December 12, 2025Dec 12 Па и не бих рекао баш, воле наши људи папир у рукама. Да им не требају физички локали не би их отварали на сваком ћошку.
December 12, 2025Dec 12 2 minutes ago, johan nagel said:Па и не бих рекао баш, воле наши људи папир у рукама. Да им не требају физички локали не би их отварали на сваком ћошку.To ima posebnu čar.
December 12, 2025Dec 12 И ја волем што је најјаче. Мада кад одем у макси нпр и ради једна каса а отегне се ред у недоглед, док поред стоје празне самоуслужне, дођем у искушење да издам просечног бинср-а у себи :D
December 12, 2025Dec 12 Popular Post 4 hours ago, Nikola77 said:Sve što treba da znate o ovom gradu i ovoj zemlji.Tu sam se oženio 2008. godine. Tuga.Domovinu na ćošku Molerove i Bulevara su već svi zaboravili. Ili Orač, ili Tri lista duvana. U Evropi se ponose kada vas odvedu u restoran koji radi od 18. veka ili i ranije, mi od naših pravimo kladionice...Bljuje mi se od ove države i ovog društva, i trebamo da prođemo kao neki Etrurci... Edited December 12, 2025Dec 12 by Ayatollah
December 12, 2025Dec 12 Moj je "Komunalac" čnms prvi poginuo još početkom devedesetih, a nedugo zatim i tatina "Domovina"...ovaj masakr sa Bg kafanama i komplet kulturnim nasleđem je nešto neviđeno u svetskim okvirima.
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, Barti66 said:Moj je "Komunalac" čnms prvi poginuo još početkom devedesetih, a nedugo zatim i tatina "Domovina"...ovaj masakr sa Bg kafanama i komplet kulturnim nasleđem je nešto neviđeno u svetskim okvirima.fun factkomunalac je bila omiljena kafana mire marković
December 12, 2025Dec 12 "Znak pitanja", "Srpska kafana", "Kalenić", "Stara Hercegovina"E sad, uputite me da li su zaista kultne
December 12, 2025Dec 12 u kalenicu obozavam da cevcim zidarsko pivo, ali hrana im je postala blaga katastrofau znaku pitanja nisam u zivotu jeo, blam
December 12, 2025Dec 12 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:fun factkomunalac je bila omiljena kafana mire markovićSad me blam najblaže rečeno Šalim se, prvi put čujem, ali s obzirom na stanja u kojima sam se nalazio tamo mogla je biti i omiljena kafana Merlin Monro a da poslednji za to saznam.
December 12, 2025Dec 12 Pre par dana sam sanjao, kako idem u Paun, na neki dejt. Možda je to znak, da će preseliti svoje prostorije na novu "BAS Autobusku stanicu Beograd".
December 13, 2025Dec 13 16 hours ago, Tsai said:sta je uopste ostalo od tih kultnih kafana? grmec, mornar, orasacJa sam letos odlicno jeo u Maloj Slaviji. Mada je to mesto mislim malo novijeg datuma (dal se bese odvojila neka ekipa iz Lovca, ili tako nesto). Edited December 13, 2025Dec 13 by Kampokei
December 13, 2025Dec 13 bio je "kragujevac" iznad zelenog venca. u uličici iznad (valjda je to sremska) bila je radnja pa kada sam ušao rečeno mi je da je gazda u kragujevcu. pitah kada se vraća, reče da je otišao je maločas i da će brzo da se vrati.pre neki dan bio sam kod "kovača". pristojno i nije jeftino. podsetio me na pokojni "manjež". malo uzbrdo od manježa bila je "zona". pamtim i "zoru", "boku" i "slaviju" odavno srušenu sa tržnim centrom umesto nje. juče kod prijatelja čuh da od starih kafana sa kariranim stolnjacima još uvek postoji "malo užice" na autokomandi ispod partizanovog stadiona. pogledao sam meni u izlogu, imaju čorbaste škembiće.u mladosti običavao sam da idem na klopu u "koloseum" kod pokojnog bioskopa "zvezda". kada su uveli rostfraj umesto "šahovnica" stolnjaka, prestao sam da ulazim. bila je i birtija sa klopom u milovana milovanovića "naše more". vraćeno restitucijom, zvrji prazno zarad rekonstrukcije.
December 13, 2025Dec 13 8 hours ago, Kampokei said:Ja sam letos odlicno jeo u Maloj Slaviji. Mada je to mesto mislim malo novijeg datuma (dal se bese odvojila neka ekipa iz Lovca, ili tako nesto).jeste ekipa iz lovca, odlicna je klopa i rakija.