kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 (edited) šta se dešava sa golf klubom na adi ciganliji. vidim šapić diže dreku da kad on dođe na vlast u gradu sve će da im otme i vrati beograđanima, a ovi iz kluba su pre par dana(nedelja) promenili ime u gk ada, a do sad su bili gk beograd da nema veze sa šolakom, pošto je on tamo osoba od uticaja e @miljakovac nisko rastinje, klasika Edited March 14, 2022 by kud u maglu Simoviću
slepa živana Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 da nije bespilotna letelica ruske proizvodnje... ostala bez goriva
Singer Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Fali još random Konstrakta meme pa da završimo niz
đorđe geprat Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 to je ono na šta sam mislio maločas. kadadodam tramvajski most, uređivanje parkova sa "ugradnjom" i novi beograd ....... vratite nam vesićaaaaa
Frank Pembleton Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 šta se dešava sa golf klubom na adi ciganliji. vidim šapić diže dreku da kad on dođe na vlast u gradu sve će da im otme i vrati beograđanima, a ovi iz kluba su pre par dana(nedelja) promenili ime u gk ada, a do sad su bili gk beograd da nema veze sa šolakom, pošto je on tamo osoba od uticaja e @miljakovac nisko rastinje, klasika Naravno da ima veze sa Šolakom. Bar sada a i pre neku godinu isto.Da se razumemo moguće da to tamo nije baš sve čisto, no ove zadnje "kampanje" su jasno motivisane udaranjem na Šolaka.Pre par godina je izgledalo da su mu se ozbiljno naklatili na kičmu, je r se poteglo i neko "tretiranje hemikalijama" te trave u zaštićenom području.Ali se ispostavilo da su članovi golf kluba neke "glave" pa je stalo. ... Shiit has hit the fan
Milosh76 Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Meni samo nije jasno, zasto Solak ne odgovori na nacin koji ce ih zaboleti i finansijski i na svaki drugi nacin.
Barti66 Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Msm da je razlog što su u stvari drugari... Spoiler Kažu neki zli jezici
Barti66 Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 22 hours ago, renne said: Priča se da je to upravo bila priprema terena za neke nove i lepe kvadrate...Miljakovac, šuma? Ma jooook...
papapavle Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 17 hours ago, Milosh76 said: Meni samo nije jasno, zasto Solak ne odgovori na nacin koji ce ih zaboleti i finansijski i na svaki drugi nacin. Ja ne verujem ni da on stvarno postoji, više mu dođe kao Emanuel Goldštajn. 1
igoraki Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 On 16.3.2022. at 6:51, papapavle said: Ja ne verujem ni da on stvarno postoji, više mu dođe kao Emanuel Goldštajn. Evo da te razuverim, mitsko biće Šolak snimljen na utakmici Sautemptona. https://nova.rs/sport/fudbal/dragan-solak-gleda-sautempton-premijer-liga-brentford/ 1
Recommended Posts