gospa buba Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 33 minutes ago, sherman said: nesto sam razmisljao, koje su mi sanse da nikada uzivo ne vidim vesicev spomenik stefanu nemanji shisharki? treba vrv da izbegavam slaviju, posto se odande sigurno vidi i sigurno jos par lakcija. moram da saznam koje su to tacno lokacije u borci sam proverio, ne vidi se ni sa jednog jedinog mesta trenutno ga ne mozesh izbeci ni jednim prevozom koji ide sa sajma na z venac, poshto sve teraju pored stanice. vecheras severni pol, ali svejedno troje chetvoro entuzijasta vrshi neke interese oko spomenika, gledaju, shetaju. vec iz gavrila principa ne moze da se vidi.
Taihoskopija Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Mnogo dobro: Ruski vajar je dodao da ima saradnika, koga zna i Vesić i koji se zove Alan, a koji “stalno nešto mudruje kada skuplja i sabira račune”. “On sve vreme nešto komplikuje, ja se nerviram, on sve nešto piše u svesku, različita dugovanja, i ja mu kažem ‘je li možeš ti da sabereš sve i da nam kažeš koliko smo istrošili sredstava’, a on kaže ‘ne mogu' Sve izjave iz članka 10+. https://nova.rs/vesti/drustvo/ruski-vajar-ni-vesic-ni-ja-ne-znamo-cenu-spomenika/
James Marshall Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Ovaj makar zajebava sa stilom, troluje, dok ovi naši samo znaju da se brecaju.
Frile Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 fali im samo onaj pas što govori, da kaže "Ja znam, košta dva miliona rubalja", a ovi će na to "Ne verujte mu, laže čim zine" 1 3
Anonymous Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Ubiše sa vatrometom, k'o u sobi da mi je pukao. To sad ide svake druge večeri blizu ovog nakaznog nezavršenog solitera pored reke. Verovatno je najava za folk žurku sa 7000 duša.
msv Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 (N1) Vesić: Rukavišnjikov će urediti park u Beogradu po ugledu na Guelj u Barseloni
Barti66 Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Paaaa....prošlo im sa onom skrlom na trgu pa što nebi nastavili..
gospa buba Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 jesu njemu nudjeni najbolji cevapi i najlepshe devojke? vecina stane kod toga, ne mora park.ili da ga vakcinishu, kad se vec okupio sent from bubamoto
pt 2.0 Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 On 12.2.2021. at 22:51, sherman said: nesto sam razmisljao, koje su mi sanse da nikada uzivo ne vidim vesicev spomenik stefanu nemanji shisharki? treba vrv da izbegavam slaviju, posto se odande sigurno vidi i sigurno jos par lakcija. moram da saznam koje su to tacno lokacije u borci sam proverio, ne vidi se ni sa jednog jedinog mesta Ja sam danas pošla u obilazak i još uvek sam bez teksta.
msv Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 2 hours ago, gospa buba said: jesu njemu nudjeni najbolji cevapi i najlepshe devojke? Lepi ćevapi i ukusne devojke su must.
sherman Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 On 16.2.2021. at 18:11, pt 2.0 said: Ja sam danas pošla u obilazak i još uvek sam bez teksta. jel pao i jedan selfi sa stefketom ili barem sa znamenitim zirom? stvarno je zir impozantan, sad kad krenu eksurzije veverica sa svih meridijana, ima pare da namlatimo
Recommended Posts