Arkadija Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Juče prođem pored Trga Republike, sve ograđeno, uredno, vidim iz trole da su sljuštili gornji sloj asfalta i ploča, parkirana dva bagera i cela 4 radnika. Knez Mihajlo je još uvek tu, nisu ga pretopili i izlili statuu vođe/spasitelja/čuvara Kosova. I dalje mi je misterija šta će tu raditi 15 meseci????
Frank Pembleton Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 37 minutes ago, Arkadija said: Juče prođem pored Trga Republike, sve ograđeno, uredno, vidim iz trole da su sljuštili gornji sloj asfalta i ploča, parkirana dva bagera i cela 4 radnika. Knez Mihajlo je još uvek tu, nisu ga pretopili i izlili statuu vođe/spasitelja/čuvara Kosova. I dalje mi je misterija šta će tu raditi 15 meseci???? Podzemnu garažu, ali za lego autiće...
Jimmy Kowalski Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) 1 hour ago, Arkadija said: Juče prođem pored Trga Republike, sve ograđeno, uredno, vidim iz trole da su sljuštili gornji sloj asfalta i ploča, parkirana dva bagera i cela 4 radnika. Knez Mihajlo je još uvek tu, nisu ga pretopili i izlili statuu vođe/spasitelja/čuvara Kosova. I dalje mi je misterija šta će tu raditi 15 meseci???? Isto sto i na Slaviji - nista. I izgledace jos gore nego pre rekonstrukcije (videti pod Kosancicev venac i dr).. Oni nisu u stanju da kako treba promene nekoliko slomljenih ploca u Knez Mihailovoj, ovo sve ostalo je rocket science za njih.. Edited August 30, 2018 by Jimmy Kowalski
Timmy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Prosao sam pored radova u 29om (nisam video nijednog radnika) i pored trga gde sam video jednog na bageru. Oko 11h.
Barti66 Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 A tek ideja da se sanira kompletan potez od skretanja za aerodrom od strane Surčina do samog terminala sa kompletnim zatvaranjem tog alternativnog puta ka ANT-u na mesec dana, kao i rekonstrukcija i radovi na samom ulazu u terminal celom dužinom i to u jeku turističke sezone
darling Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 jel samo meni ovi novi leg pres kontejneri nisu juzer frendli? a mogu da zamislim kako je onom ko je nizi il bez snage. ne znam da l mi je gora borba da se odrzim u stajacem polozaju dok pritiskam polugu il kad me zapahne smrdljivi zrak iz kontejnera kad se u finalu zalupi poklopac. nije cudo da ljudi ostavljaj otvorene kontejnere.
gospa buba Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 ne znam. kod nas u promenili par meseci pre i neprekidno smrdi, plus su pocheli da liju okolo kad presipaju. izgleda da su i surovi profesionalci iz chistoce zamenjeni sns rodbinom sent from bubamoto
Mr.Mxyzptlk Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 opet negde vatrometSent from my STF-L09 using Tapatalk
Arkadija Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 20 hours ago, extragluv said: opet negde vatromet Sent from my STF-L09 using Tapatalk Što je to čudno? Sada svako ko nešto slavi, rođendan, godišnjicu, bilo šta, opali vatromet.
Tihajeza Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Pošto sam propustila taj momenat - kad je ukinuto pranje ulica cisternama?
Arkadija Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 valjda onda kada je neko shvatio da je kiša dovoljna za to.
renne Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Ovde prali dva dana za redom, svaki put koji minut pre pljuska, sreda i četvrtak
Frank Pembleton Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Ti "nogootvarajući" kontejneri su verovatno neka teška kombina jer su neverovatno loše urađeni. Bili su oni ranije kao pocinkovani, oni su ozbiljniji bili, čvršće konstrukcije, dosta stabilniji... Ovi su sklepani i već ljudi otvaraju poklopac skroz nazad, i ostavljaju tako...
Recommended Posts