Jump to content
Upgrade na v5

Beograd

Featured Replies

Jel ima negde sa vidi spisak početnih telefonskih brojeva za opštine ili oblasti grada, kako je već podeljeno? Tipa 244 je Voždovac.

• Replies 30.6k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Gori H&M u Knezu, vatra na gornjem spratu, puca staklo

3 minutes ago, Jumanji said:

Ma nije toliko strašno, zapalila se reklama iznad ulaza. 

3 minutes ago, Jumanji said:

Nisam bila u Knezu sigurno 2 godine, gde ima HM tamo? Jel u TC Rajićeva ili ima negde još?

17 minutes ago, Tihajeza said:

Nisam bila u Knezu sigurno 2 godine, gde ima HM tamo? Jel u TC Rajićeva ili ima negde još?

Ma sam kraj Terazija, pre Kneza, pre skretanja u Sremsku.

Ne znam, drugarica kaze da je pucalo staklo i da nije izgledalo naivno.

18 minutes ago, Tihajeza said:

Ima jedan skoro na pocetku Knez Mihajlove, dijagonalno od "Ruskog cara". Izgleda da sam prosao tuda nekih pola sata pre nego sto je pozar poceo.:s_w:

Mislim da je tu nekada bila elektrotehna prodavnica gde je sada HM

5 hours ago, eumeswil said:

Jel ima negde sa vidi spisak početnih telefonskih brojeva za opštine ili oblasti grada, kako je već podeljeno? Tipa 244 je Voždovac.

246, 247, 249, 319

Ovo su ti početni od 4 broja u mom ulazu, znači ne bih ja tu tražio neku preveliku logiku.

ed: voždovac

Edited by Skyhighatrist

Aha, tnx. A kad zove neko sa npr. 7453 početnim, to može da bude i gradska vlast?

Znam da nas često zovu prodavci magle sa brojeva na 7, isto je bilo i u vreme izbora, razni anketari i sl.

uništavanje beograda se nastavlja. orašac. bila je milina sedeti u bašti, zaklonjen tarabom od ulice.

"Orašac" se ne ruši. Makar ne za sada.

Vlasnk kafane je i demantovao danas na tv.

Na linku i demanti projektanata zgrade na uglu Bulevara i Golsvortijeve:

https://zabriskie.rs/fake-news-slucaj-orasac/

"Orašac" se ne ruši. Makar ne za sada.
Vlasnk kafane je i demantovao danas na tv.

Na linku i demanti projektanata zgrade na uglu Bulevara i Golsvortijeve:
 https://zabriskie.rs/fake-news-slucaj-orasac/
Da ne otvaram i ćorim na telefonu, što se zabriskie javlja, jesu oni investitori?
Inače, meni se sviđaju neki njihovi projekti, ona crna zgrada od cigli...

.... Shiit has hit the fan!

Na Dorćolu?

Jeste lepa zgrada ako na nju misliš.

6 minutes ago, Frank Pembleton said:

Da ne otvaram i ćorim na telefonu, što se zabriskie javlja, jesu oni investitori?
Inače, meni se sviđaju neki njihovi projekti, ona crna zgrada od cigli...

.... Shiit has hit the fan!

Javljaju se jer su u pravu.