September 17, 2025Sep 17 Prvi put vidi Bozankaya tramvaj na ulici. Ne zato što je ove tramvaje kupio baš ovaj gradonačelnik, nego baš su kockasti i ružni. Stvarno, kad su se Đilasovi španci pojavili pre 15 godina, ko spejs šatlovi da su sleteli na bulevar.
September 17, 2025Sep 17 Je l` moze Dacia da ih izbaci iz sina kao onomad Spanca u Resavskoj?To se kod Ceha nije desavalo.
September 17, 2025Sep 17 juče se čuo sa drugaricom, pre neki dan nije mogla 45 min da izađe iz bloka, tu oko starog merkatorapakao
September 17, 2025Sep 17 Meni je u ovom MarkaŽvaka YT više upalo u oči kako ovaj kružni tok "gura" kola u traku u kontra smeru.Ono ja nigde nisam video jbte...
September 17, 2025Sep 17 1 hour ago, Lancia said:Ajme meni, koliko se mrzi Beograd nema to veze sa mrznjom, nego sa poslom koji ce njihove forme posle da obave sa fakturama uvecanim 10x
September 17, 2025Sep 17 5 minutes ago, ultra plasticni said:nema to veze sa mrznjom, nego sa poslom koji ce njihove forme posle da obave sa fakturama uvecanim 10xJasno mi je, samo je posle svake te fakture, Beograd sve ruzniji. Verovatno ce da iskoriste da naprave jos koju kruznu raskrsnicu ili ivicnjake posred puta.
September 17, 2025Sep 17 1 minute ago, Lancia said:Jasno mi je, samo je posle svake te fakture, Beograd sve ruzniji. Verovatno ce da iskoriste da naprave jos koju kruznu raskrsnicu ili ivicnjake posred puta.da, i to ce da odrade iz 5-og puta posle 3 godine
September 22, 2025Sep 22 Poseceno 30 stabala prijateljstva sa Azerbejdzanom zbog vojne parade brate mili koliko je ovo nenormalno.
September 22, 2025Sep 22 Žvalavi blokader mi već dve nedelje blokira bulevar N.Tesle. ima li neka najava kada će da ga oslobodi?
September 22, 2025Sep 22 2 hours ago, jezovuk said:I to baš sad kad su zaratili sa Albanijom #nožuleđaZar nije taj rat Paja™ uspešno okončao?