Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

21 minutes ago, glibav said:

Isti ti rade to isto i na putu sa dve trake ako treba negde da skrenu desno iz leve trake.

I to im je opravdanje?

500 ojra kazne za stoku na licu mesta svakome ko krsi propise pa da vidis kako se postuju pravila u saobracaju.

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

N1 Info RS
No image preview

Ulica Teodora Drajzera od utorka otvorena za saobraćaj

Ulica Teodora Drajzera u Beogradu će u utorak, 12. avgusta, od šest časova biti otvorena za saobraćaj, saopštio je danas Sekretarijat za saobraćaj. Ta ulica će

super mi je sto su, pored zive i zdrave autokomande, proglasili slaviju komplikovanim kruznim tokom. voleo bih da upoznam onog ko je zamislio da bi bilo dobro da tramvaji idi i oko i posred kruznog toka

Prošla danas od Slavije do Knez Mihajlove, Radovi u punom jeku. Zapazila sam da su već svuda postavili osnovni sloj asfalta ili šta je već to i onda primetim da su zaboravili da nešto urade ili su naknadno odlučili da dodaju , te seku već izlivenu pobršinu. Nema veze, gde ima tu se i preliva. Milion vamo, milion tamo, koga briga.

20250812_093533.jpg

New Polis e-journal
No image preview

Belgrade’s Green Cover in Crisis

A record June heatwave in 2025 caused dramatic vegetation loss in Belgrade. Satellite data reveals the fragility of the city’s green cover

Pravi se kruzni tok i na Terazijama gospode

Edited by Lezilebovich

3 hours ago, Lezilebovich said:

Pravi se kruzni tok i na Terazijama gospode

kod igumanove palate?

znam da se pravi tamo gde se prizrenska uliva u terazije. i kaze se igumanovljeva palata nobles

29 minutes ago, Grunf said:

znam da se pravi tamo gde se prizrenska uliva u terazije. i kaze se igumanovljeva palata nobles

Tamo kod tvog bivšeg kombinata? Pa jebote...

jbmlga. ovo olaksava da se, kad ides iz pravca slavije skrene levo u prizrensku, pa u balkansku. ranije si ako to hoces, morao ili da pravis prekrsaj kod albanije ili da ides skroz do trga i doma vojske da bi se okrenuo. ali ovaj, kako da kazem, fizicki razdelnik traka mi ne ide u glavu cemu sluzi, osim da iskomplikuje zivot. mozda da fizicki odvoju zutu traku?

Predvidjam lvalitetan haos tu, pogotovo što je to podsticanje "ulivanja" u saobraćajnicu koja je znatno manja po protoku.

Ali ovaj narod je dobrog srca pozdraviće svaku "novotariju" koliko god ona glupa bila...

Izgleda da prave kruzni tok i na rasrsnici Studentske i Pariske Komune. Na kojim li je drogama onaj ko je to smislio

• Popular Post

Ovaj kružni sam smislio, ovaj kružni sam stvorio.

То је код мене у крају, генерално има смисла као што има смисла и на стотинама других раскрсница у Београду, од којих су неке много прече, не знам зашто су баш ту изабрали.

Али ако то значи да дефинитивно неће да шире Париске комуне као што је био некакав план, онда супер. Јер проширење је била стварно умоболна идеја, проток саобраћаја ту уопште није велик а страдали би они жбунићи и травнати део, што би била катастрофа.