kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 mučeni čičičić, na kraju će da ga zajebu za tiršovu dva štos kaže prodali mu mangupi cigu 1 1
pacey defender Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 raduje me ova dekadencija treci april ovo ono
Valk Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 On 17.1.2022. at 22:27, laser lotus said: Sestra mi poslala ovu sliku, ja mislila da je fotošop i još je pravim ludom Jbt sva sreća mrze se Šapić i Vesić pa nismo dobili u NBG paketićima.
Grunf Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 On 11.1.2022. at 23:52, laser lotus said: Pravda za šahtove koji su tako dobro nivelisani da se nakon njih obraduješ ležećim policajcima. e stvarno, zna li neko koji je razlog da su postavljeni ovako, da ih ne mozes izbeci?
Tale Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Niko ne zna da li to zaista mora tako, znam da različita podzemna infrastruktura ide različitim kanalima pa to uslovljava broj različitih šahtova. Zašto to mora ispod kolovoza - ne znam.
đorđe geprat Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 7 hours ago, Grunf said: e stvarno, zna li neko koji je razlog da su postavljeni ovako, da ih ne mozes izbeci? evo skoro je rekonstruisana ova moja pilota petrovića, od mekdonaldsa do maričke. sve stare šahtove i slivnike su povadili i stavili nove. savršeno postavljeno. može se, kada se vodi računa.
Barti66 Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 To savršeno nemora da znači da će tako biti i za dva, tri meseca. U Vojvođanskoj je pola šahtova potonulo i po 15-20cm već nakon nekoliko meseci...pa to tako stoji neko veme, pa popravljaju, pa opet potonu .... i tako u krug. Naravno kada potone bilo koji, ta traka je praktično neupotrebljiva jer ga ograde svim i svačim pa nmžš ni da ga preskočiš a ta "ograda" takođe ume da stoji podugo. Po meni svi ti šahtovi treba da budu upušteni u baštice uz kolovoz, nikome ne smetaju a i servisiranje je olakšano. U pitanju je pomeranje od nekoliko metara što kada se izvode ozbiljniji radovi i rekonstrukcije neznači bukvalno ništa.
Mr.Mxyzptlk Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 8 hours ago, Valkyrie said: Sestra mi poslala ovu sliku, ja mislila da je fotošop i još je pravim ludom Jbt sva sreća mrze se Šapić i Vesić pa nismo dobili u NBG paketićima. sto, odlicna igracka, samo skines nalepnicu
vememah Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Quote POKRETNA kancelarija zamenika gradonačelnika Gorana Vesića naći će se i na policama za najmlađe. On je dao saglasnost jednoj kineskoj robnoj kući da po kamperu, kojima obilazi prestonicu, naprave igračku, takozvani vesićmobil. Novo vozilo će se naći u prodaji već početkom februara, a prvi primerak stigao je na "autorizaciju" baš prvom operativcu glavnog grada. novosti.rs/vesti/spijunka/1076505/vesicmobil-policama-zamenik-gradonacelnika-beograda-dao-saglasnost-prodaju-igracke-napravljene-njegovoj-pokretnoj-kancelariji
slepa živana Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mučeni čičičić, na kraju će da ga zajebu za tiršovu dva na kom kraju? čega kraju?
đorđe geprat Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 da vi'š sada kada svi uzmu vesićev recept i krenu da štancuju igračke. sugestija za Nju i Njega?
gospa buba Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 (edited) 1 hour ago, slepa živana said: na kom kraju? čega kraju? na kraju zidanja tirshove dva, odmah pored tirshove jedan, jer ono shto jeste potrebno gradu beogradu, to je da se josh jedno isto podigne pored nechega shto vec postoji, i da tu dodje shto vishe istih ljudi po istom poslu. ne znam dokle su uopshte stigli. iz originalne tirshove se o njemu, dok se josh nije uhvatio u kolo za bolje sutra (shto delimichno i mogu da razumem, ima ljudi kojima vizija sasvim nezlonamerno zaklanja metodologiju), moglo chuti dosta toga najlepsheg. nece bit ni prvi ni zadnji... Edited January 19, 2022 by gospa buba 1
Recommended Posts