July 11, 2025Jul 11 2 minutes ago, kronostime said:Jos od kada je sa Kalemegdana premeten na Usce.Da, na Kalisu je bio mnogo bolji vajb. Mada je i na Uscu par godina postojao taj inicijalni koncept. A onda se guzice ocigledno uzelele para i napravile jos jedno genericko sranje.
July 15, 2025Jul 15 On 10. 7. 2025. at 22:53, Milosh76 said:Prve večeri festivala, 28. avgusta, od za sada najavljenih bendova će nastupiti Prljavo kazalište, Letu štuke, Valentino i Orthodox Celts.Drugi dan Riblja čorba, Brkovi i Nipplepeople.Trećeg dana Bijelo dugme, Atomsko sklonište i Vlatko Stefanovski.Jel ovo najava za festival iz 1983?
July 15, 2025Jul 15 I Aki Rahimovski je umro pa Parni valjak...hm, postoji. Mada ne znam sa kakvim uspehom
July 15, 2025Jul 15 25 minutes ago, Mel said:Bora Corba je umro, tako da ne kapiram.Borina zelja je da Corba nastavi da svira i dalje. Pevac je onaj Joca koji je bio prateci vokal.Po meni, posle Misine i Borine smrti Corba ne postoji, a ovo sad je jako dobar tribute bend sa smesnim pevacem.
July 15, 2025Jul 15 48 minutes ago, Sokrat said:Jel ovo najava za festival iz 1983?moglo bi da se zove geriatric g spot
July 15, 2025Jul 15 21 minutes ago, ragasto said:I Aki Rahimovski je umro pa Parni valjak...hm, postoji. Mada ne znam sa kakvim uspehom Bez Bore i Mise Riblja Corba je Dzindzer i drugari.Nije to - to.
July 15, 2025Jul 15 On 15. 7. 2025. at 7:02, kronostime said:Bez Bore i Mise Riblja Corba je Dzindzer i drugari.Nije to - to.Pa jasno, slažem se...Brejkersi bez Caneta, Instruktori bez Bajage, EKV bez Milana...Ne krivim ih što pokušavaju to da rade, a koliko je smisleno - jbg
July 15, 2025Jul 15 14 minutes ago, Hamlet Strašni said:Riblja čorba je postala brend, ili nešto kao Tezejev brod (aka Trigerova metla)Ili kao Hurricane..
July 16, 2025Jul 16 NOVA portalPočelo rušenje Beogradskog sajma: Prva uklonjena SlikarnicaRušenje Beogradskog sajma je izgleda već počelo, mada, kako objavljuje eKapija, sam plan za uklanjanje ovog simbola prestonice još nije usvojen. Pre nekoliko dana je srušena Slikarnica,a kao uvod u...