Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

Stenci eng.buldoga 700 eur...
Hvala

Posted (edited)
36 minutes ago, vookela said:

Stenci eng.buldoga 700 eur...
Hvala

Hoces ovako nesto na poklon?

Spoiler

33f3wwi.jpg

Edited by vladavsnarod
Posted

Koje je rase malac? Fin je garo...

Posted

A koliko je patuljast u odnosu na redovnog?

Posted

Da ne bude "patuljast" ko moj zeka... Prodali mi mangupi na ulici, malecna bebica, kao nece puno da poraste... pa na kraju bio "patuljasti" zeka od 10 kila...

Posted
3 minutes ago, aram said:

jer bio dobar paprikaš?

10 kila, jbt. Braca ga je garant koknuo na spavanju.

Posted
jer bio dobar paprikaš?

:lolol:
šta ti je danas, arame! tamo izjedeni guskovi, ovde zeka. idi, prezalogaji nešto.
Posted
2 hours ago, vookela said:

A koliko je patuljast u odnosu na redovnog?

uh sorry zezao sam se

tako sam za moje mešanče kad ljudi pitaju koja je rasa govorio patuljasti vučjak, većina se nasmeje, ali me neki shvate ozbiljno

elem, ako se još nisi odlučio, priča ponavljana sto puta:

Mnoge rase pasa (ne samo zbog parenja u srodstvu) zajedeno sa karakteristikama rase nose i spisak ozbiljnih specifičnih bolesti kojima su skloni (a bogami i  spisak deformacija).  Slobodno usvoj neko sitnije pašče za ulice, oni su već prošli  tu prirodnu selekciju (naravno to nije  jedini razlog zašto treba usvojiti psa). Ako će živeti u stanu,  uzmi manjeg psa, ne krupnije od desetak kilograma. Veliki pas će se patiti u stanu, ne može čestito ni da se okrene. Ako ti je to prvi pas, razmisli o tome da bude ženka (obavezno sterilisana, što ranije). Mužjaci hoće da budu agresivni jedni prema drugima. To im je u prirodi, nema veze sa dresurom i lepim vaspitanjem. Sve i ako uopšte nije agresivan, tvoj mužjak će svejedno uvek biti potencijalna meta drugim mužjacima. Sa ženkom si malo mirniji po tom pitanju.

Mi smo pre tačno 6 godina razmišljali o nabavci rasnog psa, dvoumili smo se između ove ili one rase, pa smo sasvim neplanirano usvojili štene mešanku lovačkog terijera (ništa od toga nismo znali u trenutku usvajanja). Lepo smo se uklopili i po gabaritu  i po temperamentu, mi ljudski vlasnici ni jednog trenutka nismo zažalili.

Posted

Ne bih ga ja u stan... po meni nije pas za stan... To je varijanta kod mojih u kuci, malko je prica na dugom stapu. Hvala na savetima u svakom slucaju.

Posted

Jbg sad, zvuci kao da ti treba pas da laje po dvoristu kod matorih?

Posted

Mogu od srca da preporucim jedinog psa kog sam imala: bernski planinski. Divan, pametan, ne smara, spava dok ga ne probudis, ide pored tebe kao sto darling kaze da pas ide pored nje. Samo pisi propalo ako si negde gde je toplo.