aram Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Ma secer...Kuma kod koje je, se bas primila... meri ga svaki treci dan da ga ugoji... jab reko da je udomljen :D
Frank Pembleton Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 jab reko da je udomljen :D Taj azil iz kojeg su ga "pozajmili" izgleda cilja inostranstvo jbga...
aram Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ? ne razumem, ako ona bude htela da ga zadrzi nece joj dozvoliti???
Frank Pembleton Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ? ne razumem, ako ona bude htela da ga zadrzi nece joj dozvoliti??? Mislim da je taj azil ima neku kombinu gde se psi udomljavaju u Francuskoj i Engleskoj...
aram Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ma, imaju oni i previse pasa... mislim, ne zaradjuju na njima sigurno, tako da kapiram da samo treba da im javi pre nego sto nadju nekog drugog. da ne bude posle plakanja...
Frank Pembleton Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ma, imaju oni i previse pasa... mislim, ne zaradjuju na njima sigurno, tako da kapiram da samo treba da im javi pre nego sto nadju nekog drugog. da ne bude posle plakanja... Otprilike verovatno i jeste tako...
zmanic Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ništa čudno. Danas i ozbiljni odgajivači mogu žive samo od izvoza pasa. Cene su reda x5 do x10 prema cenama na domaćem tržištu, većinu pasmina. Bio u čudu kad su mi pričali da se mešanci, da ne kažem uličari, izvoze za trocifrene cene u zemlje EU. Čak se i švercuju ozbiljnije od rasnih pasa.
Frank Pembleton Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 strah me da kazem sta mislim gde idu ti psi I meni se to mota po glavi, doduše bio sam u jednom azilu koji vodi evidenciju sa sve slikama udomljivača, što opet ne garantuje ...
Sara Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ako kuma želi da ga zadrži nek to i uradi, malo će se ljutiti ti iz organizacije i nikom ništa
aram Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 ma ima toga da se udomljuju ovde u nemackoj psi iz ex-yu, znam konkretno jedne koji ovde dovode pse iz BiH, imam i jednu prijateljicu koja je usvojila psa iz italije, ali ne mogu da verujem da se za te pse ista placa, a u azilu ih dobijes za dzabe... a narocito ne da se za mesance placa.
zmanic Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Za odgajivace se nesto i zna, makar otprilike: http://made-in-germany.rs/crno-trziste-rasnih-pasa-u-srbiji/
aram Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 ali to je sasvim druga stvar, ti pricas o prodaji pasa, rasnih stenadi. ovde se radi o udomljavanju lutalica, najvecim delom mesanaca, a svakako bez rodovnika...
Recommended Posts