Jump to content

Beograd

Featured Replies

Mora da je stvarno delikatan sistem kad ga grejanje na "15 stepeni" ugrožava...  

On 5.10.2018. at 16:22, Jeremija said:

Mora da je stvarno delikatan sistem kad ga grejanje na "15 stepeni" ugrožava...  

Toliko je "delikatan", da svaki put, zimi, cim temperatura pokaze naznaku da ce doci do tih famoznih 12 stepni, odmah se iskljucuje. 

da zalepim gradonacelnika i ovde, da ne bude da ne znamo kako izgleda kad krene da bezi.

dosta lici na :Jova:, isti ugao, isti osmeh. mogla bi i njegova glava da se isece za emotikon za nista. 

1637297_aga-0414_ff.jpg&key=d07bab94bf70

Kad mu bude doslo vreme da bega, proglasice ga za dragocenog pedijatra ili sta bese vec radi..pomilovace ga tamo gde treba.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Ima li nekakve reakcije na nezapamćenu najezdu smrdibuba ovih dana?

da, sveopste zgrazanje na fejsbuku i tviteru. smrdljivi martini su u potrazi za zimskim stanistem. zatvori prozor i ne mogu ti nista.

@SNARC

ni bog nije radio nedeljom, zajebi stvarnost i realnost, pusti da malo mastam. cime bih ga mazila po kojim delovima tela, na primer. 

Umire li ta gamad kad krene grejna sezona? Ne znam ni odakle mi se vise uvlace u stan.

Jasno da martini beže od hladnoće...

Dobro protresite veš ako ga sušite napolju...

19 minutes ago, Malvo said:

Umire li ta gamad kad krene grejna sezona? Ne znam ni odakle mi se vise uvlace u stan.

ne, samo spavaju. kad dodje prolece, onda krenu napolje :D

Brate smrdibube ubise kod nas ove godine. Prethodnih godina se nisu ni videle a ove ispadaju odasvud kao Vucic.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

pre dve godine je bila isto najezda, samo su bile gluplje za nijansu...

sent from bubamoto

1 hour ago, darling said:

mogla bi i njegova glava da se isece za emotikon za nista. 

:nista:

tOz0nvP.gif

Opet maske i bejzbolke. 

prepoznatljiv rukopis

Pa dobro,opšte je poznato da u tom delu grada nema policije u to vreme...:Jova: