Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

vratiti porez na sund iz sfrj. odmah!

12 hours ago, msv said:

Sad fali onaj smajli sto se krsti. 

a kad bude Njegov rođendan.........

33 minutes ago, djordje geprat said:

a kad bude Njegov rođendan.........

1689537_kula-beograd_ls.jpg.1d4abb59760bcd0ccaf44b8e705d8f34.jpg

od kovanog gvozdja [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

samo da ga atestiraju pre uručenija

juce sam pila caj sa pogledom na taj, kako ga zovu, toranj? pola sata zeleno-narandzastog neona. znam za mnogo bolje izvedene kulturne aproprijacije kad je bliski istok u pitanju.

Evo gledam trenutno na NovojS, i prvi put čujem za tunele ispod Karaburme. Prikazali su i slike.

Edit. Priča Dragomir Lukić, saobraćajni inženjer. Zagovara stavljanje u funkciju te tunele za metro/železnicu, za šta su i napravljeni, a sad zvrje prazni.

Ja nikad čula. Jedan izgrađen 1979, a drugi devedesetih.

Edited by Tihajeza

On 28.1.2022. at 13:26, foto said:

vratiti porez na sund iz sfrj. odmah!

A u komisiji za šund unuci  Rudolfa Hercigonje ,sedam sekretara SKOJ-a i bageriste koji je poravnao Njegoševu kapelu.:laugh:

Ovi su ladno napravili onaj toranj na BnV da bi imali najveci bilbord u Beogradu. Sad cepa reklama za neki kineski festival svetla.:laugh:

kupish gajbu upitnog kvaliteta za ne zna se iljada kvadrat, da ti sija sveti sava u sobu. a sveti sava je jedan dan, ako dune aleksandru, ima da im piri u supu dvokratno. samo da se poklopish i cutish, tu nema shta ni da se kaze. mogli su da dobiju popust za gledanje reklama, da prelaze nivoe ko u igrici :rolf:

2 hours ago, harper said:

Ovi su ladno napravili onaj toranj na BnV da bi imali najveci bilbord u Beogradu. Sad cepa reklama za neki kineski festival svetla.:laugh:

lunarna NY