Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

20 hours ago, đorđe geprat said:

kod igumanove palate?

hvala za sliku. ja sam nedavno video kod raskrsnice kod igumanove palate crveno-bele prepreke poslagane u krug pa pomislih.

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

3 hours ago, johan nagel said:

То је код мене у крају, генерално има смисла као што има смисла и на стотинама других раскрсница у Београду, од којих су неке много прече, не знам зашто су баш ту изабрали.

Али ако то значи да дефинитивно неће да шире Париске комуне као што је био некакав план, онда супер. Јер проширење је била стварно умоболна идеја, проток саобраћаја ту уопште није велик а страдали би они жбунићи и травнати део, што би била катастрофа.

Nemoj da se uzdaš u te "znakove", ovi su ozbiljne budale...

Kako nas je vozio neki indus sa 610 kroz te kruzne tokove, ko da smo u Mumbaiju. Lakse bi mi palo da sam morao na rolerkoster. Najebali smo kad se izrodi jos kruznih tokova i imigrantskih vozaca.

- autobuska stanica nema staničnu zgradu, a železnička mora na popravni.

U takvoj situaciji, neko procenjuje da je Nacionalni stadion prioritet za investicioni ciklus za EXPO 2027 🤦🤡😡

https://x.com/Nik_Jov/status/1959885563001016713

"Što se tiče Trga Nikole Pašića i poteza od Igumanove palate do Kneza Miloša, prostora između Narodne skupštine, Starog dvora i Predsedništva, kao i Ulice Dragoslava Jovanovića i garaže koja se tu nalazi, Sekretarijat za saobraćaj je još ranije doneo rešenje o kompletnom zatvaranju saobraćaja u ovom delu.

Ta odluka će ostati na snazi, dokle god on bude zauzet od onih koji su zauzeće prostora prijavili policiji još 6. marta 2025. godine, jer bi u suprotnom puštanje saobraćaja ugrozilo bezbednost, kako ljudi koji se tamo nalaze, tako i samih učesnika u saobraćaju", izjavio je Bovan.

Nadam se da su iz garaze izasli svi koji su hteli - zamisli da ti je auto tamo zarobljen od marta...

Na ulickanim Terazijama trešte narodnjaci uživo iz prostora pod krovom, otprilike iznad bivše RK Beograd i one banke u prizemlju. Nema šanse da se uklapa u propise o dozvoljenoj buci iz ugostiteljskog objekta, to ječi do Dečanske i Nikole Pašića. Iz prostora se ponekad začuje i OOOOOJ, JOOOOOJ, AAAAAAAJJ. Potpuno je poklopilo nježni piano u bašti Hotela Moskva, a i sve ostalo u zoni smrtonosnog rasijanja.

Počelo je predveče i nije popustilo do prije pola sata. Ima i muški kao i on pjeva uz armuniku i elektronske zurle. 😐

I ne dešava se prvi put u posljednje vrijeme.

juče sam prošao tuda u zglobnoj 31. morao je da manevriše na krugu. sranje su ti kružni tokovi ako središnji jrug nije bar 20 metara u prečniku. tek onaj na trgu republike je za plakanje.

nego, postavlja li se pitanje odgovornosti vesića i družine za slaganje,i preslagivanje (kaže li se tako?) onih kocki posle sadašnjeg asfaltiranja?

Da li jos neko ima ovaj problem?

Screenshot 2025-09-04 at 00.10.28.png

ETA: sad otvara sajt, ali me ne pusta da se ulogujem... isto i na apllikaciji

Edited by jms_uk

cetnicka bradata spodoba je postavio crno-zute stubice posred linije u nastavku kruznog toka, da bi osujetio vozace iz pravca slavije da ne skrecu u balkansku.

krv ti jebem.

Edited by holden kolfild

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel u garažu pioniraki park može da se uđe iz pravca trga nikole pašića?

odakle uopšte može da se uđe

da odgovorim sam sebi

prošao kolima, tj pokušao da prođem kolima, i plato kod skupštine je jedino moguće proći kao pešak

Obrisano gomila pešačkih prelaza od Terazija do Narodmog pozorišta, i ispod trga, zbog kružnih tokova. Ljudi i dalje prelaze, u ja prelazim, neko će poginuti.

Kako se Šapić kvalitetno zajebava.

Za naše pare i na naš račun.