Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

reda veličine +-1500 din

u prvoj tarifi

e

ako ide sa aerodroma postoji taxi pult i tu im kažeš destinaciju a oni ti daju vaučer sa cenom koju platiš taksisti na odredištu

Hvala!

Posted

Dobro je to sa taksi pultom ako ima ali izgleda da divljaci još ureduju, juče bračnom paru brazilsko litvanskom jedan tražio 7.000 do kalenića, srećom naleti moja žena što čekala neku torbu, čula adresu ladno komšiluk na 20 metara lol i sedne ih i odbaci za dž kažem joj vala neka si najveća mi je i nepojmljiva ta odvajkad bruka sa lopovlukom kao prvim utiskom stranaca u bg

• +1 7
Posted

A postoji i onaj minibus koji polazi sa Slavije i karta je bila 300 dindži. Znam da je pitanje bilo za taksi, ali ipak.

• Hvala 1
Posted

Ima i regularan bus, linija 72 ide od Zelenjaka tačno do aerodroma.

• Hvala 1
Posted
On 5.7.2021. at 12:19, kud u maglu Simoviću said:

ako ide sa aerodroma postoji taxi pult i tu im kažeš destinaciju a oni ti daju vaučer sa cenom koju platiš taksisti na odredištu

Nema to vise. 

Posted

Znači, opet je divljaštvo kao i ranije? Najjači/najluđi uzima vožnju i odvaljuje cene?

@ObiW

Posted

https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1771740-obustavljen-rad-salterskih-sluzbi-u-prostorijama-sekretarijata-za-javni-prevoz-na-aerodromu-nikola-tesla_2/

Такође, током трајања обуставе рада шалтерске службе Сектора за такси превоз на Аеродрому „Никола Тесла” услуга такси превоза са аеродрома ће се наплаћивати путем таксиметра према важећем ценовнику предвиђеном Решењем о о економски најнижој цени по којој се ауто-такси превоз путника мора обављати на територији града Београда.

Odluka je od 17. marta 2020. - nisu gubili vrijeme.

Posted

A jbg na jednu dobru, ko zna koliko losih vesti

Posted

za ogrev seku, kunem vam se, nishta drugo. to su takvi ljudi!

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Opet Djilas sekao platane?

Posted

Ne znam ko je ali majstorski ga je srušio.

Posted
56 minutes ago, Jeremija said:

Opet Djilas sekao platane?

Petre Lukoviću, ti li si?

Posted

Eh...koliko se samo zrenjaninskog Portera popilo u tom parkiću dok se išlo u Četrnaestu...

• +1 1