Jump to content

Beograd

Featured Replies

Nisam stručan, pa ajd da pitam arhitekte na forumu, da li se ovo i vama čini koliko i meni da je u pitanju deathtrap?

O estetici ni ne govorimo, o tome ne vredi trošiti reči, nego koliko je ovo... bezbedno? Tolika zgrada, tako, uhm, tanka, i to izgleda na padini nekoj?

znachi pocheli i da zidaju :rolf:

neka se spremi druga hirurshka.

sent from bubamoto

230px-Flatiron_Building_NYC_c1903.jpg

:fantom:

takav plac dobio covek, mogao da bira ili da pravi stazicu ili zgradu

Edited by Caligula

sve i da je tako, chemu to :blink:

sent from bubamoto

eh, uvek bi neko da koci progres.

Postali smo svet jbg

meni najace sto su komplet zatvorili zgradu iza, onako, iz lakta

slim fit zgrada... deluje besprekorno™

a šta vam smeta, a šta vam smeta, a šta vam smeta. to će biti atrakcija, a šta vam smeta, hiljade ljudi će dolaziti da se slika, a šta vam smeta. 

ima u amsterdamu neka zgrada koja je uža nego kad čovek raširi ruke

pa nije dovoljno visoka.

republika nece valjda promenila ime, sad se zove republila shta vam smeta :s_w:

sent from bubamoto

tu će svi stanovi biti, što se kaže, dvostrani. a to je na ceni. i nema šanse da kupatila ne budu imala prirodnu ventilaciju.

2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Nisam stručan, pa ajd da pitam arhitekte na forumu, da li se ovo i vama čini koliko i meni da je u pitanju deathtrap?

O estetici ni ne govorimo, o tome ne vredi trošiti reči, nego koliko je ovo... bezbedno? Tolika zgrada, tako, uhm, tanka, i to izgleda na padini nekoj?

Evo ti u 21vom isti fazon, ne već 50tak godina

2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Kako saznajemo, gradska građevinska inspekcija, zajedno sa komunalnom policijom izašla je na teren i zatvorila gradilište na kojem se gradi zgrada široka tek nekoliko metara i nalazi se tik uz drugu, već izgrađenu zgradu.

Kako B92 saznaje, u pitanju je nelegalan obekat a nadležnim gradskim službama za legalizaciju nije podnet nikakav zahtev za njegovu legalizaciju.

To znači da bi inspekcija mogla odmah da ovaj objekat sruši.

vest

A šta je radila inspekcija do sad, i kojoj li je bahatoj budali od investitora ovako nešto uopšte palo na pamet?

Ostaje da vidimo da li će je zaista i srušiti...

Edited by mraki

ali shta je tu trouglasto?

To sam se baš i ja pitao :D

edit: nevezano za oblik...

po nekim nezvaničnim podacima dva brata su u svađi, i imaju spojene parcele. Pošto nisu mogli da se dogovore, jedan od njih je ovom drugom ukinuo pogled.

Edited by mraki

38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ima u amsterdamu neka zgrada koja je uža nego kad čovek raširi ruke

Ima u amst bigfut

pa s obzirom da se ceo dogadjaj ne dogadja u tokiju, to je jedino razumno objashnjenje. s pogledom na njivu :blink: