Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Bice da ce se pokazati da sam bio u pravu: zgrada stare zeleznicke stanice leti odavde u dogledno vreme kao tehnoloskitm visak...

Strci brate, ne uklapa se...:fantom:

Posted

Kakva je ovo rupčaga ispred Žira? Tj. dve manja i ova pravougaona koja liči na temelj neke zgrade? Jel se tu planira nekakav podzemni prolaz? 

Posted
6 minutes ago, Caligula said:

... bas kao i E.A.Po, Diogen ili Miljkovic, Kami, Sabato.

+1

Mada, mogao bih da nabacim jos par jacih primera...:sleep:

Ali necu, danas si mi u volji kao draga uspomena na visemesecni boravak u kraju...

Posted
12 minutes ago, Tihajeza said:

Kakva je ovo rupčaga ispred Žira? Tj. dve manja i ova pravougaona koja liči na temelj neke zgrade? Jel se tu planira nekakav podzemni prolaz? 

Do metro stanice?

Posted
24 minutes ago, Arkadija said:

Do metro stanice?

to ili neki novi kanalizacioni kolektor.

Posted
1 minute ago, Lancia said:

Jel autobuska stanica ostaje tu gde jeste?

Ne, seli se na NBG...

Posted
Just now, gospa buba said:

seli se nekad.

Jednog dana, kad narave brzu prugu NS-BG za pola sata... :(

Posted
Just now, radisa said:

Jednog dana, kad narave brzu prugu NS-BG za pola sata... :(

27 min. :mad:

Posted
39 minutes ago, beta kentauri said:

crpna stanica 

na to sam mislio. pretpostavljam umesto one ispred klinike "sveti sava"? to bi trebalo da je za kanalizaciju, zar ne? i, gde to onda ulazi u savu?

Posted
Just now, Lancia said:

27 min. :mad:

Da to doživim... Uzmem trotinet na baterije, dođem na stanicu u NS, uđem u voz, izađem u BG za pola sata i trotinetom gde treba... :D

Posle isto tako kući...

Posted
1 minute ago, radisa said:

Da to doživim... Uzmem trotinet na baterije, dođem na stanicu u NS, uđem u voz, izađem u BG za pola sata i trotinetom gde treba... :D

Posle isto tako kući...

Opet ti pola sata¿! Kakav ste to pakostan narod :sad:

Zar nije bilo reci da ce autobuska stanica da se deli na tri, u zavisnosti od pravaca ili sam ja to sanjao?

Posted (edited)
13 minutes ago, djordje geprat said:

na to sam mislio. pretpostavljam umesto one ispred klinike "sveti sava"? to bi trebalo da je za kanalizaciju, zar ne? i, gde to onda ulazi u savu?

da, ona ispred bolnice sv.sava se ukida.

mislim da se fekalna kanalizacija trenutno izliva u savu odnosno dunav. ne znam na koliko tačno mesta se izliva.

zato se i počela izgradnja interceptora za fekalne kanalizacione vode. počela i stala.

u planu je, koliko znam, bila izgradnja 5 postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na teritoriji grada. 

Edited by beta kentauri