Sara Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 cale od komije izveo njihovog pita, ja mu mahnem da cekam da on prodje da se bezbedno mimoidjemo kad ce on meni `slobodno, nece ovaj moj kineze!!!` ahahahahah...skoro se nisam tako slatko ismejala
zmanic Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Kosio jutros travu u nekoj bašti, u dvorištu pored tik uz ogradu dva odrasla staforda u boksu, ograda boksa od armature. Kako je to krenulo da laje kad priđem ogradi...onda su krenuli da udaraju u armaturu glavom, ali baš ono udara da probije. Jezivo.Moja pokojna Nera je bila skočila na trimer za travu. Lečili smo rane mesec dana[emoji22] Sent from my LG-D320 using Tapatalk
ToniAdams Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Hitno!!!Ako neko zna gde je moguće nabaviti lek "CANGLOB DHLaPPi" molim da mi javi porukom.Hvala!
mustang Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 (edited) sin mi postaje tinejdzer. jutros sam bila u soku sta sam mu videla izmedju nogu. sta jos mogu da ocekujem i da li treba nesto da ga posebno ucim da (ne)radi? i nekako mi se cini da za pet meseci previse je napredan u odnosu na ostale stence... em ne izgleda vise kao beba em su poceli misici da mu iskacu i da ima izgled starijeg psa sve bih ove male stencele od ivy uzela :wub: Edited May 1, 2017 by mustang
Gylfi Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Jako su zabavne te promene. Momčilo juče pokušavao da dominira četvorogodišnjeg boksera. Utrnuo sam. Počeo je ponekad da diže nogu pri piškenju, mada to deluje presmešno, pogotovo kad zavergla zatrpavanje nogama a promaši mesto pola metra. Zubi u svakodnevnoj fazi zamene. Nabaciću koju fotku kad stignem preko vikenda.
JozoMujica Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Jako su zabavne te promene. Momčilo juče pokušavao da dominira četvorogodišnjeg boksera. Utrnuo sam. Počeo je ponekad da diže nogu pri piškenju, mada to deluje presmešno, pogotovo kad zavergla zatrpavanje nogama a promaši mesto pola metra. Zubi u svakodnevnoj fazi zamene. Nabaciću koju fotku kad stignem preko vikenda. Zatrpavanje čega? Psi ne zatrpavaju, mačke zatrpavaju. To grebanje zadnjim (i prednjim) nogama po travi ima funkciju obeležavanja teritorije, ostavljaju miris.
mustang Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 zatrpava preko govneta da ga ne bi neprijatelj lakse nasao :) momcilo je napredan ...ovaj moj ni milimetar da digne nogu a kamoli da preore balerina nozicama
zmanic Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Juče u Nišu odlična specijalka sa 85 terijera bul tipa: https://m.facebook.com/1269256571/albums/10212386805726436/?_rdr Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Sara Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Jao, Red, kakav kulišić, lenčuga???? Bul terijer u top 3 moje omiljene rase ❤️ Izgleda da ću u julu na par nedelja čuvati setera od 5 meseci, već me hvata groznica...štene u kući ponovo ❤️❤️
Geo Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Sta koristite protiv krpelja ? Odnosno koju kombinaciju da bi pokrila skoro sve napasnike ? Edited May 15, 2017 by Geo
Recommended Posts