Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
On 25.1.2021. at 20:20, foto said:

sigurno manje nego nemanjin mac/krst.

RBldUko.png

Posted

Cimate se oko gluposti, ponovo.

Ali dobro, zato nas i jaše ovaj.

Posted
Just now, Milošica said:

Cimate se oko gluposti, ponovo.

Ali dobro, zato nas i jaše ovaj.

Tako je, ni oko čega se ne treba cimati, treba ga pustiti da radi šta hoće, ne primećivati ga, jer će tako svi problemi nastali njegovom pojavom nestati... :thumbsup:

• +1 2
Posted (edited)

miloshence sine, jel koristish ti istorijski trenutak il samo dangubish? mi mozemo kako ocemo, nashe je solidno proshlo, josh koji kupus da ostavimo i porez da platimo, al ti shta cesh dete? :unsure:

ocesh spolja da razbijash sistem? il iznutra :hihi:

mi cemo da razbijamo polako, kafu dok popijemo. i ja dizmerim pritisak prvo :D

Edited by gospa buba
  • +1 4
  • Hvala 2
Posted

Jebao ih spomenik, ni prilaze nisu završili (moguće je da nikad ni neće), pločnik u Nemanjinoj stoji nezavršen od letos. Bolesnici.

• +1 1
Posted

neki dan sam na TV gledaopotpaljivačicu dru barimur. da nam je tako nešto danas ovde, da stane pred nemanju stisne šake i počne da se greje. preskočio sam gledanje cirkusa.

Posted (edited)

@gospa buba @radisa

Koji istorijski trenutak?

Pod dangubljenjem misliš na moje nepostojeće političko delovanje? Ako je ovo, zanima me kako zamišljaš efektivno političko delovanje u pogledu spomenika?

Vidim neke insinuacije, nadam se da je samo humor. Sve u svemu, ne treba da brinete da li sam na "ispravnoj" strani, samo sagledavam stvari dublje, baš da ne bih "dangubio", jer šta imamo od bavljenja time, osim neke moralne satisfakcije. I to je okej, da se razumemo, ali nema političke promene.

Kod god se nada da to neki student može pokrenuti, ne znam šta da mu kažem.

Opozicija je na stand-by.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted

Ne postoji previse mala i nebitna stvar oko koje ga/ih treba jebati i potprcavati kad god se ukaze prilika..spomenik od 20 i kusur metara, potpuno nepotreban, preskup, u doba kada vecina nas daje pare ili donira nesto na prodaju kako bi se skupile pare za Olivera/ Maju/ Anu ili koga vec..to nisu gluposti.

Druga stvar..iznenadjen sam koliko me zapravo trenutno boli u predelu spolovila i za Vucica i za spomenik i za naprednjake i za ove koji su dosli..i za lekare koji ce i dalje da grcaju i umiru dok ih lece a nikakav otpor ne pruzaju.. Uzmite, vucite, razvlacite..terajte se bre u tri picke materine i vi vasa stranka i spomenik i teritorija kojoj na slamku krv pijete..

Gledacu Pepu prase i Masu & medveda dok svo ovo sranje ne prodje.

Posted
16 minutes ago, Milošica said:

@gospa buba @radisa

Koji istorijski trenutak?

Pod dangubljenjem misliš na moje nepostojeće političko delovanje? Ako je ovo, zanima me kako zamišljaš efektivno političko delovanje u pogledu spomenika?

Vidim neke insinuacije, nadam se da je samo humor. Sve u svemu, ne treba da brinete da li sam na "ispravnoj" strani, samo sagledavam stvari dublje, baš da ne bih "dangubio", jer šta imamo od bavljenja time, osim neke moralne satisfakcije. I to je okej, da se razumemo, ali nema političke promene.

Kod god se nada da to neki student može pokrenuti, ne znam šta da mu kažem.

Opozicija je na stand-by.

sve je uvek samo humor. mi smo mlade zavitlavali josh kad je tito streljao zbog toga :hihi:

• +1 1
Posted

Gledacu Pepu prase i Masu & medveda dok svo ovo sranje ne prodje.

podetinjio nam snarc

Posted
17 minutes ago, SNARC said:

Ne postoji previse mala i nebitna stvar oko koje ga/ih treba jebati i potprcavati kad god se ukaze prilika..

17 minutes ago, SNARC said:

Gledacu Pepu prase i Masu & medveda dok svo ovo sranje ne prodje

Nekako mi ova dva putića vode na dve strane...

Posted
5 minutes ago, papapavle said:

Nekako mi ova dva putića vode na dve strane...

srecu se ti putevi na kraju puta, kad odlepi od sadrzaja za mlade :hihi:

Posted (edited)

Ma jok..nego me pelcovali danas a obecah ocu da necu ni pivo pred spavanje narednih par dana...pa eto.

Moj Uros, koji prekosutra puni 17 meseci (ljubi ga tata) voli i Pepu i Masu..osudjeni smo na gledanje toga. Zadivljujuce je kako se smanjenim gledanjem vesti covek opusti.

Edited by SNARC
  • +1 2