eumeswil Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Jel ima negde sa vidi spisak početnih telefonskih brojeva za opštine ili oblasti grada, kako je već podeljeno? Tipa 244 je Voždovac.
Jumanji Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Gori H&M u Knezu, vatra na gornjem spratu, puca staklo
Arkadija Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 3 minutes ago, Jumanji said: Gori H&M u Knezu, vatra na gornjem spratu, puca staklo Ma nije toliko strašno, zapalila se reklama iznad ulaza.
Tihajeza Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 3 minutes ago, Jumanji said: Gori H&M u Knezu, vatra na gornjem spratu, puca staklo Nisam bila u Knezu sigurno 2 godine, gde ima HM tamo? Jel u TC Rajićeva ili ima negde još?
Jumanji Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 17 minutes ago, Tihajeza said: Nisam bila u Knezu sigurno 2 godine, gde ima HM tamo? Jel u TC Rajićeva ili ima negde još? Ma sam kraj Terazija, pre Kneza, pre skretanja u Sremsku. Ne znam, drugarica kaze da je pucalo staklo i da nije izgledalo naivno.
harper lee Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 18 minutes ago, Tihajeza said: Nisam bila u Knezu sigurno 2 godine, gde ima HM tamo? Jel u TC Rajićeva ili ima negde još? Ima jedan skoro na pocetku Knez Mihajlove, dijagonalno od "Ruskog cara". Izgleda da sam prosao tuda nekih pola sata pre nego sto je pozar poceo.
arkonada Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Mislim da je tu nekada bila elektrotehna prodavnica gde je sada HM 1
Skyhighatrist Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 (edited) 5 hours ago, eumeswil said: Jel ima negde sa vidi spisak početnih telefonskih brojeva za opštine ili oblasti grada, kako je već podeljeno? Tipa 244 je Voždovac. 246, 247, 249, 319 Ovo su ti početni od 4 broja u mom ulazu, znači ne bih ja tu tražio neku preveliku logiku. ed: voždovac Edited February 3, 2021 by Skyhighatrist 1
eumeswil Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Aha, tnx. A kad zove neko sa npr. 7453 početnim, to može da bude i gradska vlast?
Skyhighatrist Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Znam da nas često zovu prodavci magle sa brojeva na 7, isto je bilo i u vreme izbora, razni anketari i sl.
đorđe geprat Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 uništavanje beograda se nastavlja. orašac. bila je milina sedeti u bašti, zaklonjen tarabom od ulice.
Tihajeza Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 "Orašac" se ne ruši. Makar ne za sada. Vlasnk kafane je i demantovao danas na tv. Na linku i demanti projektanata zgrade na uglu Bulevara i Golsvortijeve: https://zabriskie.rs/fake-news-slucaj-orasac/
Frank Pembleton Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 "Orašac" se ne ruši. Makar ne za sada. Vlasnk kafane je i demantovao danas na tv. Na linku i demanti projektanata zgrade na uglu Bulevara i Golsvortijeve: https://zabriskie.rs/fake-news-slucaj-orasac/Da ne otvaram i ćorim na telefonu, što se zabriskie javlja, jesu oni investitori?Inače, meni se sviđaju neki njihovi projekti, ona crna zgrada od cigli... .... Shiit has hit the fan!
Milošica Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Na Dorćolu? Jeste lepa zgrada ako na nju misliš.
djeneralche Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Da ne otvaram i ćorim na telefonu, što se zabriskie javlja, jesu oni investitori? Inače, meni se sviđaju neki njihovi projekti, ona crna zgrada od cigli... .... Shiit has hit the fan! Javljaju se jer su u pravu.
Recommended Posts