Delija67 Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Nisam siguran da je od pre. Narodnih Heroja nije (bila) zonirana, kao ni unutrasnjost blokova.
Frank Pembleton Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 (edited) Nije bilo zonirano ceo blok od AF borbe do MPopovića... Edited February 18, 2019 by Frank Pembleton
Skyhighatrist Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Danas je na snagu stupio modifikovani sistem parkiranja u prestonici i već je zadao glavobolje pojedinim Beograđanima. Naime, zbog loše postavljenog znaka "Parking servisa" u Hadzi Milentijevoj ulici na Vračaru došlo je povrede glave jednog sugrađanina.
I*m with the pilots Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Taj razmak između dva parkiranja je pola sata.Stvarno? Poslednji put kada je moj brat probao (prošle godine), nije bilo nikakve mogućnosti da u toku dana ponovo parkira u istoj zoni, razmak je bio jutro - kasno popodne.
Tihajeza Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 43 minutes ago, I*m with the pilots said: 23 hours ago, Tihajeza said: Taj razmak između dva parkiranja je pola sata. Stvarno? Poslednji put kada je moj brat probao (prošle godine), nije bilo nikakve mogućnosti da u toku dana ponovo parkira u istoj zoni, razmak je bio jutro - kasno popodne. Koleginica je dolazila ponekad kolima na posao, u zelenoj smo bili zoni. Parkira, plati tri sata, onda posle ta 3 sata cupka oko prozora, gleda da li dolazi onaj što proverava. Ako naiđe, izleti i kao "evo baš sam krenula da se isparkiram", ako ne naiđe i kad prođe pola sata, plati još 3 sata i nastavi da radi. I u ovoj firmi u žutoj se to ponekad radi. (Praktično nema šta, ali kao trebaju im kola za posle posla)
Timmy Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Jel sigurno to za pola sata, pa da može ponovo? Nije tako bilo ranije...
Tihajeza Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 24 minutes ago, Timmy said: Jel sigurno to za pola sata, pa da može ponovo? Nije tako bilo ranije... Moj uzorak od tri vozača u kancu kaže pola sata. Pre dva dana su promenili zone nešto, videti da nije to menjano.
djeneralche Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Bio je ranije bug ali su ga ispravili sa uklanjanjem naših slova iz tablica, moglo je da se pošalje sa drugog telefona nakon tri sata sa jednim promenjenim slovom registracije npr c->ć
Delija67 Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Prosetao sam danas po kraju. U Narodnih Heroja su sveze iscrtana parking mesta na ulici, a video sam i zenu u uniformi parking servisa kako seta. U unutrasnjosti blokova 3, 34 i 37 nije zonirano.
Timothy Leary Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 7 hours ago, Timmy said: Jel sigurno to za pola sata, pa da može ponovo? Nije tako bilo ranije... Sigurno tačno, i tako je već par godina. Pola moje kancelarije tako radi, a u ovoj sam poslednje četiri godine, znači toliko fercera, provereno.
LeBron Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 9 hours ago, djeneralche said: Bio je ranije bug ali su ga ispravili sa uklanjanjem naših slova iz tablica, moglo je da se pošalje sa drugog telefona nakon tri sata sa jednim promenjenim slovom registracije npr c->ć Moze to i dalje za one koji imaju slova sa kvačicom, a te registracije vaze dok vazi saobracajna dozvola. Moja jos 5 godina...:)
djeneralche Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Eto, nisam znao to za registracije, mislio sam da su to promenili ove godine sve. Dakle eto kome treba non stop da se parkira i dalje radi fora.
hazard Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 13 hours ago, LeBron said: Moze to i dalje za one koji imaju slova sa kvačicom, a te registracije vaze dok vazi saobracajna dozvola. Moja jos 5 godina...:) Ja sam mislio da je pravilo da tablice važe 7 godina...? Dakle da nije vezano za saobraćajnu
renne Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 2 minutes ago, hazard said: Ja sam mislio da je pravilo da tablice važe 7 godina...? Dakle da nije vezano za saobraćajnu valjda su prošle godine produžili važenje tablica
Recommended Posts