Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Pucaju u sopstvenu nogu. Nije da mi nije drago, samo treba izdržati ovo izdrkavanje.

Posted

koliko traju protesti u toku dana?

ima neka satnica ili?

Posted

Napisah na drugom topiku, oni se zavaljuju Vladi, premijerki, Zorani, predsedniku...
A prozivaju Ružića i Antića...
I izgleda da im iz službe javljaju da ovo baš i nije prošlo kako treba, pa sad smišljaju "nove načine"...

... Shiit has hit the fan...

Posted
8 minutes ago, pbg12345 said:

koliko traju protesti u toku dana?

ima neka satnica ili?

od 13 do pola 16

Posted

Sabirna mesta sa kojih će od 13.00 kretati kolone taksista su na Obrenovačkom putu (Čukarica) u Bloku 70 (Novi Beograd), kod nekadašnje hale "Pionir" (Palilula) i u Kumodraškoj (Voždovac). A odatle će ih put voditi preko prometnih saobraćajnica kao što su Autokomanda, Slavija, Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Terazije, pored Beogradskog sajma, pa u Kneza Miloša, Nemanjinu, Takovsku...

Jučerašnje iskustvo nam govori da će Beograđani i danas od 13.00 pa do 15.00 veoma malo moći da koriste centralne gradske ulice, većinu linija javnog gradskog prevoza, ali i usluge taksi službi koje će u podne ponovo prestati sa radom.

oXnk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

Pocrkali dabogda banda

Posted

pripreme za novu godinu ništa ne može iznenaditi

:violin:

9FE964CA-25D0-4227-BADB-98A1EC71E121.thumb.jpeg.ab9f971e21c9f50e7dcca613f0558f41.jpeg

Posted

stvarno :rolf:

u ovoj zemlji nema gerile. to je bash tuzno :sad:

sent from bubamoto

Posted (edited)
2 hours ago, renne said:

pocrkali dabogda banda

pa nista samo bojkot, voziti se alternativnim kompanijama i cozdra. tiha voda breg roni... na kraju ce preci na bolje

Edited by extragluv
Posted

znaci nista policija i psi?

treba rasterati, premlatiti i pohapsiti bandite, uvesti Uber i Lyft odmah.

Posted
10 minutes ago, gospa buba said:

stvarno :rolf:

sent from bubamoto

i ja sam u soku, kasne jedno mesec dana. 

Posted

Saobracajac koji me usmerava u pm: ne smem da sprecavam ustavno pravo na strajk!

A moje pravo na slobodu kretanja?

Po utisku koji nosim od juce i po ovome danas saobracajna/policija u f-ji su obezbedjenja uslova za ovaj strajk

Posted (edited)

Ako ništa,bar ih sprdajte kad prolazite...Drugar i ja danas malo preterali,umalo batine ne dobismo. :D

Edited by Milošica
Posted
55 minutes ago, Ras said:

Po utisku koji nosim od juce i po ovome danas saobracajna/policija u f-ji su obezbedjenja uslova za ovaj strajk

Yep. Kroz Kumodrašku danas panduri na čelu i kraju kolone...