April Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Pucaju u sopstvenu nogu. Nije da mi nije drago, samo treba izdržati ovo izdrkavanje.
pbg12345 Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 koliko traju protesti u toku dana? ima neka satnica ili?
Frank Pembleton Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Napisah na drugom topiku, oni se zavaljuju Vladi, premijerki, Zorani, predsedniku...A prozivaju Ružića i Antića...I izgleda da im iz službe javljaju da ovo baš i nije prošlo kako treba, pa sad smišljaju "nove načine"... ... Shiit has hit the fan...
renne Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 8 minutes ago, pbg12345 said: koliko traju protesti u toku dana? ima neka satnica ili? od 13 do pola 16
renne Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Quote Sabirna mesta sa kojih će od 13.00 kretati kolone taksista su na Obrenovačkom putu (Čukarica) u Bloku 70 (Novi Beograd), kod nekadašnje hale "Pionir" (Palilula) i u Kumodraškoj (Voždovac). A odatle će ih put voditi preko prometnih saobraćajnica kao što su Autokomanda, Slavija, Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Terazije, pored Beogradskog sajma, pa u Kneza Miloša, Nemanjinu, Takovsku... Jučerašnje iskustvo nam govori da će Beograđani i danas od 13.00 pa do 15.00 veoma malo moći da koriste centralne gradske ulice, većinu linija javnog gradskog prevoza, ali i usluge taksi službi koje će u podne ponovo prestati sa radom. Pocrkali dabogda banda
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 pripreme za novu godinu ništa ne može iznenaditi
gospa buba Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 stvarno u ovoj zemlji nema gerile. to je bash tuzno sent from bubamoto
Mr.Mxyzptlk Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 (edited) 2 hours ago, renne said: pocrkali dabogda banda pa nista samo bojkot, voziti se alternativnim kompanijama i cozdra. tiha voda breg roni... na kraju ce preci na bolje Edited October 1, 2019 by extragluv
3opge Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 znaci nista policija i psi? treba rasterati, premlatiti i pohapsiti bandite, uvesti Uber i Lyft odmah.
Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 10 minutes ago, gospa buba said: stvarno sent from bubamoto i ja sam u soku, kasne jedno mesec dana.
Ras Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Saobracajac koji me usmerava u pm: ne smem da sprecavam ustavno pravo na strajk! A moje pravo na slobodu kretanja? Po utisku koji nosim od juce i po ovome danas saobracajna/policija u f-ji su obezbedjenja uslova za ovaj strajk
Milošica Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 (edited) Ako ništa,bar ih sprdajte kad prolazite...Drugar i ja danas malo preterali,umalo batine ne dobismo. Edited October 1, 2019 by Milošica
Skyhighatrist Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 55 minutes ago, Ras said: Po utisku koji nosim od juce i po ovome danas saobracajna/policija u f-ji su obezbedjenja uslova za ovaj strajk Yep. Kroz Kumodrašku danas panduri na čelu i kraju kolone...
Recommended Posts