Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

izgleda super. je l ima još i neka voda s druge strane? malo glupo plaža bez vode. ne kažem da ne bi moglo da prođe kod ljudi, al jes malo glupo.

Posted
3 hours ago, Frank Pembleton said:

Samo nastavi... Nemoj se zaustavljati...

... Shiit has hit the fan...

+ meleon

:frust:

Posted
1 hour ago, Svarog said:

izgleda super. je l ima još i neka voda s druge strane? malo glupo plaža bez vode. ne kažem da ne bi moglo da prođe kod ljudi, al jes malo glupo.

The+Beach+Dubai_203.JPG

Evo ti voda, k'o da je voda bitna...

Posted

o hebo vas otac, sarkazam ne prepoznajete obojica :isuse:

Posted
1 minute ago, Svarog said:

o hebo vas otac, sarkazam ne prepoznajete obojica :isuse:

E jebo te, na tvoj sarkazam, odgovaram sarkazmom... :D

Inače, plaža je bila super dok je bila neuređena... Sad su je sredili, stavili šoping mall na plažu, stavili trim stazu, naplaćuju sve što se može naplatiti (recimo tuševe :isuse:) pa mi je jasno zašto bi to nekom™ bilo privlačan model...

Posted
10 hours ago, radisa said:

The+Beach+Dubai_203.JPG

Evo ti voda, k'o da je voda bitna...

dredd_mega_city_one_by_wolfleben_d8yz9si

Posted

Katanićeva, 7.50 ujutro, on je blokirao traku da istovari robu.

4 migavca i on će svoj posao opušteno da završi, a sve nas ko jebe.

kataniceva 1600.jpg

Posted
16 hours ago, MortimerBrewster said:

za BNV bi baš najbolje rešenje bilo to što predlažete - izgradnju mosta na drugoj lokaciji. dobili bi prostora za makar još jednu zgradu, a kraj bi im bio mirniji i poželjniji.

mi se svi na ovom forumu nadamo da će život stanovnika beograda na vodi biti što odličniji. i živimo za to.

Posted (edited)

Predlazem alternativno resenje za problem nekompatibilnosti mosta i BNV

building demolition GIF

Edited by Venom
Posted
19 hours ago, Milosh76 said:

Skoro svaki dan prelazim taj most i nekako mi je prirastao za srce. Elem, jeste pun rupa, jesu uske trake, smaraju i busevi i tramvaji, ali nekako pomaze da se iz starog dela BG predje na NBG relativno brzo i lako.

Most na tom mestu apsolutno treba da stoji i odavno su prošli svi rokovi da se tu napravi nešto kršteno i dugoročno. Koliko god da smo nostalgični spram postojećeg mosta, treba imati u vidu da je u pitanju vojni montažni objekat iz drugog svetskog rata. Makar bio i nemački, svi resursi su mu odavno istekli (zapravo to što je nemački je verovatno glavni razlog što se već uveliko nije sobalio u Savu). Još malo i napuniće 80 godina a u rečnom koritu stoji na drvenim (!) šipovima.

Ideja da ga koriste na bilo kom drugom mestu je suluda, on može da posluži još za ratnu rezervu i to je to. A pre nego što se bilo šta uradi sa njim treba napraviti taj novi most odmah pored njega i zatvoriti/otvoriti ih istovremeno. Sad, šta će ovi imbecili u stvarnosti da urade to je uvek neka druga priča.

Posted

uradice tachno nishta i bonus pustiti tramvaje za kalemegdan preko banovog brda. ako ne srushe i kalemegdan pre toga. ili omalterishu, u boljem sluchaju. i njemu isteko rok.

sent from bubamoto

Posted

Juče sam prešla preko obrnutih kocki na trgu. Nema protresanja unutrašnjih organa, što je plus, biciklistička staza mi je misterija, polazi od nigde i ide do nigde.  Na samom trgu su neke tribine i šatre. Nemam pojma šta će još raditi do januara, sve deluje gotovo.

Vozila sam se potpuno novim autobusom na lliniji 22l, do Slavije. Nikada nisam ušla u tako nov autobus, čak je i mirisao na novo. Jedino što je majstor nagario grejanje , a napolju 20 stepeni.

Posted
5 minutes ago, Arkadija said:

Juče sam prešla preko obrnutih kocki na trgu. Nema protresanja unutrašnjih organa, što je plus, biciklistička staza mi je misterija, polazi od nigde i ide do nigde.  Na samom trgu su neke tribine i šatre. Nemam pojma šta će još raditi do januara, sve deluje gotovo.

Vozila sam se potpuno novim autobusom na lliniji 22l, do Slavije. Nikada nisam ušla u tako nov autobus, čak je i mirisao na novo. Jedino što je majstor nagario grejanje , a napolju 20 stepeni.

Ta cirkuska satra na trgu je zapravo svrha odabira da to bude "otvoren trg" da mogu da uvaljuju kombine sa nekim reklamnim dogadjanjima i maznjavaju pare...

To utorkom i sredom naprave "gledanje Lige Sampiona".

Mene zanima koja je sad svrha kocki kad one sad ne usporavaju saobracaj?