Jump to content

Beograd

Featured Replies

Jbt, zašto se maraton ako ga veċ mora biti ne igra nedeljom kada je za većinu koliko toliko neradni dan? Ima li neki baš baš razlog da to bude subota?

Možda subotari organizuju?

Bili su ga premestili za nedelju, ali mislim da su im onda neki takmičari rekli da je subota bolja, valjda i oni negde rade pa radi dolaska i odlaska...

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Opet je manjina preveslala većinu...

Trebalo je da bude u subotu u 23,00 ali su se bunili ugostitelji sa splavova i prodavci semenki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa naravno, u ovom društvu njihov se glas poštuje i uvažava, zato i jesmo tu gde smo.

Jbt, zašto se maraton ako ga veċ mora biti ne igra nedeljom kada je za većinu koliko toliko neradni dan? Ima li neki baš baš razlog da to bude subota?

Možda subotari organizuju?

Ако мора нека трче на Авали и Кошутњаку а не по сред града.

jesu li obnovljene one silne fasade pod skelama?

Jesu, skinuce ih pred lokalne izbore....

haahha. jel im pao na pamet i izlozbeni potencijal cerada? kilometri i kilometri vucica u natprirodnoj velicini, npr.

haahha. jel im pao na pamet i izlozbeni potencijal cerada? kilometri i kilometri vucica u natprirodnoj velicini, npr.

Ovo neka aluzija na mikro™ aferu? :lolol:

ne znam sta je mikro afera?!

Ne znaš?!? :o

Evo otprilike, guglaj ako te zanimaju detalji:

Ove nedelje, voditelj Ivan Ivanović „ispalio" je neku pošalicu o mikro penisu Aleksandra Vučića. Kvaka je, dragi moji čitaoci, što ja pojma ne bih imala o toj Ivanovićevoj dosetki da me sledećeg jutra sa svakog bogovetnog kioska nisu zaskočile naslovne strane „Informera" na kojima je VELIKIM SLOVIMA pisalo to „mikro penis".

isuse kriste. tu sam epizodu propustila :D

Hmm...za dobar deo življa to je njegova prirodna veličina

Kakav je ovo grčki Vladimir Zaharijev dodelio počast young smart guy Malom? Mali deluje kao da želi da se slikanje što pre završi.

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=325413

nisam video da je dosao danas na londonski...

Sent from my iPhone using Tapatalk