darling Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: е? која је то од новоименованих, стара комшинице u taksistickom govoru arudara, nekad ggdeza. jedno vreme se pricalo da ce ggdeza preimenovati u rumunsku, protiv cega smo bili izricito jer nam je zvucalo jadno, al onda su srecom izginuli rudari u aleksinackom rudniku, pa nasu ulicu njima u secanje nazvase arudara. @Delija67 provozao si me uspomenama, hvala Edited March 27, 2020 by darling
ragasto Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Granica je bandera u Goce Delčeva na kojoj je bila guma.
gospa buba Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 3 hours ago, zorglub said: Granica je trasa stare pruge, nemači pojma. tolko matore nesmo
Frank Pembleton Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Jesmo matori...Moja lepša polovina se iskidala živa na ovo "bandera sa gumom"...Ima otprilike takve neke orijentire...BTW, ona dobije mini nervni slom kad neko spomene novo ime O. Š. umesto Ž. Zrenjanin ... Shiit has hit the fan...
zorglub Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 (edited) 7 hours ago, gospa buba said: tolko matore nesmo Znaš "tunel" u Radoja Dakića? Onda znaš i da je u pitanju podvožnjak iznad koga je išla pruga. Kad uporediš visinu ciganskih rupa (trasa šina) sa Tošinim bunarom, shvatiš da je ceo kraj nekada bio podeljen pružnim nasipom. Pruga je išla pravo i zalamala desno kod onih stubova na keju, valjda - ovo ću morati gospodina oca da pitam. Edited March 28, 2020 by zorglub
gospa buba Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 onda utrchavam 400 m u zemun, ne 200 metara [emoji38]ol:ali da, to je otprilike tako nekako, samo shto tamo to vishe nema.ko da zna.sent from bubamoto
J-♣ Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Novi Beograd, Zemun, sve vam je to vojvođanski Hong Kong
zorglub Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 27 minutes ago, gospa buba said: ali da, to je otprilike tako nekako, samo shto tamo to vishe nema.ko da zna. Ja sam bio ubeđen da je ovo opšte mesto, razočarali ste me, domoroci. Pitah ćaću, bliže Karađorđevom trgu je zalamala šina, a stubovi su donešeni sa stanice, odnekud.
gospa buba Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 pa to je to, nije nepoznato, ali su se ljudi oko te sad vec zamishljene granice prijavljivali na boravak ko je gde hteo josh pre 20 godina. kom je bio vazan zemun, ishao u zemun.sent from bubamoto
palikaris Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Zemunska želzenička stanica je bila tu gde su danas stubovi kod hotela Jugoslavija.
zorglub Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 1 hour ago, palikaris said: Zemunska želzenička stanica je bila tu gde su danas stubovi kod hotela Jugoslavija. Nope, evo bolja fotka:
čekmeže Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 1 hour ago, J-♣ said: Novi Beograd, Zemun, sve vam je to vojvođanski Hong Kong Oteto prokleto
gospa buba Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 knjizimo mi i donji srem i juzni banat. ostalo eto vam.sent from bubamoto
Recommended Posts