Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Jel se meni cini ili su semafori u centru postali neprijateljski nastrojeni prema pesacima? Kao da se ceka mnogo duze nego pre da se predje ulica. Uzgred, cini mi se da su se i pesaci nekako miteleuropizirali i da redje prelaze na crveno.

Posted
8 hours ago, Barti66 said:

Skoro da nema zgrade čak i iznad Slavije da nema problem sa podzenim vodama...kako se smanjuje nm tako problem postaje sve veći. Ispod Vračarskog platoa piči zilion potoka i spušta se ka bari Veneciji...isto tako i od Terazijskog platoa ali i sa jugozapadne strane.

u dubokom podrumu tanjuga postoji i bunar i tri pumpe koje se pale kada je potrebno.

ceo taj greben je nad vodama.

• +1 2
  • Hvala 2
Posted
8 hours ago, Barti66 said:

Skoro da nema zgrade čak i iznad Slavije da nema problem sa podzenim vodama...kako se smanjuje nm tako problem postaje sve veći. Ispod Vračarskog platoa piči zilion potoka i spušta se ka bari Veneciji...isto tako i od Terazijskog platoa ali i sa jugozapadne strane.

10 minutes ago, foto said:

u dubokom podrumu tanjuga postoji i bunar i tri pumpe koje se pale kada je potrebno.

ceo taj greben je nad vodama.

mislim znala sam ja, prichalo se, ali da je bash toliko. vrlo interesantno :unsure_uc:

Posted

Jedan od brojnih razloga što se stalo sa projektom Tiršova 2 su i podzemne vode.  Prilikom gradnje potpuno nelegalne i nestručno projektovane saobraćajnice (vidi se se sa auto-puta) na nekoliko mesta su  naleteli na podzemne vode, koje su postale u nekom momentu nadzemne, pa smo ih mi koji tuda prolazimo peške, i videli jasno. Jedan od tih potoka je bio baš silovit. Putanja mu je bila negde iz pravca GAK-a ka dole. Kažu da su nekada mnogi potoci tekli sa vračarskog platoa na dole ka sadašnjoj trasi auto-puta.

• +1 1
Posted (edited)

mokroluski potok, sa puno pritoka. sa vracarske strane mu je bila jatagan mala, a sa topciderske malesko brdo. stavljen je pod zemlju kad se radio autoput jer je na njegovoj trasi.

poz

Edited by le petit nicolas
  • 2 weeks later...
Posted

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Nije to aurora kume nego azotara prdnula opet neko sranje :D 

• Haha 2
Posted (edited)

Videla se i u Banatu. Drugar slikao.

438078197_10161440987917710_893337088018

Edited by napadaj
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted

To je Jovanka Jolic otvorila portal 

Posted

Jeste pokupili karte za bazen?  

Posted
On 16. 5. 2024. at 11:48, eumeswil said:

Jeste pokupili karte za bazen?  

Jel to bese samo za otvorene i samo za one sa prebivalistem u BGu?

Posted
9 minutes ago, Shan Jan said:

sa prebivalistem u BGu?

:lolol:

:death3:

Posted

Nasao odgovor: Da i Da.

Posted

Jeste, ja se ponadao da će biti omogućeni termini pre 12h, ali jok.

Posted

nesto prarimi tu su sve stare fotke bgda.

i utisak mi je i iz detinjstva koliko je beograd bio zelen, koliko je bilo drveca sa raskosnim krosnjam.

onda dodjem u bgd i vidim onu sablasnu povrsinu od trga republike i odmah me asocira na jednu fotografiju valda glavnog trga u tirani u vreme envera hodze.

isto ovde. slicna prica. jednostavno nakaradni ljudi su sve i svja.

• +1 2