Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ja planiram da ostajte ovdje, nemam više nigde ništa, rasprodato da bi se imalo ovo, a penziju još ne čekam. Ali dočekaću je! Nisam džaba u pio uplaćivala....

Posted

Poplava u 27. marta

Ovo je moj stari kraj, stomajkiimjbm odvratnih, pre dve godine su renovirali ulicu, vise od 6 meseci je stajala raskopana, ukljucujuic i periode kad su nekima ulazi i prodavnice bile zablokirane. 

• +1 3
  • Tužno 1
Posted (edited)

Edited by vememah
Posted

Rezultati glasanja na aprilskim izborima već u julu daju rezultate.

Srećan Čučko svima koji slave.

• +1 5
Posted
22 minutes ago, goofs said:

Poplava u 27. marta

Ovo je moj stari kraj, stomajkiimjbm odvratnih, pre dve godine su renovirali ulicu, vise od 6 meseci je stajala raskopana, ukljucujuic i periode kad su nekima ulazi i prodavnice bile zablokirane. 

baš sad to preračunavam. ja sam se bila doselila u leto 2019. u cvijićevu, u deo blizu 27. marta. taman je završeno to renoviranje pukla je neka cev, 3 dana nismo imali vode. bili su oni snimci kako žene propadaju do struka u vodu kroz neke rupe... čini mi se da se po toj staroj paliluli mnogo gradilo ovih novogradnji, samo se ne primećuje kao na vračaru i nekim niskim delovima grada... pretpostavljam da sad sistem puca zbog preopterećenosti

Posted (edited)

Edited by vememah
Posted

Ista priča i u Nedeljka Gvozdenovića, krater prečnika 5,6 metara, cela kolovozna traka plus frtalj suprotne...došlo juče i sipalo 5 tona betona.

Posted
Je l ova bezumna stoka nas zajebava i iživljava se i planira da se ne zaustavi sve dok ljudi ne počnu stvarno motkama da ih jure po ulicama?

Gradski menadžer nam je Čučković koji je debil, a njegov savetnik je Grčić, za koga nemam adekvatnu oznaku.
https://nova.rs/vesti/politika/cuckovic-objasnio-zasto-je-uzeo-grcica-za-savetnika/

mozda smo mi predmet nekog eksperimenta (koji nadzire i finansira npr neka ujedinjena nacija oli neko tako svecki na primer), u kom se testira propagacija negativne selekcije, em ima shta da se razvali, em ima vremena, em sami radimo statistiku i izdajemo rezultate :unsure:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Posted
14 minutes ago, pt 2.0 said:

Je l ova bezumna stoka nas zajebava i iživljava se i planira da se ne zaustavi sve dok ljudi ne počnu stvarno motkama da ih jure po ulicama?

Gradski menadžer nam je Čučković koji je debil, a njegov savetnik je Grčić, za koga nemam adekvatnu oznaku.

https://nova.rs/vesti/politika/cuckovic-objasnio-zasto-je-uzeo-grcica-za-savetnika/

Izjava se odnosi na obrenovačku funkciju, nije mu sad savetnik.

• Hvala 1
Posted
27 minutes ago, msv said:

Izjava se odnosi na obrenovačku funkciju, nije mu sad savetnik.

Onda me je izložio brat malopre. Nisam čitala tekst, samo prosledila link. Idem sad da primenim represivne mere. Izvinjavam se za dezinformaciju.

Posted
On 12.7.2022. at 1:41, Braća Strugacki said:

ja čekam penziju da odem nešto manje od 100km jugozapadno od dorčola

tako treba. ja sam južno od dortjola.

Posted
3 hours ago, goofs said:

Poplava u 27. marta

Direktor vodovodne mreže Branimir Sević rekao je za N1 da se desio defekt na magistralnom cevovodu koji je prouzrokovao malo veću količinu vode.

Stanovnici ovog dela grada su bez vode, za one građane koji imaju poteškoće u snebdevanju molba da budu strpljivi, pošto je ovo poprilični defekt.

Posted

Javiše na RBG1 malopre da se ponovno uspostavljanje snabdevanja očekuje oko ponoći.

• Hvala 1