harper lee Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 52 minutes ago, renne said: juče se tip zakucao u nju pa je prsla To covek i kaze. I SNS se, u stanju suzene svesti biraca i pod okriljem medijskog mraka, zakucao u Beograd pa je grad prs'o.
Arkadija Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Just now, harper said: To covek i kaze. I SNS se, u stanju suzene svesti biraca i pod okriljem medijskog mraka, zakucao u Beograd pa je grad prs'o.
Skyhighatrist Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Čisto da se ne opuštamo što taksisti više ne blokiraju grad...
Mercuzzio Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Ako neko izdrži duže od minut da prepriča šta se dešava do kraja...
Frank Pembleton Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Ako neko izdrži duže od minut da prepriča šta se dešava do kraja... Tića je imao drugačiji film na umu... ... Shiit has hit the fan...
Mercuzzio Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 21 minutes ago, Frank Pembleton said: Tića je imao drugačiji film na umu... Kukavni Tića... mlad i neukusan a ova iskusni stranački kadar...
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 1 hour ago, Mercuzzio said: Ako neko izdrži duže od minut da prepriča šta se dešava do kraja... loži ex dečka zubara da se vrati iz švice vaćari ga na plitke emocije i naprednjačka građevinska dostignuća
Mercuzzio Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 svaka čast što imate živaca... meni posle onoga kad Tića kaže da je otišao zbog oronulih fasada već bilo loše.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 više sam gledao iz budžetsko/kreativnog ugla
napadaj Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Ne kaže da li se opet može na klupi spavat', mene to najviše zanima.
James Marshall Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Vidim taksisti su pregovarali sa prešjednikom o svemu - subvencije (znači opet preko grbače građana), medijska slika (dobro, makar su na pravom mjestu bili), vladavina prava - sem o onom zbog čega su pravili čitav ovaj cirkus skoro 2 nedjelje. Tj. onaj glavonja što nije Bijelić kaže da "ne može da iznosi detalje sastanka" WTF, o čemu su pričali to još, o rješenju za Kosovo, pa mora da se drži u tajnosti? Kakve budalaštine.
gospa buba Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 pa oduzimaju cargo kola po ceo dan danas, ne znam koliko, to su hteli, zar ne? (tako shto zovu da se voze i sachekuju onda sa zandarima i plijene). sad samo da vidimo chija su kola i eto. i tom kriminalu stadosmo na put hvala bogu.znachi peshke cu da idem.sent from bubamoto
James Marshall Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 A je li, to se ispod žita radi, je li? Pa mogao je prešjednik da to saopšti u etar, da znamo o čemu se radi.
Sammael Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 7 minutes ago, gospa buba said: pa oduzimaju cargo kola po ceo dan danas, ne znam koliko, to su hteli, zar ne? (tako shto zovu da se voze i sachekuju onda sa zandarima i plijene). sad samo da vidimo chija su kola i eto. i tom kriminalu stadosmo na put hvala bogu. znachi peshke cu da idem. sent from bubamoto Bitno je da se zakon postuje, sto rece Venom.
gospa buba Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 (edited) 17 minutes ago, James Marshall said: A je li, to se ispod žita radi, je li? Pa mogao je prešjednik da to saopšti u etar, da znamo o čemu se radi. a kako ce drugachije. jedan zove, inspekcija recimo, predstavi se da hoce voznju, kad lik dodje, tu su inspekcija, komunalci, druge vrste policije, buljk i onda mu uzmu auto i eto. ne znam dal zovu i visokotehnoloshki kriminal, jer aplikacija, morali bi lik kaze da im dosta brzo sudski i vrate kola, jer akcija nije bash bash utemeljena, ali se dangubi i stresira. edip. pokazace se da to ocenjivanje poshtovanog publikuma i nije bez vraga. ako nishta, u poslednje 2 nedelje sam se svuda visoko plasirala Edited October 16, 2019 by gospa buba
Recommended Posts