March 9, 20214 yr ono, ima nachina da spomenik na stanici postane potpuno prihvatljiv, samo pomerish granicu. shta fali na kraju chichi sa machem. al to je zato shto smo nemoderni jel ima ova skalamerija neku ljudsku sliku? sent from bubamoto
March 9, 20214 yr Brate jel ovo ona prelomljena strelica?Meni ovo nešto sasvim drugačije. .... Shiit has hit the fan!
March 9, 20214 yr Mislim da je samo slikano iz nereprezentativnog ugla, ispod ova 3 metka/zvučnika. Edited March 9, 20214 yr by msv
March 9, 20214 yr 10 hours ago, msv said: Biće psihodelija kad krenu neki protesti sa Studentskog trga, a pored Strela trbuhozbori o gutanju žabe, kuvanju riba iz akvarijuma... Ili se nešto poremeti, pa krene "Đilase - lopove, vrati pare, lopove!"
March 9, 20214 yr Mislim da je samo slikano iz nereprezentativnog ugla, ispod ova 3 metka/zvučnika. Pa da "kao"...Mislim meni je bezveze i ova "oriđiđi" varijanta... .... Shiit has hit the fan!
March 9, 20214 yr 20 minutes ago, msv said: Ili se nešto poremeti, pa krene "Đilase - lopove, vrati pare, lopove!"
March 9, 20214 yr Quote Gradsko veće Beograda donelo je danas odluku da noćne klubove, koji obavljaju delatnost isključivo noću, oslobodi plaćanja zakupa u periodu od 1. aprila ove godine do 31. marta naredne godine, kaže zamenik gradonačelnika Goran Vesić.
March 11, 20214 yr Potkresali žbunje pre 21 dan. Toliko nisu mogli da odnesu posečene grančice. Edited March 11, 20214 yr by Arkadija
March 11, 20214 yr sinoć sam prošla peške onaj potez, dušanova, džordža vašingtona, 27. marta... na šta liče one ploče, to je kao da se neko igrao. negde su skroz spojene, negde je razmak između dve skoro santimetar. tamo gde lokali imaju neki stepenik ka trotoaru, tu su ostale rupe oko stepenika koje se lagano pune otpatcima. sačuvaj bože... i na sve to, sve je jako štrokavo. valjda što još traju radovi, pa tu perači ulica ne mogu ni da prođu... na svaka tri koraka je poneka bljuvotina, zapišotina. baš jad i beda.