Niveamen Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 (edited) 14 hours ago, gospa buba said: ne znam, djeca moraju preko reke, a nije bash za da sedimo tamo dok se ne zavrshe shkole da bi izbavljali. danas mi se jedan bash pohvalio kako su obezbedili da hitna pomoc i vatrogasci prolaze nesmetano. mislim, divno. sent from bubamoto Toliko o propuštanju vozila hitne pomoći.Bahato divljaštvo taksista! Edited October 2, 2019 by Niveamen
gospa buba Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 shta je s tim cevima, da nisu spojene sent from bubamoto
April Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Slobodno da blokiraju grad i ukinu vodu Samo neka ostave inter net
renne Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 10 minutes ago, gospa buba said: shta je s tim cevima, da nisu spojene sent from bubamoto namerno pucaju da napakoste nikad gradonačelniku
mraki Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Kako šta je cevima, pa Djilas... Inače, gledam baš sad na Beobuildu, fuguju kockice silikonom sve u 16
gospa buba Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 a shto su stvarno navalili na taj silikon ko mutavi, je li je to neka rech tehnike ili shta? sent from bubamoto
gospa buba Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 pa znam al zivot nas uchi vec mesec dana da nece da moze tako ne za sise sent from bubamoto
Recommended Posts