Tpojka Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 On 25.1.2021. at 20:20, foto said: sigurno manje nego nemanjin mac/krst.
Milošica Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Cimate se oko gluposti, ponovo. Ali dobro, zato nas i jaše ovaj.
radisa Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Just now, Milošica said: Cimate se oko gluposti, ponovo. Ali dobro, zato nas i jaše ovaj. Tako je, ni oko čega se ne treba cimati, treba ga pustiti da radi šta hoće, ne primećivati ga, jer će tako svi problemi nastali njegovom pojavom nestati... 2
gospa buba Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) miloshence sine, jel koristish ti istorijski trenutak il samo dangubish? mi mozemo kako ocemo, nashe je solidno proshlo, josh koji kupus da ostavimo i porez da platimo, al ti shta cesh dete? ocesh spolja da razbijash sistem? il iznutra mi cemo da razbijamo polako, kafu dok popijemo. i ja dizmerim pritisak prvo Edited January 27, 2021 by gospa buba 4 2
Anonymous Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Jebao ih spomenik, ni prilaze nisu završili (moguće je da nikad ni neće), pločnik u Nemanjinoj stoji nezavršen od letos. Bolesnici. 1
mjone Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 https://www.danas.rs/drustvo/ispred-filozofskog-gradjani-nezadovoljni-spomenikom-stefanu-nemanji 2
đorđe geprat Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 neki dan sam na TV gledaopotpaljivačicu dru barimur. da nam je tako nešto danas ovde, da stane pred nemanju stisne šake i počne da se greje. preskočio sam gledanje cirkusa.
Milošica Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) @gospa buba @radisa Koji istorijski trenutak? Pod dangubljenjem misliš na moje nepostojeće političko delovanje? Ako je ovo, zanima me kako zamišljaš efektivno političko delovanje u pogledu spomenika? Vidim neke insinuacije, nadam se da je samo humor. Sve u svemu, ne treba da brinete da li sam na "ispravnoj" strani, samo sagledavam stvari dublje, baš da ne bih "dangubio", jer šta imamo od bavljenja time, osim neke moralne satisfakcije. I to je okej, da se razumemo, ali nema političke promene. Kod god se nada da to neki student može pokrenuti, ne znam šta da mu kažem. Opozicija je na stand-by. Edited January 27, 2021 by Milošica 1
SNARC Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ne postoji previse mala i nebitna stvar oko koje ga/ih treba jebati i potprcavati kad god se ukaze prilika..spomenik od 20 i kusur metara, potpuno nepotreban, preskup, u doba kada vecina nas daje pare ili donira nesto na prodaju kako bi se skupile pare za Olivera/ Maju/ Anu ili koga vec..to nisu gluposti. Druga stvar..iznenadjen sam koliko me zapravo trenutno boli u predelu spolovila i za Vucica i za spomenik i za naprednjake i za ove koji su dosli..i za lekare koji ce i dalje da grcaju i umiru dok ih lece a nikakav otpor ne pruzaju.. Uzmite, vucite, razvlacite..terajte se bre u tri picke materine i vi vasa stranka i spomenik i teritorija kojoj na slamku krv pijete.. Gledacu Pepu prase i Masu & medveda dok svo ovo sranje ne prodje.
gospa buba Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 16 minutes ago, Milošica said: @gospa buba @radisa Koji istorijski trenutak? Pod dangubljenjem misliš na moje nepostojeće političko delovanje? Ako je ovo, zanima me kako zamišljaš efektivno političko delovanje u pogledu spomenika? Vidim neke insinuacije, nadam se da je samo humor. Sve u svemu, ne treba da brinete da li sam na "ispravnoj" strani, samo sagledavam stvari dublje, baš da ne bih "dangubio", jer šta imamo od bavljenja time, osim neke moralne satisfakcije. I to je okej, da se razumemo, ali nema političke promene. Kod god se nada da to neki student može pokrenuti, ne znam šta da mu kažem. Opozicija je na stand-by. sve je uvek samo humor. mi smo mlade zavitlavali josh kad je tito streljao zbog toga 1
đorđe geprat Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Quote Gledacu Pepu prase i Masu & medveda dok svo ovo sranje ne prodje. podetinjio nam snarc
papapavle Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 17 minutes ago, SNARC said: Ne postoji previse mala i nebitna stvar oko koje ga/ih treba jebati i potprcavati kad god se ukaze prilika.. 17 minutes ago, SNARC said: Gledacu Pepu prase i Masu & medveda dok svo ovo sranje ne prodje Nekako mi ova dva putića vode na dve strane...
gospa buba Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 5 minutes ago, papapavle said: Nekako mi ova dva putića vode na dve strane... srecu se ti putevi na kraju puta, kad odlepi od sadrzaja za mlade
SNARC Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) Ma jok..nego me pelcovali danas a obecah ocu da necu ni pivo pred spavanje narednih par dana...pa eto. Moj Uros, koji prekosutra puni 17 meseci (ljubi ga tata) voli i Pepu i Masu..osudjeni smo na gledanje toga. Zadivljujuce je kako se smanjenim gledanjem vesti covek opusti. Edited January 27, 2021 by SNARC 2
Recommended Posts