Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

to je ono mesto za kojim jako zale ljudi koji tamo nisu ni kafu popili dvadeset godina pre zatvaranja, iz jednog prostog razloga - sto je mesto bilo neopisivo lose.

+1

Posted

Ja se tamo smuvao sa ženom i posle relativno redovno mada ne često sedeo. I ne žalim previše. Samo sam malo nostalgičan

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Posted

nije da žalim za carem, nisam tamo zašao, osim igrom slučaja

u vapiano ću ući još ređe

a što se tiče ovog parizera, nadam se da ne mora da dolazi više u beograd, izgleda da mu uopšte ne prija

Posted

Koliko je malo vremena potrebno da se čovek poparizari... fascinantno.

moj problem su ljudi u srbiji....sto ja ne znam hocu li se pokaciti u prodavnici sa nekim, iznapusavati ili izljubiti i izgrliti

Ovo zvuči kao da si ti problem ;)

Posted

Majko mila sto sam morao ovog parizera da citam....

Posted

Pa dobro, čovek je estetski azilant.

Tipično gastoski, nalazi milion razloga zašto je zapalio, teši se. Pun je FB92 takvih.

Posted

U ZOO vrtu na Kalemegdanu u Beogradu danas oko 18.20 sati  povređena je  dvogodišnja devojčica K.V. kada ju je napao vuk! Policija pokušava da otkrije detalje napada! Devojčica je povređena kada joj je vuk skočio na leđa!

Devojčica je prevezena na kliniku u Tiršovoj na lečenje. Nezvanično saznajemo da je vuk ugrizao devojčicu za leđa, da je zubima uhvatio i pocepao joj jaku. Prema prvim informacijama, devojčica je zadobila lakše povrede.

Zaposleni iz Zoo vrta odmah su otišli u bolnicu kako bi posetili devojčicu.

Incident se dogodio kada je volonterka Olgica M. šetala životinju u ZOO vrtu. Vuk se ipak otrgao i skočio na dete. Reč je polarnom vuku starom pet meseci. Prema prvim iformacijama dete je zadovilo ogrebotine.

Vuk je star pet meseci. Majka ga je napustila kada je bio beba, posle čega je volonterka, koja radi na RTS-u preuzela brigu o njemu i odgajila ga. Ona je redovno šetala vuka po Zoo vrtu i bacala mu loptu. Životinja je skočila ka lopti, ali je neočekivano ugrizla dete.

Direktor Zoo vrta Vuk Bojović kaže da je volonterka svakodnevno u vrtu.

- Volonterka koja ga je šetala svakodnevno dolazi ovde i brine se o njemu. Nisu teške telesne povrede u pitanju, već ogrebotine, i ne vidim razlog da se toliko daje značaj ovom incidentu - kaže Bojović.

meni deluje da se pukom srećom radi o lakšim povredama, a komentar vuka bojovića je :ph34r:

inače, gledam baš nešto o njemu, on je od '86 godine direktor zoovrta. 30 godina još malo. Da li nikoga drugog to mesto ne zanima ili VB stvarno dobro radi taj posao ili ... ?

Posted

radi odlično, pogotovo kad javno priča kako bi hranio lavove ljudima koje ne voli

Posted

. Da li nikoga drugog to mesto ne zanima ili VB stvarno dobro radi taj posao ili ... ?

Mislim da je ovo treće.

Posted

Došli u mi u goste rođaci iz Hrvatske. Zapeo brat da vidi Kalemegdan i posebno Rimski bunar. Danas otišli, naravno, ne radi, jer je praznik. Imače pun Kališ stranaca, rade samo ovi što prodaju suvenire. Brat u čudu. Kaže, ja sam bio u Londonu prošle godine za Uskrs, tamo radili svi muzeji i Tauer. Ja mu kažem, ali ovde bi se zemlja otvorila da je radilo nešto takvo.

Posted

Nakon njegovih prica o jadnom sinu Luki ocekujem za par dana da ce da izjavi da je drzava poslala krvolocno dete da napadne pripitomljenog vuka...

Posted (edited)

kad smo kod kalisa i beograda na vodi, na kalemegdanskoj cesmi zjapi rupa promera metar-dva vise od godinu dana. to je cesma na kojoj se okrepljuju milioni inostranih turista koji posecuju beograd, i mi, lokalni jadnici. vise od godinu dana niko nije sanirao problem. aj da ne ispadne da sam nezahvalna, neko se potrudio da rupu ogradi.

mada bi bilo mor fan da uparamo :D

@arkadija sad sam procitala tvoj post. e da si znala, pa da mu pokazes i gde se zemlja otvorila i gde je srpski bunar koji je otvoren praznikom :D

moje najomiljenije mesto na kalisu je bubuljica na mostu kod kraljeve kapije. srpski gradjevinar je u zadjih nekoliko godina najmanje 6 puta pokusavao da izravna brdo od drvene kaldrme zalivene katranom (toliko je puta i naplatio), al ne ide. na kraju su je pustili da raste, dok sama ne eksplodira. jbg, kad se niko nije setio da ne pravi osnovu mostica od betona bez ispusta kroz koji ce prolaziti voda.  :fantom:

Edited by darling
Posted

dobra je bubuljica, a što se tiče česme, dovoljno je napisati da voda nije za piće, i tako svi nosaju flašice sa sobom ko manekenke, šta će im džaba voda

rimski bunar ni nema šta da se vidi

sve u svemu, raos, mnogo vike nizašto

je l' se neko seća zoo vrta pre bojovića?

Posted

moje najomiljenije mesto na kalisu je bubuljica na mostu kod kraljeve kapije. srpski gradjevinar je u zadjih nekoliko godina najmanje 6 puta pokusavao da izravna brdo od drvene kaldrme zalivene katranom (toliko je puta i naplatio), al ne ide. na kraju su je pustili da raste, dok sama ne eksplodira. jbg, kad se niko nije setio da ne pravi osnovu mostica od betona bez ispusta kroz koji ce prolaziti voda.  :fantom:

Slutim da će se to desiti kada na mostu bude veća grupa stranih turista, po mogućstvu onih starijih od 80 godina, pa će svi polomiti veštačke kukove i tužiti JP Tvrđava, sve do Strazbura.

Posted

Neka je sa srećom!

Beograd -- Odbornici Skupštine grada Beograda izabrali su večeras Sinišu Malog za novog gradonačelnika Beograda.