Frank Pembleton Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 U koliko sati počinje priredba?20h.... Shiit has hit the fan! 1
gospa buba Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) 1 hour ago, lo zingaro said: I ovaj spomenik je izazvao gomilu polemika u Rimu prvenstveno sto je ruzan do boli (video uzivo i potvrdjujem). Evo nashao se neko kome estetika ne smeta a zaustavlja vetar. Koliko god ruzan, ipak je ovaj spomenik normalne velicine. mogu da zamislim da u gradu spomenika svaki pravi urnebes polemiku meni je bio bash simpatichan shto je shtedljiv na svemu a koristan beshe termini? spomenici na autobuskim stanicama. Edited January 27, 2021 by gospa buba
đorđe geprat Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) hoće li biti moguće ispod šlema kao ispod pape? EDIT: zaboravih. biće priredba na TV? da pripremim grickalice i pivo. ko su govornic? On i.....? Edited January 27, 2021 by djordje geprat
Lo Zingaro Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 7 minutes ago, gospa buba said: mogu da zamislim da u gradu spomenika svaki pravi urnebes polemiku meni je bio bash simpatichan shto je shtedljiv na svemu beshe termini? spomenici na autobuskim stanicama. Termini je zeleznicka kao i u BG. Da bas kad se izadje i krene prema trgu republike. Inace sad vidim da je ova sa slike nova verzija nakon pobune gradjana. Pre toga bese ova dole na slici. I Rim ima svoje Vesice.
gospa buba Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Just now, lo zingaro said: Termini je zeleznicka kao i u BG. Da bas kad se izadje i krene prema trgu republike. Inace sad vidim da je ova sa slike nova verzija nakon pobune gradjana. Pre toga bese ova dole na slici. I Rim ima svoje Vesice. dada, zeleznichka, nego je meni onaj "zeleni venac" ispred sa spletom autobusa vazniji, pa zaboravim na vozove menjali su ceo spomenik?
Lo Zingaro Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 3 minutes ago, gospa buba said: dada, zeleznichka, nego je meni onaj "zeleni venac" ispred sa spletom autobusa vazniji, pa zaboravim na vozove menjali su ceo spomenik? Popravili tacno ko Vesic pre posle pre posle
gospa buba Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) dada, ja sam videla posle. poradili malo na asimetriji i poruci edip: gospode boze Edited January 27, 2021 by gospa buba
gospa buba Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) imamo li insajdere? mislim za vecheras, za parti? Edited January 27, 2021 by gospa buba
morgana Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 ma uzas je spomenik, ako su htjeli da nesto roknu na taj novodobijeni trg, to je mogla da bude fontana ili nesto slicno sto se prostire po horizontalnoj osi a ne da para nebo. ovako i da je spomenik dobar zeljeznicka se gubi iza njega, sto je steta, a da ne govorimo o tome da je sund, negledljiv i besmislen. 3
Frank Pembleton Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 imamo li insajdere? mislim za vecheras, za parti?Sreća pa sam se spasio, radim u kontrolisanim uslovima...Ali videh onu blentu Stojičića, kako je srećan jer "će deca sada zahvaljujući spomeniku moći da nauče ko je Stefan Nemanja".Jebobškolu obrazujte se na žiru. .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Just now, Frank Pembleton said: Sreća pa sam se spasio, radim u kontrolisanim uslovima... Ali videh onu blentu Stojičića, kako je srećan jer "će deca sada zahvaljujući spomeniku moći da nauče ko je Stefan Nemanja". Jebobškolu obrazujte se na žiru. .... Shiit has hit the fan! istina. zahvaljujuci kod konja, nauchili su svashta o konjima 6
renne Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 pa jebo te bog Quote „Cena spomenika nije nikakva tajna. Zahtev vajara je bio da se cena spomenika ne otkrije“, kazao je Vesić 8
Recommended Posts