Блок_64 Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 (edited) 4 hours ago, Arkadija said: Jel neko gledao hroniku na rts-u? moja mama kaže da je Rada pitala Radojičića jel se pokajao što je postao gradonačelnik. Jadnik nije uspeo da smisleno odgovori. Вероватно јој глупо било да му каже да га сви видимо као обичног фикуса. Садстигао кући.Јурија Гагарина,Војвођанка,Булевар Зорана Ђинђића...да не набрајам лудило.И да будем искрен ни грталицу видео нисам. Edited January 25, 2019 by Блок_64
Jumanji Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Samo Radu da ne diraju. Uvek je ona beskompromisno resetala svoje goste, ali ovi su postali jako paranoicni i osvetoljubivi.
ragasto Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Istini za volju, sada je milina preći Bulevar Mihajla Pupina, čak i taksisti voze najsporije moguće.
pacey defender Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 MIljakovac i put ka Vidikovcu su u haosu kao da je, ne znam, nekakva Sibir-Čestobrodica klima ovde zavladala, a ne da se radi o jednom tipičnom i očekivanom zimskom danu. Gomila automobila odustaje od vožnje i parkira gde stigne. Nema poente nastaviti. Inače, koristite beovoz ako možete. Ja sam danas oprobao ovu varijantu i potpuno se isplatila. Ja sam jutros bio na poslu za 35-40minuta, a autobusom bi mi trebalo duplo više.
Malvo Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Kako su ljudi na kraju dosli do juznih brdskih krajeva grada? Izasao s posla malo ranije, odustao od potencijalnih aktivnosti koje bi me zadrzale u centru i izgleda sam tacno pobegao onom kolapsu kod Sajma. Nisu valjda pesacili kilometrima uzbrdo po snegu, minusu i mraku?
ToniAdams Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 8 hours ago, levi said: i ovog izgleda puštaju niz vodu kako je natrčao na Radu, umesto da je otišao lepo kod Slađe, da ga ne boli glava fenomenalno kakvu intelektualnu elitu imamo. doktor. profesor.
Milosh76 Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Izgleda da je napadalo 3m snega tokom noci, posto tzv prvi prioritet (Bul Z. DJ.) niko nije cistio.Ne verujem da su lagali da ce biti cisto do ponici, mora da je zli sneg duplo jace padao, iz inata...
Frank Pembleton Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 U bloku ušao u E1 sad da vidimo koliko mi treba do okretnice 17... 150 dindži ali bar ne presedam...
renne Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Tošin bunar i svi izlazi na autoput zatrpani snegom
đorđe geprat Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 u mom parku snega koliko hoćeš. kučići prave prtine, valjaju se, jurcaju. kučkari ćaskaju sa ljudima koji čiste staze. milina.
pbg12345 Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 5 hours ago, Malvo said: Kako su ljudi na kraju dosli do juznih brdskih krajeva grada? Izasao s posla malo ranije, odustao od potencijalnih aktivnosti koje bi me zadrzale u centru i izgleda sam tacno pobegao onom kolapsu kod Sajma. Nisu valjda pesacili kilometrima uzbrdo po snegu, minusu i mraku? ja sam iskusno uradio sve kontra ali nekom ludom srecom sam stigao tu kad se taj kolaps vec rascistio a onda kad sam dosao ovamo u seoske krajeve, krenuo peske 3km uzbrdo jer sam em vec cuo da autobusi okrecu na pola trase, em mi ona bus aplikacija to potvrdila i taman kad sam se posle jedno sat ispentrao, preznojivi se kao kreten po onom mekanom snegu gde se jedva koraca, najpre me prodje grtalica, a posle par minuta i bus pred samom kapijom dvorista kako to obicno i biva i od tog busa za divno cudo saobracaj funkcionise uobicajeno hvala vucicu
Malvo Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Jedna stvar je otpesaciti po normalnom vremenu, nije ni to lose za onog ko je u formi i ne zuri nesto specijalno, ali nesto drugo je tabanati po svezem snegu i hladnoci. Ako je ceo saobracaj bio blokiran tih nekoliko sati, ljudi su ocigledno morali da pesace. Palo mi na pamet i gde su prolazili sad kad se ne moze skrenuti kod Hipodroma, pa izaci vremenom na Brdo, ali posto nije bilo vozila, verovatno posred druma. Da su se debili makar setili da prociste brdske deonice, pa da deo autobusa preusmere na neko nedozvoljeno okretanje kod Ade, gde bi prikupljali ove nesrecnike, medjutim verujem da im ni prva ni druga stvar nisu pale na pamet.
Frile Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 46 minutes ago, renne said: Tošin bunar i svi izlazi na autoput zatrpani snegom Da li ikada čiste Novi Beograd od snega? Mislim na ovih 6 godina kako je opština "opoziciona". Ne znam iz prve ruke pošto ne živim i ne radim tamo, ali koliko se sećam sve sem autoputa je uvek neočišćeno.
renne Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Ne čiste ništa od kada smo neprijateljska opština
Recommended Posts