Jump to content

Beograd

Featured Replies

ti ćeš meni da kažeš gde ću i šta da bacam?

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Da ima svega i svacega. I ti ces mi kazes sta cu da radim i sto da radim razvrstavanje kada to ide i onako na jednu gomilu.

Mi bi generalno voleli sve i odmah, ili nista. A u stvarnosti bilo sta je dovoljno dobro.

Drago mi je kad vidim 2 stvari:

1) ono skupljanje cepova od tvrde plastike

2) da su oni kontejneri za plasticne flase u funkciji

:lolol: fenomenalno!

evo ovi sa starog grada što su dobili zelene kese 2013. polako odlaze bogu na janjetinu... a taman se navikli :cry:

kako, što? ne dele se više?

15 hours ago, x500 said:

Vidis, to je dobro zato sto ljudi trebaju da se naviknu, vaspitaju, da razvrstavaju otpad. Kada se to desi i postigne odredjeni procenat onda reciklaza ima smisla. 

U BGD mi se čini da ima sve više ljudi kojima je teško da se naviknu i na koncept regularnog kontejnera, kao precizno određenog mesta za bacanje đubreta.

Da se ogradim, uopšte ne mislim na migracije stanovništva.

pa naravno, sve u kuci je moje, o tome se staram, sve napolju je tursko i neka si oni gledaju svoje, to je njihova sramota :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Da li neko pouzdano zna koje godine su otvoreni i kojim redosledom recimo prvih pet mekdonaldsa nakon slavije?

Izgorela danas i Avalica

Al je krenulo...

2926515_2926471-img20220228wa0024-edit_f

Da je karma pravedna, upao bi vesicmobil ili kako se vec zove..

Vecemobil?

đilas sipao pederske boje na ulicu kome to odgovara zašto uništavate grad dela govore

Ako me pamet sluzi dobro,prosle godine rekonstruisana.

• 2 weeks later...