namenski Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Bice da ce se pokazati da sam bio u pravu: zgrada stare zeleznicke stanice leti odavde u dogledno vreme kao tehnoloskitm visak... Strci brate, ne uklapa se...
Tihajeza Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Kakva je ovo rupčaga ispred Žira? Tj. dve manja i ova pravougaona koja liči na temelj neke zgrade? Jel se tu planira nekakav podzemni prolaz?
namenski Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 6 minutes ago, Caligula said: ... bas kao i E.A.Po, Diogen ili Miljkovic, Kami, Sabato. +1 Mada, mogao bih da nabacim jos par jacih primera... Ali necu, danas si mi u volji kao draga uspomena na visemesecni boravak u kraju...
Arkadija Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 12 minutes ago, Tihajeza said: Kakva je ovo rupčaga ispred Žira? Tj. dve manja i ova pravougaona koja liči na temelj neke zgrade? Jel se tu planira nekakav podzemni prolaz? Do metro stanice?
đorđe geprat Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 24 minutes ago, Arkadija said: Do metro stanice? to ili neki novi kanalizacioni kolektor.
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 1 minute ago, Lancia said: Jel autobuska stanica ostaje tu gde jeste? Ne, seli se na NBG...
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Just now, gospa buba said: seli se nekad. Jednog dana, kad narave brzu prugu NS-BG za pola sata... :(
Lancia Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Just now, radisa said: Jednog dana, kad narave brzu prugu NS-BG za pola sata... :( 27 min.
đorđe geprat Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 39 minutes ago, beta kentauri said: crpna stanica na to sam mislio. pretpostavljam umesto one ispred klinike "sveti sava"? to bi trebalo da je za kanalizaciju, zar ne? i, gde to onda ulazi u savu?
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Just now, Lancia said: 27 min. Da to doživim... Uzmem trotinet na baterije, dođem na stanicu u NS, uđem u voz, izađem u BG za pola sata i trotinetom gde treba... Posle isto tako kući...
Lancia Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 1 minute ago, radisa said: Da to doživim... Uzmem trotinet na baterije, dođem na stanicu u NS, uđem u voz, izađem u BG za pola sata i trotinetom gde treba... Posle isto tako kući... Opet ti pola sata¿! Kakav ste to pakostan narod Zar nije bilo reci da ce autobuska stanica da se deli na tri, u zavisnosti od pravaca ili sam ja to sanjao?
beta Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 (edited) 13 minutes ago, djordje geprat said: na to sam mislio. pretpostavljam umesto one ispred klinike "sveti sava"? to bi trebalo da je za kanalizaciju, zar ne? i, gde to onda ulazi u savu? da, ona ispred bolnice sv.sava se ukida. mislim da se fekalna kanalizacija trenutno izliva u savu odnosno dunav. ne znam na koliko tačno mesta se izliva. zato se i počela izgradnja interceptora za fekalne kanalizacione vode. počela i stala. u planu je, koliko znam, bila izgradnja 5 postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na teritoriji grada. Edited September 9, 2020 by beta kentauri
Recommended Posts