Marvin (Paranoid Android) Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Nisam stručan, pa ajd da pitam arhitekte na forumu, da li se ovo i vama čini koliko i meni da je u pitanju deathtrap? O estetici ni ne govorimo, o tome ne vredi trošiti reči, nego koliko je ovo... bezbedno? Tolika zgrada, tako, uhm, tanka, i to izgleda na padini nekoj?
gospa buba Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 znachi pocheli i da zidaju neka se spremi druga hirurshka.sent from bubamoto
Caligula Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) takav plac dobio covek, mogao da bira ili da pravi stazicu ili zgradu Edited October 25, 2018 by Caligula
gospa buba Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 sve i da je tako, chemu to sent from bubamoto
Caligula Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 eh, uvek bi neko da koci progres. Postali smo svet jbg meni najace sto su komplet zatvorili zgradu iza, onako, iz lakta
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 a šta vam smeta, a šta vam smeta, a šta vam smeta. to će biti atrakcija, a šta vam smeta, hiljade ljudi će dolaziti da se slika, a šta vam smeta. ima u amsterdamu neka zgrada koja je uža nego kad čovek raširi ruke
gospa buba Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 pa nije dovoljno visoka. republika nece valjda promenila ime, sad se zove republila shta vam smeta sent from bubamoto
slepa živana Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 tu će svi stanovi biti, što se kaže, dvostrani. a to je na ceni. i nema šanse da kupatila ne budu imala prirodnu ventilaciju.
ToniAdams Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Nisam stručan, pa ajd da pitam arhitekte na forumu, da li se ovo i vama čini koliko i meni da je u pitanju deathtrap? O estetici ni ne govorimo, o tome ne vredi trošiti reči, nego koliko je ovo... bezbedno? Tolika zgrada, tako, uhm, tanka, i to izgleda na padini nekoj? Evo ti u 21vom isti fazon, ne već 50tak godina
mraki Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Nisam stručan, pa ajd da pitam arhitekte na forumu, da li se ovo i vama čini koliko i meni da je u pitanju deathtrap? O estetici ni ne govorimo, o tome ne vredi trošiti reči, nego koliko je ovo... bezbedno? Tolika zgrada, tako, uhm, tanka, i to izgleda na padini nekoj? Quote Kako saznajemo, gradska građevinska inspekcija, zajedno sa komunalnom policijom izašla je na teren i zatvorila gradilište na kojem se gradi zgrada široka tek nekoliko metara i nalazi se tik uz drugu, već izgrađenu zgradu. Kako B92 saznaje, u pitanju je nelegalan obekat a nadležnim gradskim službama za legalizaciju nije podnet nikakav zahtev za njegovu legalizaciju. To znači da bi inspekcija mogla odmah da ovaj objekat sruši. vest A šta je radila inspekcija do sad, i kojoj li je bahatoj budali od investitora ovako nešto uopšte palo na pamet? Ostaje da vidimo da li će je zaista i srušiti... Edited October 25, 2018 by mraki
mraki Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) To sam se baš i ja pitao edit: nevezano za oblik... Quote po nekim nezvaničnim podacima dva brata su u svađi, i imaju spojene parcele. Pošto nisu mogli da se dogovore, jedan od njih je ovom drugom ukinuo pogled. Edited October 25, 2018 by mraki
ToniAdams Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ima u amsterdamu neka zgrada koja je uža nego kad čovek raširi ruke Ima u amst bigfut
gospa buba Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 pa s obzirom da se ceo dogadjaj ne dogadja u tokiju, to je jedino razumno objashnjenje. s pogledom na njivu
Recommended Posts