Arkadija Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Smrad se intezivirao posle 12, tj. pošto je helić proleteo poslednji put.
Frank Pembleton Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Obnavlja se stara Železnička stanicaBeograd -- Republička direkcija za imovinu dobiće 334,1 milion dinara iz budžeta.Ala će neko da se usere od kinte... ... Shiit has hit the fan...
pacey defender Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 (edited) Bulevar Vudroa Vilsona treba da bude ulica paralelna Savskoj, od železničkog mosta do gazele, ako dobro razumem. Vest iz prošle godine kaže da će imati 3+3 trake. https://www.blic.rs/vesti/beograd/vilsonov-bulevar-ovako-izgleda-saobracajnica-koja-ce-spajati-karadordevu-i-sajam/pw041py Sada nalazim da će imati ukupno 4 trake. http://rs.n1info.com/Vesti/a506410/Rekonstrukcija-Savskog-trga-bez-prekida-saobracaja.html Ne razumem najbolje projekat Savskog trga. Da li će saobraćaj da ide po obimu trga, što bi otprilike bio prostor gde su sada autobuska okretnica (pokojni bioskop Partizan) i parking kod dežurne apoteke? Hoće li taj deo uz zgrade biti namenjen saobraćaju, a sve "unutra" postaje šetalište? Hoće li ipak ići nekakav saobraćaj i kroz to "unutra"? Kako planiraju da urede tramvajske šine u sva tri pravca? Edited August 12, 2019 by pacey defender
Mr.Mxyzptlk Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 cuo u onom izlaganju juce da ce da prave nekakav mega muzej tesli. da ce da ga izmeste iz centra i ko zna sta jos... al ce se nova direktorka usere od kinte
Arkadija Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 To niko ne zna, ni oni koji su nacrtali planove ne znaju gde će biti tramvaj. Vesić čeka da Vučić dobije viziju trase, pa da počnu da nešto rade.
Vila Šindivila Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 On 10.8.2019. at 20:06, kud u maglu Simoviću said: bilo je toga po nbgd ranijih godina, ravnica je od tih sremskosvinjskih sela tipovalo se na krmnivo nego, sretan novi trg nt Још нема ни идејног решења, тако да не може ни бити актуелног рендера. Но, мислим да се са садашњом фонтаном можемо поздравити.
Mr.Mxyzptlk Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 klupe sa jedne strane a sa druge ne... izmesten spomenik u nekoj rupi... brisan prostor u sredini... kakav li je mozak ovo isprogramirao.. i gde ce sada maturanti da se vesele... ne misle na mladost... nista im nije sveto...
gospa buba Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 ali nachin na koji to slikaju je fantazija, 20 hektara trga, pucaju pogledi, 70 fontana, 80 spomenika, 90 klupa, morska obala na kraju. kao da i oni i mi ne znamo kolika je livadica i shta na nju moze da stane. u toj tehnologiji je i dacia sandero robusno terensko vozilo za po kilimandzaru [emoji38]ol:sent from bubamoto
radisa Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Just now, gospa buba said: ali nachin na koji to slikaju je fantazija, 20 hektara trga, pucaju pogledi, 70 fontana, 80 spomenika, 90 klupa, morska obala na kraju. kao da i oni i mi ne znamo kolika je livadica i shta na nju moze da stane. u toj tehnologiji je i dacia sandero robusno terensko vozilo za po kilimandzaru ol: sent from bubamoto Ja sam Dacu terao po Alpima, ništa mu falilo nije... Sad, šalu na stranu, ali, te slike uopšte nisu namenjene ljudima koji znaju kako BG izgleda... To je namenjeno onima koji su BG videli jednom ili dva puta, kad su ih ugurali u bus na veličlanstvene mitinge, da kažu, "Šta beograđani kenjaju, prave im lep grad, a oni stalno nezadovoljni. Da je u mojim prčilovcima ovako, gde bi nam bio kraj"...
gospa buba Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 radisha bre, sandero! ne logan govorimo shta se kako slika, a ne shta moze. i big mek izgleda na reklami kao da cesh da ga jedesh pola dana sent from bubamoto
radisa Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 17 minutes ago, gospa buba said: radisha bre, sandero! ne logan govorimo shta se kako slika, a ne shta moze. i big mek izgleda na reklami kao da cesh da ga jedesh pola dana sent from bubamoto Sandera sam i terao... Pa znam, slika se sve i svašta, zato i kažem, nit' je slika meka namenjena onima koji već znaju kako mek izgleda, niti je slika Beograda namenjena Beograđanima...
hazard Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 (edited) 3 hours ago, pacey defender said: Ne razumem najbolje projekat Savskog trga. Da li će saobraćaj da ide po obimu trga, što bi otprilike bio prostor gde su sada autobuska okretnica (pokojni bioskop Partizan) i parking kod dežurne apoteke? Hoće li taj deo uz zgrade biti namenjen saobraćaju, a sve "unutra" postaje šetalište? Hoće li ipak ići nekakav saobraćaj i kroz to "unutra"? Kako planiraju da urede tramvajske šine u sva tri pravca? Eh sad i ti. Em nije počela rekonstrukcija, em će da taje 3445834 dana, ima vremena da sve te stvari dođu na svoje mesto. Kao što smo videli sa Trgom Republike, te biće pešačka zona, te neće biti pešačka zona, te ukidaju se trole, te ne ukidaju se trole...life is like a box of chocolates! You never know what you gonna get. Edited August 12, 2019 by hazard
Блок_64 Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 11 hours ago, extragluv said: klupe sa jedne strane a sa druge ne... izmesten spomenik u nekoj rupi... brisan prostor u sredini... kakav li je mozak ovo isprogramirao.. i gde ce sada maturanti da se vesele... ne misle na mladost... nista im nije sveto... Ja se kupao u fontani kada smo pobedili amerinkance u kosarci.
Ras Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Lepo je što ponovo rade svetiljke na Avali, ali ne rade na prilazu spomeniku. Grob Neznanom junaku povremeno zasija poput groba majke Troterovih. Jarbol je osvetlio neki Star Wars fan. Previše je drveća.
Arkadija Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 8 hours ago, Ras said: Lepo je što ponovo rade svetiljke na Avali, ali ne rade na prilazu spomeniku. Grob Neznanom junaku povremeno zasija poput groba majke Troterovih. Jarbol je osvetlio neki Star Wars fan. Previše je drveća. sad ga više neće biti.uopšte.
Recommended Posts