djeneralche Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Fokus grupe su za beograd na vodi verovatno rekle mnogo stvari koje se ne svidjaju Vucicu i on sta ce, baci kosku ljudima da se glodju oko spomenika. Klasika, baci nacionalizam dok kradem.
namenski Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 1 minute ago, djeneralche said: Klasika, baci nacionalizam dok kradem. +1 Jos smo dobro i prosli: da nije frke i zurbe da se popapa sto vise za sto krace vreme, moglo je da se za koju godinu zavrsi sa spomenikom milosevicu...
Hamlet Strašni Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Moje iskustvo sa neaktivistima je da jako malo gradjana suštinski zamera bilo šta Beogradu na vodi. Obično su me pitali, pa jel bolje da je ostalo onako zaraslo. Čaki i oni koji su kritični po pitanju sadašnje vlasti. A pričao sam sa baš puno ljudi u raznim političkim prilikama, i njim je bilo jasno da sam ja protiv cele priče. Ljudi iz okoline su se uglavnom žalili na migrante, buku iz klubova i hostele (ako ih imaju u zgradi ili okolini)...
Lezilebovich Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Just now, Hamlet Strašni said: Moje iskustvo sa neaktivistima je da jako malo gradjana suštinski zamera bilo šta Beogradu na vodi. Obično su me pitali, pa jel bolje da je ostalo onako zaraslo. Čaki i oni koji su kritični po pitanju sadašnje vlasti. A pričao sam sa baš puno ljudi u raznim političkim prilikama, i njim je bilo jasno da sam ja protiv cele priče. Ljudi iz okoline su se uglavnom žalili na migrante, buku iz klubova i hostele (ako ih imaju u zgradi ili okolini)... Apsolutno. Valjda je tako je za svaku izgradjenu stvar. Pa i legenda kaze da su Izraelci zabranili AVu da pljuje most na adi, jer se retko kome zanera na onome sto je izgradio , bez obzira na lopovluk
djeneralche Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Ja setao nekad tu tim krajem pored reke i startuje me neko dete da radim anketu, ja tako sta cu, na svako pitanje odgovorim negativno i pitam je na kraju sta kazu drugi ljudi koje je intervjuisala i ona kaze slicno vama.
Jimmy Kowalski Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Kada dodje opozicija na vlast, sve ce biti drugacije: Quote Predsednik Demokratske stranke i gradonačelnik Dragan Đilas izjavio je danas da je sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem ranije postigao konsenzus o značaju projekta "Beograd na vodi", koji bi uz metro mogao da promeni sliku Beograda. https://www.blic.rs/vesti/beograd/djilas-beograd-na-vodi-i-metro-promenice-sliku-grada/yvyf8r3
Hamlet Strašni Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Пројекат уређења савског амфитеатра је стари пројекат и сам по себи није проблематичан. У тренутку када је Ђилас ово изјавио, још се ништа конкретно о пројекту није знало - нису били донети ни урбанистички план ни лекс специјалис за пројекат, нити је потписан уговор са Арапима.
Hamlet Strašni Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 U trenutku kada je Djilas rekao to što je rekao, još je bio obavezan međunarodni konkurs, bila je na snazi studija o visokim objektima i eksproprijacija je morala da se sprovodi po zakonu o eksproprijaciji ...
Filozof manijak Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Ništa to nije bitno, važno je da se na forumu stvorio narativ kako je Đilas podržao BNV jer se tada dodvoravao Vučiću
Jimmy Kowalski Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Jok, dodvoravao se mojoj babi, a bio ljuta opozicija Vucicu..
Filozof manijak Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 I podrzao ovakav BNV da bi lakše vodio KSS
Jimmy Kowalski Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Naprotiv, napadao je Vucica svim silama, svi to pamtimo..
Filozof manijak Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Pamtiš i ostale koji su ga napadali? Onako svim silama? Posebno u prvih 2 godine vladavine.
Jimmy Kowalski Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 A sad smo presli na cuveno "a sta su drugi radili". To bi kao trebalo da amnestira Djikija? Sutra malo.. 1
Recommended Posts