February 23, 20223 yr Da ima svega i svacega. I ti ces mi kazes sta cu da radim i sto da radim razvrstavanje kada to ide i onako na jednu gomilu. Mi bi generalno voleli sve i odmah, ili nista. A u stvarnosti bilo sta je dovoljno dobro. Drago mi je kad vidim 2 stvari: 1) ono skupljanje cepova od tvrde plastike 2) da su oni kontejneri za plasticne flase u funkciji
February 23, 20223 yr fenomenalno! evo ovi sa starog grada što su dobili zelene kese 2013. polako odlaze bogu na janjetinu... a taman se navikli
February 23, 20223 yr 15 hours ago, x500 said: Vidis, to je dobro zato sto ljudi trebaju da se naviknu, vaspitaju, da razvrstavaju otpad. Kada se to desi i postigne odredjeni procenat onda reciklaza ima smisla. U BGD mi se čini da ima sve više ljudi kojima je teško da se naviknu i na koncept regularnog kontejnera, kao precizno određenog mesta za bacanje đubreta. Da se ogradim, uopšte ne mislim na migracije stanovništva.
February 23, 20223 yr pa naravno, sve u kuci je moje, o tome se staram, sve napolju je tursko i neka si oni gledaju svoje, to je njihova sramota sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 25, 20223 yr Da li neko pouzdano zna koje godine su otvoreni i kojim redosledom recimo prvih pet mekdonaldsa nakon slavije?
February 28, 20223 yr đilas sipao pederske boje na ulicu kome to odgovara zašto uništavate grad dela govore