Jump to content

Beograd

Featured Replies

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

reda veličine +-1500 din

u prvoj tarifi

e

ako ide sa aerodroma postoji taxi pult i tu im kažeš destinaciju a oni ti daju vaučer sa cenom koju platiš taksisti na odredištu

Hvala!

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Dobro je to sa taksi pultom ako ima ali izgleda da divljaci još ureduju, juče bračnom paru brazilsko litvanskom jedan tražio 7.000 do kalenića, srećom naleti moja žena što čekala neku torbu, čula adresu ladno komšiluk na 20 metara lol i sedne ih i odbaci za dž kažem joj vala neka si najveća mi je i nepojmljiva ta odvajkad bruka sa lopovlukom kao prvim utiskom stranaca u bg

A postoji i onaj minibus koji polazi sa Slavije i karta je bila 300 dindži. Znam da je pitanje bilo za taksi, ali ipak.

Ima i regularan bus, linija 72 ide od Zelenjaka tačno do aerodroma.

On 5.7.2021. at 12:19, kud u maglu Simoviću said:

ako ide sa aerodroma postoji taxi pult i tu im kažeš destinaciju a oni ti daju vaučer sa cenom koju platiš taksisti na odredištu

Nema to vise. 

Znači, opet je divljaštvo kao i ranije? Najjači/najluđi uzima vožnju i odvaljuje cene?

@ObiW

https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1771740-obustavljen-rad-salterskih-sluzbi-u-prostorijama-sekretarijata-za-javni-prevoz-na-aerodromu-nikola-tesla_2/

Такође, током трајања обуставе рада шалтерске службе Сектора за такси превоз на Аеродрому „Никола Тесла” услуга такси превоза са аеродрома ће се наплаћивати путем таксиметра према важећем ценовнику предвиђеном Решењем о о економски најнижој цени по којој се ауто-такси превоз путника мора обављати на територији града Београда.

Odluka je od 17. marta 2020. - nisu gubili vrijeme.

A jbg na jednu dobru, ko zna koliko losih vesti

za ogrev seku, kunem vam se, nishta drugo. to su takvi ljudi!

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Opet Djilas sekao platane?

Ne znam ko je ali majstorski ga je srušio.

56 minutes ago, Jeremija said:

Opet Djilas sekao platane?

Petre Lukoviću, ti li si?

Eh...koliko se samo zrenjaninskog Portera popilo u tom parkiću dok se išlo u Četrnaestu...