Bujodrag Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Zapalite ih. Evo, ja imam iskustva sa tim, mogu pomoći
gospa buba Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Jel ovo najava soldine gradnje po keju? najava komercijalnih operacija. oblik je manje bitan, mada ne sumnjam da ce iskoristiti priliku
Dagmar Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 najava komercijalnih operacija. oblik je manje bitan, mada ne sumnjam da ce iskoristiti priliku Nek se spremi Kaleš.
beta Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 znachi usrace zemunski kej celom duzinom. jel mozemo da ponudimo da uzmu sve shto zele, od nas, od svakog, grada, drzave, pokretno i nepokretno, i samo nek idu negde, pa nek uzivaju u plodovima sakupljachkog rada, da se ovo sranje zavrshi? nas ni djavo vishe ne moze da spase <_< zemunski kej nije u obuhvatu. reč je o ušću i uređenju parka. oustalom, ne lipši magare do zelene trave. mene više brinu neke druge ideje vezane za ump
beta Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 (edited) deonica od autoputa do bogoslovije. dva tunela u otvorenom iskopu, grčića milenka i deo ispod bregalničke i bulevara do d.tucovića. pre neki dan sam išla do bregalničke da bacim pogled na crkvu sv antuna padovinskog pa sam pogledala deo buduće trase . Edited April 19, 2017 by beta kentauri
Frank Pembleton Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Ovo sve sto si nabrojala, u kojoj je to fazi? Sve se nesto nadam da je to odavno i da stoji , i da nema nista od tih nekih ludila...
gospa buba Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 zemunski kej nije u obuhvatu. reč je o ušću i uređenju parka. oustalom, ne lipši magare do zelene trave. mene više brinu neke druge ideje vezane za ump ni ne mislim na zemunski. nego ce skenjati ceo park interesantnim sadrzajima za gradjane <_< to se chita kao mogucnostima da maznu josh nek pare
beta Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Ovo sve sto si nabrojala, u kojoj je to fazi? Sve se nesto nadam da je to odavno i da stoji , i da nema nista od tih nekih ludila... u fazi analize trase i načina izvođenja tunela. nadam se da će se odustati od otvorenog iskopa bar u delu vračara. ni ne mislim na zemunski. nego ce skenjati ceo park interesantnim sadrzajima za gradjane <_< to se chita kao mogucnostima da maznu josh nek pare na žalost, do sada ni jedna vlast u ovom gradu nije bila operisana od idiotskih ideja i mažnjavanja i šakom i kapom. daleko da branim ove, retki su idioti, ali ni pre njih nisu bili anđeli. sreča pa su pare yok tj. biće to ali jednog lepog dana, posle žičare i ostalih velelepnih projekata
morgana Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 sta je sve, recim, niklo duz jurija gagarina unazad 10 g, a prije sns-a, i ujedno poslije ere slijepe ljubavi prema kosom krovu i poslovnom prostoru od 5m2 zlocin.
Frank Pembleton Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Samo naviru ideje... http://rs.n1info.com/a243374/Biznis/Zoplovod-od-Obrenovca-do-Novog-Beograda.html ....shit has hit the fan...
katamaran Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) Prvo je ulozena silna lova da se to prokopa i da se postave cevi Posle je ulozna silna lova da se to zatrpa (pretpostavljam da su odneli cevi) Sada ce opet da uloze silnu lovu da se to prokopa i postave cevi... Vazno da se para vrti edit: 23:45 https://archive.org/details/B92-CiklotronBeogradskaGradjevinskaCuda523-2 Edited April 20, 2017 by katamaran
Frank Pembleton Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 ovo je beše recikirana stara ideja ?Ja mislim iz vremena Čovića.U 45-om su zbog toga sjebali onaj središnji plato na nasipu i nikad ga nisu popravili...
Recommended Posts