mustang Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 2 minutes ago, vookela said: Nije jos nista reseno definitivno, ni rasa ni starost... zato sam ovde da se raspitam. najbolje da uzmes nekog koji voli da spava tipa buldoga. inace ako su ti deca mladja (do 10god), pasce na tebe ili zenu da ga setate. ovako imaju psa da jacaju imun sistem i uce da vode racuna o nekom drugom. jedino sto hrcu i sto su isto malo zivahni ko bebe al se brzo umore
stajebrebilo Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 5 minutes ago, mustang said: najbolje da uzmes nekog koji voli da spava tipa buldoga. inace ako su ti deca mladja (do 10god), pasce na tebe ili zenu da ga setate. ovako imaju psa da jacaju imun sistem i uce da vode racuna o nekom drugom. jedino sto hrcu i sto su isto malo zivahni ko bebe al se brzo umore Neces verovati ali juce sam gledao engleske buldoge na netu i bas je bila ta osobina spavanja aktuelna ! I kao sto nista nije slucajno, na izlazu iz restorana sinoc naidjem na tipa i devojku koji su setali svoje buldoge, onako masivne...
renne Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Ali se spremi na razne respiratorne i kožne bolesti ako uzmeš buldoga
mustang Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 2 minutes ago, vookela said: Neces verovati ali juce sam gledao engleske buldoge na netu i bas je bila ta osobina spavanja aktuelna ! I kao sto nista nije slucajno, na izlazu iz restorana sinoc naidjem na tipa i devojku koji su setali svoje buldoge, onako masivne... eto ...reseno
stajebrebilo Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Onaj smedji je bio kao iz crtanog filma Tom i Dzeri :-)
Sara Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 skup pas, skupo odrzavanje, kratak vek, prde do besvesti, hrcu .... bolje bigl
zmanic Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Balave svuda po stanu, odeći, ne mogu se prirodno ni pariti ni rađati, preskupi ( četvorocifrena €), radićeš za ne jednog veterinara. U zadnje vreme popularni pa se svašta nudi kao eng. buldog.
mustang Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 (edited) pa sto su skupi ako zive kratko? ovde ih dosta ima. francuskih. engleske vidjam redje. ja bih da imam decu i bretonca (naravno :D) uzela i jednog labradoodle pravi pas da ga gnjavis i oni vole da spavaju a ne linjaju se. Edited February 18, 2018 by mustang
aram Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Za prvog psa, uzmi labradora. Retriver ili ne, svejedno...
zmanic Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 " Les Noblesse ", mislim na engleze, fr. je nesto sasvim drugo, kao i amerikanci
mustang Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 koliko jos do porodjaja? i koliko stenaca obicno bude? ako nije tajna i koja im je cena? i...sa kim je parena?
zmanic Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 termin 8-15 mart, bude od 6 do 12 štenaca, AST nije na nikakvoj ceni u Srbiji zbog opšte hiper profukcije, svaka uluca ima odgajivačnicu, ako Bog da očekujemo ovo: http://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/breeding.result?father=2668709&mother=2201917
ToniAdams Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 22 minutes ago, mustang said: pa sto su skupi ako zive kratko? Usvojte, ne kupujte
mustang Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 (edited) kod mene ume usvajanje da bude skuplje nego kupovina. usvojiti moras da odvojis minimum $100 prosek oko mene u public shelter $150, privatni oko $300 Edited February 18, 2018 by mustang
ToniAdams Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Pa ne verujem da iko usvaja ili kupuje zbog računice.
Recommended Posts