renne Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 https://rs.n1info.com/vesti/buka-u-beogradu-reportaza-ap/ 1
Hermetico Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 21 hours ago, Jumanji said: Kazu kod Vuka. Tamo nisam bila od kada sekta vlada sigurno, ali nije bilo ovako pre njih Joj blam me da pričam sad ovako mator ali mi smo devedesetih upadali u garažu metroa, tamo smo izlazili. Gde se snimao posle onaj Partibrejkers spot. Isečemo žicu (uglavnom je stalno i bila isečena pa nekako skrpljena pa samo to razvališ), unesemo kvoterpajp za skejt i kasetofon i sedimo do ujutru. A danas kao kenjam klincima nešto, kuku... 2
James Marshall Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 On 22.7.2021. at 14:30, renne said: https://rs.n1info.com/vesti/buka-u-beogradu-reportaza-ap/ znači kad pročitam ovo "glavno iskustvo turista iz Beograda - noćni klubovi" jasno mi je onda što nas niko ne poštuje ni 2% i što nas jebe ko kako stigne, kad sami sebe ponižavamo i reklamiramo kao neki Tajland u Evropi - jeftina cuga i još jeftiniji seks. Lokalni živalj ko jebe, pošto donosioci odluka ili su vlasnici ili reketiraju vlasnike ugostiteljskih objekata, ispade da su nam ugostiteljstvo i hotelijerstvo najjače privredne grane, kao da smo u najmanju ruku Maldivi ili Nevada. 1
renne Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 17 minutes ago, James Marshall said: znači kad pročitam ovo "glavno iskustvo turista iz Beograda - noćni klubovi" jasno mi je onda što nas niko ne poštuje ni 2% i što nas jebe ko kako stigne, kad sami sebe ponižavamo i reklamiramo kao neki Tajland u Evropi - jeftina cuga i još jeftiniji seks. Lokalni živalj ko jebe, pošto donosioci odluka ili su vlasnici ili reketiraju vlasnike ugostiteljskih objekata, ispade da su nam ugostiteljstvo i hotelijerstvo najjače privredne grane, kao da smo u najmanju ruku Maldivi ili Nevada. mi smo se priključili kolektivnoj tužbi. Nova tužba strazburu se zatvara u ponedeljak 4 1
Malkmus Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Pazi stvarno. I to u Njegoševoj. https://www.danas.rs/beograd/mural-sa-likom-ratka-mladica-osvanuo-u-njegosevoj-ulici-u-beogradu/ Inače je sad moda da kako koga navijača™ upokoje, oslikaju mu mural po rubnim delovima grada u kojem je ovaj živeo.
msv Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 (edited) Mural je naknadno popravljen, neko je doslikao krv na Mladićevoj ruci. Edited July 25, 2021 by msv
mraki Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Trafostanica? No problem. Novogradnja u Mladenovcu. 2
Frank Pembleton Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Toga imaš koliko hoćeš i u "starogradnji" ... Shiit has hit the fan
mraki Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Prvi put čujem/vidim. Zar nije bio problem ako je preblizu, kamoli ovo?
morgana Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 donji dorcol, skoro svaka zgrada u prizemlju ima trafo
Frank Pembleton Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Prvi put čujem/vidim. Zar nije bio problem ako je preblizu, kamoli ovo?Trebalo bi da se izbegne, no imaš toga i po blokovima u NBG.Doduše ne znam koje snage. Ali ne znamo ni ovaj koje je.Sve u svemu ovde je problem što je ovo očugledno neka "budževina"... ... Shiit has hit the fan 2
gospa buba Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Prvi put čujem/vidim. Zar nije bio problem ako je preblizu, kamoli ovo?nishta vishe nije problem. ja imam jebemo postrojenje pod nosom, demonstriralo je nas 6 (shest), drugu stranu zgrade nije doticalo (!), bunili smo se pola godine, rekli su nam da smo shkolovane budale i ako nam smeta da idemo u shumu, da smo neprijatelji naroda jer ne zelimo da narod ima struju. otad me dosta zabole za bilo kakve gradjeviske probleme sugradjana, snadjte se, potrpite, sace ovo da prodje.a za ovo govno me samo zanima plan spasavanja u sluchaju da nato krene da bombarduje, oh wait sent from novi mnogo jak bubamoto. 4
Recommended Posts