali sa oko godinu dana 1 6 2
panta rhei Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 1 hour ago, April said: Bella 5 meseci, 21kg I sad je kao vreme za sterilizaciju... ja prosto nemam srca za to. Braćo i sestre kučkari, kako ste vi to rešili? Sent from my M2102J20SG using Tapatalk kakvo vreme za sterilizaciju sa 5 meseci. to ako je ikada bilo normalno, ta skola je odavno napustena. o takvim stvarima moze da se razmuslja tek kada potpuno odraste. zavisi od rase, ali recimo sa 24 meseca. ja licno, samo ako medicinski razlozi budu bili u pitanju. ako vlasnici ne mogu da zastite svoje ljubimce od nezeljenih posledica, onda... 1
Frile Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 Ima više škola mišljenja, i mi smo našu stariju ženku sterilisali pre njenog prvog teranja. Navodno, sterilisanjem pre prvog teranja smanjuje opasnost od oboljevanja reproduktivnih organa kasnije u životu. E sad, iako intervencija nije trivijalna, verovao sam u stručnost i rutinu veterinara, i zaista nije bilo problema. Drugu ženku koju smo usvojili smo takođe sterilisali, mada je ona kad je došla kod nas imala preko godinu dana i izvesno jedno leglo za sobom U svakom slučaju, nije mi bilo svejedno što ih sterilišemo.
panta rhei Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 ma naravno i ja sam svoju zenku pre nekih 20 godina isto rako relativno rano na savet veterinara. ja mislim da je to danas zastarela i pogresna skola. posto ja nisam nikakav strucnjak po tom pitanju, misljenje sam formirao nakon razgovora sa razlicitim strucnjacima i to relativno mnogobrojnim. a sama sterilizacija i kastracija (sto su razlicite stvari i cini mi se da se pogresno koriste), moze da se radi iz hiljadu razlicitih razloga: ne mora da se pazi da ne dodje do nezeljenog parenja, utice se na karakter - smirice se ili sta vec pa sve do sprecavanja nekontrolisanog razmnozavanja - z u sirem, drustvenom smislu. za mene je relevantan samo jedan: zdravstveni. najbolje da se poprica sa par strucnjaka, ucenih, ne forumskih i poslusati savet veterinara od poverenja.
Recommended Posts