August 11, 2025Aug 11 21 minutes ago, glibav said:Isti ti rade to isto i na putu sa dve trake ako treba negde da skrenu desno iz leve trake.I to im je opravdanje?500 ojra kazne za stoku na licu mesta svakome ko krsi propise pa da vidis kako se postuju pravila u saobracaju.
August 11, 2025Aug 11 N1 Info RSUlica Teodora Drajzera od utorka otvorena za saobraćajUlica Teodora Drajzera u Beogradu će u utorak, 12. avgusta, od šest časova biti otvorena za saobraćaj, saopštio je danas Sekretarijat za saobraćaj. Ta ulica će
August 11, 2025Aug 11 super mi je sto su, pored zive i zdrave autokomande, proglasili slaviju komplikovanim kruznim tokom. voleo bih da upoznam onog ko je zamislio da bi bilo dobro da tramvaji idi i oko i posred kruznog toka
August 12, 2025Aug 12 Prošla danas od Slavije do Knez Mihajlove, Radovi u punom jeku. Zapazila sam da su već svuda postavili osnovni sloj asfalta ili šta je već to i onda primetim da su zaboravili da nešto urade ili su naknadno odlučili da dodaju , te seku već izlivenu pobršinu. Nema veze, gde ima tu se i preliva. Milion vamo, milion tamo, koga briga.
August 15, 2025Aug 15 New Polis e-journalBelgrade’s Green Cover in CrisisA record June heatwave in 2025 caused dramatic vegetation loss in Belgrade. Satellite data reveals the fragility of the city’s green cover
August 23, 2025Aug 23 Pravi se kruzni tok i na Terazijama Edited August 23, 2025Aug 23 by Lezilebovich
August 23, 2025Aug 23 3 hours ago, Lezilebovich said:Pravi se kruzni tok i na Terazijama kod igumanove palate?
August 24, 2025Aug 24 znam da se pravi tamo gde se prizrenska uliva u terazije. i kaze se igumanovljeva palata
August 24, 2025Aug 24 29 minutes ago, Grunf said:znam da se pravi tamo gde se prizrenska uliva u terazije. i kaze se igumanovljeva palata Tamo kod tvog bivšeg kombinata? Pa jebote...
August 24, 2025Aug 24 Izvor:https://x.com/BodinStarcevic/status/1958832622634717517 Edited August 24, 2025Aug 24 by vememah
August 24, 2025Aug 24 jbmlga. ovo olaksava da se, kad ides iz pravca slavije skrene levo u prizrensku, pa u balkansku. ranije si ako to hoces, morao ili da pravis prekrsaj kod albanije ili da ides skroz do trga i doma vojske da bi se okrenuo. ali ovaj, kako da kazem, fizicki razdelnik traka mi ne ide u glavu cemu sluzi, osim da iskomplikuje zivot. mozda da fizicki odvoju zutu traku?
August 24, 2025Aug 24 Predvidjam lvalitetan haos tu, pogotovo što je to podsticanje "ulivanja" u saobraćajnicu koja je znatno manja po protoku.Ali ovaj narod je dobrog srca pozdraviće svaku "novotariju" koliko god ona glupa bila...
August 24, 2025Aug 24 Izgleda da prave kruzni tok i na rasrsnici Studentske i Pariske Komune. Na kojim li je drogama onaj ko je to smislio
August 24, 2025Aug 24 То је код мене у крају, генерално има смисла као што има смисла и на стотинама других раскрсница у Београду, од којих су неке много прече, не знам зашто су баш ту изабрали.Али ако то значи да дефинитивно неће да шире Париске комуне као што је био некакав план, онда супер. Јер проширење је била стварно умоболна идеја, проток саобраћаја ту уопште није велик а страдали би они жбунићи и травнати део, што би била катастрофа.