cartman Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Cuta je generalno jako harizmatican lik, ali je i neko ko nema problem da zasuce rukave i zavrsi posao. Da sam ja neko u opoziciji on bi meni bio visoko na listi ljudi ciju podrsku zelim da obezbedim. 3
Zabalujev Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Hiljadu ljudi je sasvim solidno za početak. 1 hour ago, cartman said: Da sam ja neko u opoziciji on bi meni bio visoko na listi ljudi ciju podrsku zelim da obezbedim. Koliko sam ispratio, sve oko Stare planine je solidno podržavala kojekakva opozicija, Patke, Marinika i drugari, Jeremijini puleni... Maltene svi govore o problemima sa zagađenjem, urbanizmom... Ne bi bilo loše i da se sva ta udruženja i inicijative oslobode "nećemo partije" tripova, pa onda možemo nečemu i da se nadamo. 2
Frank Pembleton Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 1 hour ago, Zabalujev said: Hiljadu ljudi je sasvim solidno za početak. Koliko sam ispratio, sve oko Stare planine je solidno podržavala kojekakva opozicija, Patke, Marinika i drugari, Jeremijini puleni... Maltene svi govore o problemima sa zagađenjem, urbanizmom... Ne bi bilo loše i da se sva ta udruženja i inicijative oslobode "nećemo partije" tripova, pa onda možemo nečemu i da se nadamo. Komplikovano je sve to oko Cute. A to "necemo partije" , je u odredjenoj meri i posledica delovanja partija, i ostalih . Ni meni se to ne svidja jer nije realno tako praviti napredak, ali jbga, pravo tih ljudi je da odaberu taj put.
Lezilebovich Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Kad smo kod necemo partije, video sam Lutovca na protestu. Naravno, tu su bili i NDB i nisam video nikog vise iz sveta politike.
Frank Pembleton Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Meni se cinilo da sam video onog Ziletovog naslednika iz Nove. I par nekoh likova iz Djilasove ekipe. No nebitno
msv Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 (Mašina) Beograd traži vodu na Velikom ratnom ostrvu. Da li je ovo početak kraja zaštićenog prirodnog dobra? Ne treba nam voda sa Makiša, imamo Ratno ostrvo
Frank Pembleton Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Pa da, šta nije jasno.A kad se već oteraju ptice, glupo je to bude "mrtvo zelenilo" daj tu neki elitni stambenjak... .... Shiit has hit the fan! 2
pbg12345 Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 55 minutes ago, msv said: (Mašina) Beograd traži vodu na Velikom ratnom ostrvu. Da li je ovo početak kraja zaštićenog prirodnog dobra? Ne treba nam voda sa Makiša, imamo Ratno ostrvo o jbt
renne Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Zato što je dao ovim idiotima da se bahate u roverima 1
đorđe geprat Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 nekom prilikom sam negde pročitao da je problem za one koji bi da sjebu ratno ostrvo to što se nalazi na međunarodnom plovnom putu. inače, verujem da su oni rešili da zabodu ašov na svako iole profitabilno mesto.
đorđe geprat Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 On 10.1.2021. at 19:38, Zabalujev said: Hiljadu ljudi je sasvim solidno za početak. Koliko sam ispratio, sve oko Stare planine je solidno podržavala kojekakva opozicija, Patke, Marinika i drugari, Jeremijini puleni... Maltene svi govore o problemima sa zagađenjem, urbanizmom... Ne bi bilo loše i da se sva ta udruženja i inicijative oslobode "nećemo partije" tripova, pa onda možemo nečemu i da se nadamo. maločas pročitah na drugom topiku o zelenovićevim namerama. tako nešto je meni jedina prihvatljiva opcija.
Recommended Posts