Milosh76 Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Jos novih ulica... Poznati sportisti, glumci, muzičari, novinari, arhitekte, samo su neki od onih koji su nedavnom odlukom Skupštine grada Beograda dobili svoje ulice u glavnom gradu, piše "Blic". Na plavim tablama našla su se znamenita imena naše istorije, ali i svetski poznatih ličnosti, navodi "Blic". Tako je slavni "kralj rokenrola" Elvis Prisli dobio ulicu u Zemunu, i to između ulica Šabana Bajramovića i Usnije Redžepove. Batajnica će ubuduće moći da se pohvali ulicom koja će nositi ime proslavljenog glumca Velimira Bate Živojinovića, dok će se u Ugrinovcima ponovo "susresti" čuveni tandem Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja. Nedaleko od njih, ulicu je dobio Dragomir Bojanić Gidra, baš kao i Milorad Mandić Manda, dok će ulicu u Zemunu dobiti i Marinko Madžgalj, piše "Blic". Pored glumaca, ulice su dobili i sportisti: Slobodan Santrač, Slobodan Janković, Bora Kostić, Mane Bajić, Nikola Karaklajić i Jelena Genčić.
namenski Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Just now, Milosh76 said: Usnije Redžepove A 'el ce da na tabli pise saradnja sa Sigurimijem, onim Enver Hodzinim? 1 minute ago, Milosh76 said: Pavle Vuisić Zar on nema/nije imao ulicu negde na Altini, bese cini mi se kod nekog pecenja, rostilja?
Bujodrag Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Sad je lepšiji. Ali trebalo je i taj spomenik da sklone da mogu deca da pikaju fudbal na goliće. Sport hvale u ovoj zemlji. Igraj za život, Drogane.
SNARC Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Nista fontana, a ? Pa bar u Zr ima vode za bacanje i razbacivanje. Eto ideje za sledecu godinu. Inace, prica je da braca Gasic rade proozvodnju behatona, kocaka i slicnih picaka materina, sto se jednom od njih i poklapa sa strukom te zato trgovi u Srbiji najedared pocese da lice na kupatila.
Bujodrag Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) 12 minutes ago, SNARC said: Nista fontana, a ? Pa bar u Zr ima vode za bacanje i razbacivanje. Eto ideje za sledecu godinu. Inace, prica je da braca Gasic rade proozvodnju behatona, kocaka i slicnih picaka materina, sto se jednom od njih i poklapa sa strukom te zato trgovi u Srbiji najedared pocese da lice na kupatila. Ja imam starinsko kupatilo i veliku starinsku kadu. Ne liči na ovo. Ali, boli me patka, imam još jedan mokri čvor, još jedan WC pa ću njega da promenim i modernizujem da bude u skladu sa savremenim estetskim tekovinama. Edited August 27, 2019 by Bujodrag
napadaj Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Ima fontana, ofc, samo se ne vidi, zato što je ispod zgrade sa koje je fotkano. A pre 12 godina je u rad puštena verovatno najgluplja fontana u državi, ako uopšte mogu tako da se nazovu i fontana i država: U međuvremenu su je malo ukopali i dodali neki zidić, pa izgleda ovako:
djeneralche Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Od ulice su napravili trg, zaista katastrofa.
slepa živana Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 48 minutes ago, napadaj said: Ima fontana, ofc, samo se ne vidi, zato što je ispod zgrade sa koje je fotkano. A pre 12 godina je u rad puštena verovatno najgluplja fontana u državi, ako uopšte mogu tako da se nazovu i fontana i država: U međuvremenu su je malo ukopali i dodali neki zidić, pa izgleda ovako: a jel iz fontane izlazi ista ova smrdljiva voda koju vam poturaju pod pijaću?
adam Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 1 hour ago, napadaj said: Ima fontana, ofc, samo se ne vidi, zato što je ispod zgrade sa koje je fotkano. A pre 12 godina je u rad puštena verovatno najgluplja fontana u državi, ako uopšte mogu tako da se nazovu i fontana i država: U međuvremenu su je malo ukopali i dodali neki zidić, pa izgleda ovako: ima ovde u londri nekoliko takvih fontana, bez zidica doduse, samo ta voda sto izbija iz niotkud. i uglavnom radi leti i sluzi gradjanima (najvise deci i omladini al kad pripece i drugima) da se osveze na vrucinama. ja navikao pa mi nije ni ruzno. nesto ovako....
Recommended Posts