November 11, 20186 yr jao, kako ce mladi uzivati da se traze ovde a mozda i da se ljubu pod pahuljicama
November 12, 20186 yr samo sam uočio iz trolejbusa onu skalameriju na nekad cvetnom trgu. irvas među foteljama. natpis "merry christmas". kao ono kad na otiraču pred ulaznim vratima piše "welcome". poseljačio mi se grad, definitivno.
November 12, 20186 yr 8 hours ago, 3opge said: jao, kako ce mladi uzivati da se traze ovde a mozda i da se ljubu pod pahuljicama Samo se zahebavaj. Da znas samo kakvu su ljigu namenili Munzeu. Do aprila ne izlazim vise tamo...
November 13, 20186 yr Koliko još ukrasa imaju da istovare na mučeni Beograd. Ovo sam večeras slikala na Slaviji:
November 13, 20186 yr jel ovo Seseljugina kocija? tacno u ponoc ruzna debela Seseljuga se pretvara u mladog princa Aleka.
November 14, 20186 yr Katastrofa u najavi, sta je sve u planu da se izgradi u parku na Uscu: Muzej 21-og veka (Aneks muzeja Savremene umetnosti), zgrada prirodnjackog muzeja, panoramski tocak, akvarijum, gondola, jarboli, javni wc... http://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1754821-javni-uvid-u-nacrt-pdr-multifunkcionalnog-sportsko-kulturnog-sadrzaja-na-podrucju-parka-prijateljstva---usce/
November 14, 20186 yr bzvz... pa mogli su makar jedan blokcic stambenih zgrada da ubace onoliki prostor da zvrlji prazan, a skoro pa centar grada
November 14, 20186 yr Ti ljudi patološki mrze drveće. To rade svuda po gradu. Šta je sledeće? Košutnjak?
November 14, 20186 yr imala je u beogradu pre par godina ona akcija "osvajanje javnog prostora" (uglavnom koncerti alternativnih bendova po nekim zaboravljenim javnim povrsinama u gradu), to bi bio prigodan naziv i za ovo sto sns radi sa beogradom, doduse nesto drugaciim metodama
November 14, 20186 yr Veceras je proba novogodisnje rasvete. Mozete da dodjete u Zemun da nas jasete ( Deda Mraz sa kruznog toka sa NBG je sada u Munzeu).
November 14, 20186 yr 24 minutes ago, gospa buba said: jesu mu makar oribali bradu, bio je shtrokav zastrashujuce sent from bubamoto Novobeogradzanin.